kumulatif toplam 14442 adet haziran satışı hisseye yarar umarım...
stellantis ayağından haberler henüz yok
Printable View
kumulatif toplam 14442 adet haziran satışı hisseye yarar umarım...
stellantis ayağından haberler henüz yok
stellantış 16900 geçkin satış olmuş bence başarılı...
aracı kurumlar gereksiz anlamsız değerlendirmelerine başlayacaklar dır.
oysa geçen yıl ile bu yıl arasında farklı bir ekonomik durum var, göz ardı edilmemeli
finansinvest 546 tl ile al verdi
İki seanstir BYD yatırımının etkisinden dolayı düşüyor, koskoca Tofas sen de BYD ile rekabet edemeyeceksen biz ne yapalım, Stelantis haberi de bir gelmek bilmedi.
Yanlışım yoksa bugün 8. Kırmızı kapanış oldu. Spekülatif hisseler bile bu şekilde düşmüyor. Bizim bilmediğimiz yada göremediğimiz işler var galiba. Hayırlısı bakalım.
Bir BYD yatırım açıklaması bu hale getirdiyse bir iki firma daha yatırım açıklarsa gerisini düşünemiyorum bile.
tofaş bir başına rakiplerine karşı zayıf kalıyor. gerçi hedef kitlesi farklı,
stellantis işi neden imzalanmaz anlamak mümkün değil...
var bir bityeniği...
insanın aklına herşey geliyor,
TOASO'nun Koç'la eşit ortağı zaten Stellanlis.
TOASO'nun ismi Stellantis Türkiye A.Ş. yapılsın, olsun bitsin.
Bunlar bizim markalarımız densin. Fiat, Peugeot vs.
Yiğit akünün bile 8-10 tane markası var.
Rekabet kurulu neye bakıyor anlamıyorum.
Veya açıkça "Fenerbahçe marina" gibi iptal etsin.:yes:
iş yatırım TOASO için 510,00 TL hedef fiyat ile al vermiş. Hadi hayırlısı
Bilanço hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
https://x.com/senolbabuscu/status/18...-CTDUfS5g&s=19
Millet ajjj ajj, icra kapisina dayanmis siz hala araba alacak diye beklersiniz.
Zaten finans-mete abimi burada da gorunce irkildim bayagi bir.
(Yenileme) Otomobil ve hafif ticari araç pazarı, Temmuz ayında % 17.5 azaldı- ODMD
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), Temmuz ayı "Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı" bülteni yayınlandı:
Otomobil ve Hafif Ticari Araç Pazarı
2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı %0,1
oranında arttı.
Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde
bir önceki yılın aynı dönemine göre %0,1 oranında artarak 672.018 adet olarak
gerçekleşti.
Otomobil satışları, 2024 yılı Ocak-Temmuz döneminde geçen yıla göre %3,4 oranında
artarak 563.351 adet, hafif ticari araç pazarı ise %11,1 azalarak 135.667 adet oldu.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 Temmuz ayında %17,5 ,otomobil
pazarı %16,04, hafif ticari araç pazarı ise %22,2 oranında azaldı.
2024 yılı Temmuz ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Temmuz ayına göre
%17,5 azalarak 94.037 adet oldu.
2024 Temmuz ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %16,04 azalarak
73.396 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %22,2 azalarak 20.641 adet oldu.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 10 yıllık Temmuz ayı ortalama satışlara göre %43,2
arttı.
Otomobil pazarı, 10 yıllık Temmuz ayı ortalama satışlara göre %43,8 artış gösterdi.
Hafif ticari araç pazarı, 10 yıllık Temmuz ayı ortalama satışlara göre %41,1 arttı.
Otomobil pazarı segmentlere göre;
Pazarın %87,3'ünü vergi oranları düşük olan A, B ve C segmentlerindeki araçlar oluşturdu.
C segmenti otomobiller 298.779 adetle %55,7 pay,
B segmenti otomobiller 166.928 adetle %31,1 pay aldı.
Otomobil pazarı gövde tiplerine göre;
Gövde tiplerine göre değerlendirildiğinde ise en çok tercih edilen gövde tipi SUV
otomobiller (%55,3 pay, 296.786 adet) oldu.
SUV otomobilleri, %26,3 pay ve 141.195 adet satış ile Sedan,
%17,2 pay ve 92.253 adet satış ile H/B otomobiller takip etti.
Otomobil pazarı motor tipine göre;
Benzinli otomobil satışları 349.583 adetle %65,2 pay,
Hibrit otomobil satışları 79.525 adetle %14,8 pay,
Dizel otomobil satışları 58.334 adetle %10,9 pay,
Elektrikli otomobil satışları 45.342 adetle %8,5 pay ve
Otogazlı otomobil satışları 3.567 adetle %0,7 pay aldı.
Elektrikli otomobil pazarı elektrik motor gücüne göre;
160 kW altındaki elektrikli otomobil satışları %186 artarak %7,1 pay,
160 kW üstü elektrikli otomobil satışları %10,5 artarak %1,3 pay aldı.
Otomobil pazarı motor hacmine göre;
1600cc altındaki otomobil satışları %7,6 azalarak %75,9 pay,
1600-2000cc aralığındaki otomobil satışları %0,4 azalarak %0,6 pay,
2000cc üstü otomobil satışları %4,5 azalarak %0,2 pay aldı.
Otomobil pazarı emisyon seviyelerine göre;
100-120 gr/km arasındaki otomobiller 141.010 adetle %26,3 pay,
120-140 gr/km arasındaki otomobiller 138.464 adetle %25,8 pay aldı.
Otomatik şanzımanlı otomobiller; 485.096 adetle %90,4 pay alırken, manuel şanzımanlı
otomobiller 51.255 adetle %9,6 pay aldı.
Hafif ticari araç pazarı gövde tipine göre;
Van gövde tipi %72,1 pay ve 97.763 adet ile en çok tercih edilen gövde tipi olurken;
Kamyonet gövde tipi %15,1 pay ve 20.450 adetle 2. sırada yer aldı.
Bagira bagira geldi
Ortaklar merhaba,,Doblo üretimi tekrar tofaşa geliyor muş 2025 sonu egea sonlandığında üretilecek yeni otomobil modeli belirlenmiş,,ko projesi test araçları üretimi devam ediyor imiş ,,çalışan abimizden taze bilgi saygılar 🇹🇷🇹🇷
Şimdi beyede düşünsün.
Doblo geliyeaah
Çocuk oyuncağı mı bu, önce üretimi başka ülkeye kaydır, sonra hata etmişiz diye geri ver, eniştelerin âhı yerde kalmaz, enişteler olmazsa doblo satılmaz.
Stellantis tüm enischte'lerden özür dilemeli ve enischte olduğunu muhtarlıktan belgeleyen herkese yeni Dobloları %3 indirimli satmalı.
Enischte enischte,
Dangalları yinişte.
hayata güzel noktadan bakıyorsun, mizah ile cvp. vermen müthiş bir yetenek... tebessüm ettirdiğin için teşekkürler.
tofaş stelantis birlikteliği imzası atılmadan bu hissede bir yükseliş beklemek yanıltır. gelecek dünyasına byd yada muadillerinin karşısına bir prototip koymaları gerekir. VW içinde bu geçerli olmasına rağmen birşeyler yapıyorlar .
Alıntı:
vay be Tofaş 5 dolardan neredeyse 2,5 dolara düştük 6 senede. al sana uzun vade batırım.
tarihi zirvesi 7,5 dolarmış(2018 ocak), nerdeyse 3 te birini düşmüşüz.
toaso 10.6usdden 7,2usd'ye.Alıntı:
hort!!
10 doları geçmişiz.
dikkatli olmakta fayda var.
kendime not.
son yıllarda öğrendiğim tek şey;
borsada uzun vade diye bir şey yok.
bir şey coşkudaysa sat gitsin.
trend neredeyse oraya git.
ya da uğraşma fon al.
not : toaso hala pahalı.
Uzun vade kısmına katılıyorum. Tepeyi gördüğünde satacaksın. Nasıl olsa Bist hep alım fırsatı veriyor. Mesela bu sene Koç Holding'in hiçbir iştiraki enflasyondan fazla getirmemiştir. Hepsi neredeyse geçen seneki fiyatında. Evet 1 yıl uzun vade sayılmaz ama Bist diğer dünya borsalarına göre daha stresli. Çevremiz ateş çemberi , her an bir yerlerde savaş patlak verse diğer borsalardan önce ve daha çok biz düşeriz. Onlar toparlar biz geriden geliriz. Gri liste , o liste bu liste diyerek insanları içeride hapis ettiler 8 ay. Elde var sıfır.
düşünsenize 2018 ocakta(6,5 yıl önce) toaso alan adam şu an dolar bazlı zararda.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "Yakında mevcut bir üreticimizin çok büyük ölçekli yeni nesil araç yatırımını duyuracağız. Türkiye, coğrafyanın yeni nesil araç üretim merkezi haline gelecek " dedi.
https://www.dunya.com/sektorler/cok-...-haberi-740937
Kim bu mevcut üretici böyle? TOFAŞ olmasın ?...:wu:
4% gittiğine göre
Yoksa?
imzadan haber var mı ?
sn paydaşlar
Ulan rekabet kurumu ne inceleme imiş kaç ay oldu ,, yazıklar olsun aşağılık yaratıklar 🇹🇷🇹🇷
hisse başı fiyatımız 6.7 $ a düşmüş. Gerçekten düşük fiyat. Hele stellantis onayı gelirse, Pazar payı yüzde 40 lara gelecek. Stellantisin birdünya markası var. Koskoca fabrika ölü fiyattan işlem görüyor.
dolar bazlı piyasa değeri. 5.8 milyar dolar ile 3 milyar arasında gidip geliyor. anormal durumlarda 1,5 lara kadar inebiliyor.
https://companiesmarketcap.com/tofas-oto-fab/marketcap/
Koç'ların elinden alınan "Kalamış Marina" için "Rekabet Kurulu" onay vermiş.
1,5 ay içinde.
Stellantis işi de hayırlısı ile olur inşallah.
https://www.ekonomim.com/gundem/reka...-haberi-765699
Avrupa Merkez Bankasının (ECB) bugün faizleri aşağı çekme kararı otomobil piyasasında olumlu karşılandı. Darısı bizim başımıza. Politika faizi 18 Eylülde açıklanacak.
ZİRVESİNDEN %39 DÜŞMÜŞ OLAN tofaş tekrar zirveye çıkmak için%64 yükselmesi gerekiyor.bu şirkete yatırım yapanlar yüksekten almış ise çok kaybetmiş.böylesine yüksek kar eden ve stellantis yatırım anlaşması ile karlılığını katlayacak olan tofaş inşallah yatırımcısını üzmez umudunu taşıyorum.rekabet kurulu onayından sonra tofaş yeni bir hareketi başlatacaktır diye düşünüyorum. rekabet kurulu neden onay işini savsaklıyor işte anlam veremediğim tek şey bu. acaba rekabet kurulu üyeleri rüşvet mi bekliyorlar diye insanın aklına çok kötü sorular takılıyor. inşallah böyle bir iğrenç durum yoktur. 510 tl yıllık hedef veren işyatırımın ne kadar haklı olduğunu zaman gösterecek.ALLAH PİŞMAN etmesin inşallah onay kısa sürede müspet sonuçlanırda pek çok yatırımcı kardeşimiz zarardan kara geçerler.hepinize bol kazançlar dilerim. ALLAH yardımcımız olsun.
Herkese selamlar.....
Anadolu da bir laf vardır;"DEREDEN SU GELENE KADAR KURBAĞANIN GÖZÜ PATLAMAK" diye
Manası;İş işden geçtikten sonra gelen fayda diyebiliriz...
Fayda o kadar geç kalmıştır ki suyu gözetlemekden kurbağının gözü patlamışdır...
Neden böyle bir giriş yaptım cevabı aşağıdaki görselde....
Aşağıdaki görsel Stellantis hisselerinin uzun zamandır ciddi düştüğünü ve/veya sadece bugün %14 çakıldığını görüyorsunuz
Bir kaç sayfa geriye doğru okudum;Suyu bekleyen kurbağalar gibi ky de stellantis yatırımını bekliyor....
Ama stellantis yatırımı faydasız/fos çıkan bir beklentiye dönüşebilir bu gidişle....
Stellantis in kârını çok düştüğünü okudum bugün...
Stellantis in kendisine faydası var mı Tofaş Oto ya olsun demek için erken belki ama büyük beklentileri de törpülediği bir gerçek...
Stellantis hissesini hatta mümkünse bilançosunu takip etmekte fayda var....
(bir arkadaş Stellantisin bilançosunu bulup bizimle paylaşırsa süper olur)
Bir eleştiri de başlık da yazıp çizenlere;Arkadaş sabahtan akşama Stellantis aşağı Stellantis yukarı diye yazıp çiziyorsan bunu da/olumsuzu da yazıp çizeceksin....
1)Bundan haberim yoktu diyorsan ayıp
2)Haberin vardı da paylaşmadı isen daha büyük ayıp...
Saygılar/Başarılar....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ab496ebaea.jpg
Gelir tablosu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ele verir salkımı kendi yutar talkımı hesabı olmasın bende eksik bırakmayayım;Genel olarak Avrupa da oto da işlerin kötüye gitmesini AB nin erken alınmış elektriliye geçiş kararına bağlıyorlar....
Elektrikli araçların pahalı olması nedeniyle AB vatandaşlarının almakta zorlandığı bu yüzden karların düştüğünü okudum,yada ben öyle yorumladım...
Tek etken bu değildir ama nedenlerinden biri budur...
Tr de aynı şartlar yoktur,elektrikli araçlara zorlama yoktur o yüzden Tofaş Oto için bir tehlike yoktur da denilebilir....
Ve/veya AB de zorlanan Stellantis maliyetleri ucuzlatmak için Tr de yatırım yapmaya mecburidir diye de yorumlayabilirsiniz....
Bardağın ne tarafından baktığınıza göre değişir....
Sn Tengri Han sizin şahsi görüşün nedir diye soracak olursanız,Büyük hayallere kaptırmayacak kısa vadeli olumlu bir haberdir Stellantis yatırımı...
Hisseyi çok uzaklara taşıyacağını sanmıyorum...
Saygılar/Başarılar....