pirinç e gıderken eldeki bulgurdan olmayın adamda mal çok aldıkça veriyor
Printable View
pirinç e gıderken eldeki bulgurdan olmayın adamda mal çok aldıkça veriyor
ABB Finans ana sının yor tık donu ndaki Hisseleri sata sata bitiremedi
Qnb finans olacak
Bu cenazeyi kaldirmaya kim gelecek acaba?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ga lippp efendi kaç aracı kurumdan oynuyor böyle
Şimdi de Oyak milyonlarca lot satıyor
Bunlar süz ME oro spp u
Toplamda virman olan hisselerini garanti ve finans bitirdi satarak ,bugün 20 milyonda OYAK satarsa hepsi bitiyor . Sonrası ne olur bilmiyorum. Ama oysgin 20 milyon satmasi zor gibi duruyor.
Toplam dolaşımda lot 43 milyon bugunki hacim şu an 70 milyon lot
Tabandan halka arz gibi yüklü alımlar var endeks artıya geçerse bu da artar mi bilmem
An itibariyla 618 520 000 tl hacim var.ve hala taban kirilamadi.bu normal degil.
Halk Yatırım 14.05.2020
Tukaş Gıda (TUKAS, Pozitif): Tukaş Gıda, yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda %118,6 artışla 25,5 mn TL net kar açıkladı. İlk çeyrekte net satış gelirleri, yıllık bazda %38,6 artışla 216,2 mn TL seviyesinde gerçekleşti. FAVÖK yılın ilk çeyreğinde, yıllık bazda
%36,5 artışla 48,2 mn TL seviyesinde gerçekleşti. FAVÖK marjında ise yıllık bazda 0,3 puanlık azalış kaydedilerek, %22,3 FAVÖK marjı kaydedildi. Her ne kadar piyasa beklentisi bulunmasa da, yıllık bazda güçlü gelen sonuçların hisse performansına etkisinin pozitif olabileceğini düşünüyoruz.
HAlk yatırımın 14.05.2020 tavsiyesi
Maaşallah diyelim kendilerine
Tabandaki alışlar ilgimi çekti ilk defa taban yapmış bir hisseye atladım grafik güzel buralardan donmesi gerekli yada 4 tl kadar düşecek tam bir gumar :D
Tabanda çooook güzel alış veriş var 43 milyon işlem gören lot sayısına göre çoook garip 26 milyon tabandaki lot işlemi
Çoook garip
Endeks artı oldu dayanamadım aldım hadi hayirlisi
Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamıştır.
Hisselerin çoğunu kendi satıyor kendi alıyor benim gördüğüm o.
Sabah bakıyorum yine gidici dün aldığım malları satıyorum. Bakalım nereye kadar..
Tabanı çözdüler bakalım yeni planları nedir
dünkü hareketin aynısı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
700 milyon hacim ile taban olması malesef çok kötü. muhtemelen çok daha aşağılarda durulucak veya brüt takas işlemi uygulanacak. şahsi kaanatim hissede 10 üstünün görülmesi bir kaç ay veya çeyrek zor.
Bugün bi marj bıraksında snrasını dusunuyruzz
700 milyon hacim bu gibi bir hisse için korkunç bir hacim . belki 6 ayda yaptığı toplam hacim ancak bu kadardır.
Kademeler bom boş sayılır
mart ayında yaptığı hareketin bir benzeri orada endeks ile birlikte düşmüş idi burada ise operasyon var. sonuç olarak buralarda biraz dinlenir.
günün sorusu şu alan kim
Bugün bizi maymuna çevirdin ya tukas helal olsun sana
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse 80 milyon işlem oldu alanlara bakıyorum en baba yatırım finans almış gerisi tirt. Finans bir taraftan oyak bir taraftan hissenin çanina ot tikadilar.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam son dakikada baktı 9 Lara gidecek izin vermedi, 2 milyon lot koydu anında ve hissenin yükselmesine izin vermedi. Sok denen mahluk rüşvetçi bir kurum. Canta ile paraları verilmiştir. Denetleyecek hiç bir kurumda yok. Cunki herkesi tehdit ediyorlar , devlet ellerinde milletti soyuyorlar hep beraber
Ya büyük bir sıkıntı var şirkette ya bedelli gelecek veya adam hisseyi harmanlayarak millete kitleyip 4 liralara getirip orda yıllarca bekleyecek
64 milyon para çıkışı
Çok eski olan var mı bu tukasda bilen ler , daha önce hiç böyle yaptimi, bu kadar çok taban gördümu acaba. Veya hacim yaptimi,
tahta galibin adamın ümmügünü sıkmadan bırakmaz galibin tahtasında aç gözlü olmayacaksın 3-5 alıp kaçacaksın yoksa o senden muhakkak bişey alır