Asgari ücreti acıklıyorum size..1850 TL ya da 1900 TL...
Printable View
Asgari ücreti acıklıyorum size..1850 TL ya da 1900 TL...
Ayrıca başka dinamikler de söz konusu. Örneğin bir ürünün ne kadar zamlanacağını o ürünün ne kadar üretildiği ve ne kadar talep gördüğü belirlerken,
Bir işçinin maaşına ne kadar zam yapılacağını ise o işçinin işini yapabilecek ne kadar işsiz olduğu belirliyor.
O nedenle Türkiye gibi dengesi bozulmuş ekonomilerde bir ürüne rahatlıkla arzından fazla talep gelebilirken, o ürünü üreten işçinin yaptığı işi yapacak milyonlarca işsiz olabiliyor.
Bu da sosyal ve insanı toplum düzeninden uzaklaşacak şekilde, ürün fiyatları ile çalışanların maaşlarına yapılacak zam oranı arasındaki ilişkiyi koparabilir.
aynen üstat ! acı ilaçlardan birini yemek zorundasın ! hem birikimlerimize iyi faiz alacağız hem doların başını kaldırmamasını isteyeceğiz üstüne de maaşlara çok iyi zam bayramlarda ikramiye ve geçen sözcüde okumuştum her sene yüzbin aileye 5000 tl tatil teşviki ile ilgili önerge verildi diye :) yani herkes bol fıstıklı kaymaklı baklava yemek istiyor ve güney kore olmak istiyor :)
Suriyelilere ve yandaş müteahhitlere yedireceklerine, peşkeş çekeceklerine (milyarlarca dolarları) insanlara/çalışanlara yedirsinler...
Kamu ile iş yapan müteahhitleri kurtarma amacı taşıyan yasa teklifi Meclis'e geldi
https://ahvalnews-com.cdn.ampproject...node/32380?amp
twitterdan
'' Müteahhit taleplerinizi torba yasaya koydurmak için MHP MV Arzu Erdem'i arayabilirsiniz dedi biri dolmuşta yanındakine! Ne günlere kaldık! ''
alıntı
''Helga, asgari ücretle geçen yıl 300 Kg et alıyordu;
Bu yıl 330 Kg et alıyor.
Ayşe, asgari ücretle geçen yıl 42 kg et alıyordu;
Bu yıl ise 28 Kg et alabiliyor.
Helga, Ayşe'yi çok kıskanıyor...''
Ykb
32 gün %23
Günlük % 19.25
Dolar 4.50
1m+
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asgari geçim indirimi herkesin eşine ve çocuğuna göre değiştiği için benim için asgari ücret 1451 TL'dir.
Biliyorsunuz on yıl ve daha öncesinde vergi iadesi toplanarak çalışanlar vergi iadesi alıyordu. Bence operasyonel yüke rağmen kayıt dışını önleme ve vergi bilinci adına daha iyi bir uygulamaydı.
Son dönemlerde çarşıda yeniden nakit ve kredi kartı için farklı fiyat ilanları daha fazla görmeye başladım.
Neyse yorum farkı...
Poşet 25 kuruş oldu ve kullan at. Louis vuitton kac sene gider ama..günde 2 poset alacagina bir canta al ömür boyu kullan. :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl tuttukları futbol takımı kazanınca kendileri kazanıyormuş kafası yaşıyorsa bazıları, parti, siyaset ve seçim işi de böyle seçmenler için ama...
Seçimde oy attıkları, tuttukları parti kazanınca kendileri de kazanıyo sanıyo bazıları :he:
Süper faizleri yakalasan b,le TL deki erime ile en çok kafa kafaya gelinebilir.
Marifet 3,65 ten dolar alıp 7 ye geldiğinde sattıktan sonra yüzde 33 faiz ile davam etmekti ki bunu başaran kaç kişi?
Ancak bu kez geçen seçim öncesi 4,20 den almadığım dolarları portföyüme en az yüzde 50 koyut yerel seçimlere gireceğim.
Pastırma yazı ne zaman kalıcı olmuş ki.
Öyle olsa atalarımız neden taşıma suyla değirmen dönmez demişler.
Bu hoş geldin faizleri hikaye mi?
şuan en yüksek veren hangisi? nereye koyalım? güncel bilgi yok.
TL 2 yıllıklarda hata mı var? investingten 40 gösteriyor.
Havam yerinde ala turka oldum...
Şeker 80 gün 25.25 bono ihraç ediyor. Bugün talep toplamanın son günü. Nitelikli niteliksiz ayrımı yok.
Vakıf 700k+ 32 gün ve üstüne 24 verdi.
Vakıf günlük 22.50 dedi.
Tabiii ki her ikisine de baybay çekildi.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
aktif bence dereyi görmeden paçaları sıvamış 24 e indirmiş..neti tam 21.60 a geliyor .tesadüfe bak ..aktif eskiden enflasyonun biraz üzerinde verirdi o da gitmiş
sn.rxpu eskiden günlük mb hangi faizden fonlamis diye rapor atardı.o önemli ..şimdi mb faiz oranı 24 ..yüzde 15 stopajlida olsa bankaların en azından 25-25.50 oran vermeleri gerekir bence .