Bezdirme sapağının da sonuna varıyoruz.. :vk:
Çay içe içe otobandan devam edeceğiz, zalimin zulmü varsa kaptanın Allah'ı var :ok:
Motor: zımba gibi
Lastikler: sağlam, dört mevsim
Kaptan: tatilden döndü, agresif, bomba..
Printable View
Bezdirme sapağının da sonuna varıyoruz.. :vk:
Çay içe içe otobandan devam edeceğiz, zalimin zulmü varsa kaptanın Allah'ı var :ok:
Motor: zımba gibi
Lastikler: sağlam, dört mevsim
Kaptan: tatilden döndü, agresif, bomba..
Bilançoda ne sıçacaklar....
Bilançoda en çok merak ettiğim şey 6 aylık kira gelirinin ne kadar olacağı...
YTD
Cilalı bilanço
Üstadım teşekkür ederim. İsminizi not aldım. Bu süreçte sizin gibi değerli ortaklarim bir şekilde bana ulaştılar. Biz de grup olarak 2.00 altından ilave alımlarımızı yaptık. Grup dışı katılımlarla birlikte yaklaşık yüzde 4luk bir paya eriştik. Hukuk büromuz tüm detaylarıyla süreci yürütüyor. Yıl sonuna dek Allah'ın izniyle olumlu sonuç alacağız. Biraz daha sabır rica ediyorum herkesten. Hoşçakalin.
Not: Eski başlıklara gidin ve 5 sene önce yazılanlara bakın, aynı zihniyetteki farklı isimler aynı boş hayalleri satıp duruyorlardı. Biz Paramızdan ve sağlığımızdan olduk umarım yeni arkadaşlar bu hayallere kapilmiyordur. Bu hayalperestlerin zirvalarina kanmayın, bize katilin. Laf değil icraat...
Eski yazılarıma bakın lütfen. 2.00 altına çekip düşük hacimlerle aylarca bekletecekler demistim. 2.90-3.20 bandından 300 mio lotu kynin kucağına bırakıp mevduat yaptılar mis gibi. Şimdi o lotlari 2.00 altından yerine koymaya çalışacaklar dedim defalarca. Senaryo aynen böyle işliyor. Hala gelmiş burada bilanço pddd vs zirvalari yazılıyor. Pddd isterse 0.10 olsun en fazla 2 gün önceki gibi bir tavan çeker onu da takip eden 2 gün içinde geri alırlar. Bizim grup ve bizim gibi yüklü kyler oldukça bu kağıt 3.00i geçemez, nokta! Yıllar önce sizin agababalariniz bize hayal sattı bu çukura düşürdü, aynısını siz başka masumlara yapmayın. Ucuzmuş, peh açın ihlasa bakın o zaman, o da ucuz, 20 senelik TL trafiğine bakın bakalım. Hisse fiyatından umudunuzu kesin, inanın kağıdın yüzde 80i falan kyde şu an. Mal toplama çabası bile görmüyorum. Herkes birkaç ay içerisinde kararını versin, gelin bize katılın, takeoverda yerinizi ve payınızı alın. Tek care bu.
Bunun defter değeri çeyreklikte niye düşmüş bilen var mı? 9.6dan 9.1e gelmiş. Zarar da kara dönmüş. İMAŞM hisse satışından mı kaynaklı?
Değerli varlıkları yeni kurulan Loras GYO ya aktarıyorlar, geçmiş kap açıklamalarına bakın, ne dediğimi anlarsınız. Hukukcularimiz bu konularin da takipçisi durumda, merak etmeyin. Bize içi boşaltılmış kof bir şirket devredemeyecekler, izin vermeyiz. Ozkaynaklar istikrarlı bir şekilde düşüyor. Davul da onlarda tokmak da ne isterlerse yaparlar şu an, biz kontrolu ele alana kadar. Süreci ne kadar hızlı yönetmeye çalışsak da hata yapmadan emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz, bu da biraz daha zaman gerektiriyor maalesef. Geç olsun da güç olmasın diyelim. Yüzde 8 paya ulaşalım, gerisi bizde, hiç korkunuz olmasın.
Loras Gyo ya varlıkaktarılıyormuş. Yahu Loras Kayrımenkul Yatırım A.ş. 'ninde %64 ü Adesenin zaten....
yani para ha sağ cebinde ha sol cebinde... ne farkeder?
İhlgm ye bak net anlarsın sağ cep sol cep mi ,25 yıllık onlarca projesi olan firma ve 970 m özkaynak var gözüken , iştiraklerdeki varlıkların ne değerlemesi yapılıyor ne de ne olduğunu biliyoruz , şirketi arayınca bizim gayrimenkullerimiz yok biz proje geliştirme şirketiyiz diyorlar,oysaki işi yapanda iştirakleri
Öyle olmasına öyle ama bunların niyetleri kötü %93 halka boş yere açmadılar, böyle olmasa zaten yada takası toplu olsa bu kurnazlıkları yapmazlardı , sen sanıyormusun ihlgm nin 25 yılda 1 mr özkaynağı olsun sadece 5 m dan 200 dairelik özkaynak ,bunlarda o yolda yürüyecekler muhtemelen senelerce tamamlanma oranı %95 de tutulmaz projeler yada değerlemeler doğru yapılır..İmtiyazlı paylarla sadece beldelli sermaye artırımı için kullanıyorlar borsayı ,hissesini alanları yatırımcı değil ,yolunacak keriz olarak görüyorlar Şamil Tayyarın dediği gibi...
"2023 yılı toplam kira gelirlerimiz %25,68 artışla 175 milyon 640 TL olmuştur."
Geçen seneki toplam kira geliri 175 milyonmuş. Bu sene en az 250 milyon olması beklenebilir. PD'si 2 milyarın altında olan bir şirket için iyi bir gelir. Acaba bunun görünür olması istenmiyor mu?
YTD
o değilde bu hisse 5 te 1 fiyatı işlem görüyor...
pd/dd oranı 0,21 sadece....
hissenin 2 avmsi... yüzlerce konutu , dükkanı ve hissesi var....
kelepirinde kelepiri...
Son 3 ayda 1.90-2.30 fiyat bandında yaklaşık 10 milyon lot ilave alım yaptık, guncelde grup toplamı 18.4 milyon lota sahibiz. Bu da sermayenin yüzde 1.8i ediyor sadece. aylar önce bir çağrı yapmıştım yüzde 8e ulaşmamız lazım ki takeover yapabilelim demiştim, eyvallah bize ulaşan ortaklar oldu ancak onların hepsini somut şekilde dahil etsek bile yüzde 3u ancak geçiyoruz. Biz her ay yaklaşık 500bin lot daha alacağız ama etimiz budumuz belli. 50 milyon lot eksiğimiz var. Tekrar herkesten rica ediyorum: tek çare takeover, yoksa bu kağıt yeni ihlas olacak, 5 10 sene sonra da aynı şeyleri yazacağız burada emin olun. Bedelli hariç ne dediysem gerçekleşti, yil sonuna kadar bedelli demiştim, hala aynı fikirdeyim. 50 milyon lotla tahtayı yönetiyorlar. 500 milyon lot almaları lazım ki operasyon başlasın. Bu şirketi gözden çıkarmış durumdalar. Zira tahta ky tarafından ele geçirilmiş durumda. Yasal hilelerle içini günden güne boşaltıp Loras gyoya aktarıp 2025 yılı içerisinde o şirketi halka açacaklar. Adesede a.o. ait ozkaynaklar istikrarlı sekilde düşecek ve pddd fiyat sabit kalmasına rağmen artacak bundan sonra. Günlük 1 mio lot toplayabilseler o da tabi toplama amaçları olsa şu an yok mesela 500 işgünü sürer yani 2 yıl. Takeover hariç hiçbir kurtulusumuz yok.
Pddd si adeseden düşük olan başka gyo şirketleri var, martı gyo gibi. Geçin bu işleri. Gyo şirketlerinde standart Pddd oranı zaten 0.50 falan olmalı. Ayrıca ana ortaklığa ait ozkaynaklar sürekli düşecek adesede son 2 bilançoda olduğu gibi, böylece hisse fiyatı aynı kalsa da pddd yükselecek.
bu kadar kötü bir hisse ise burada ne işiniz var anlamadım...
satın kurtulun işte
Algıcı ve çalgıcılar ky düşmanı olduğunu itiraf etmiş nihayet..
Bu da bir gelişme. Kutluyoruz...
Adnan ve ekibiyle ilgili henüz teyit edilmemiş bir haber okudum şimdi,
Link aşağıda:
https://www.finanshub.com/2024/10/14...ile-ilgili-mi/
Şimdi gruptan akrabam bir haber iletti, keyfim yerine geldi. Ver bakalım paşam maliyeye hesabını. Allah'a şükür girişimlerimiz er ya da geç sonuca ulaşıyor. Ülkede liyakattan eser kalmadı diyorduk ama hala vicdan sahibi idealist yetkililer var. Vukta ölümüne zarar, tfrsde kar öyle mi? 50 iq beyninle yanıt ver bakalım. Genç yaşta geberip gidersin sen de inşallah. Milyar liralık vergi borçları öde de aklın başına gelsin. Yok öyle hem yatırımcıyı hem devleti soymak, böyle enselenirsin işte.
Ankara kuşu denilen oç adnan çolak ile iş tutuyor
Takeover olayını bilememde , yeni kurulan iştirakler olayı sıkıntılı , aynı durum daha öncede söylediğim gibi ihlgm de de mevcut , 10 tane iştirak kurmuşlar , yeniden değerleme yapmayacak mısınız diyince , biz proje şirketiyiz üzerimize kayıtlı gayrimenkul yok diyorlar , hepsini iştiraklere devretmişler, yatırımcı ilişkileri üzerimize kayıtlı gayrimenkul yok diyor ,sizin yokta iştiraklerinizindemi yok diyince em küm ediyorlar, 5m tanesi desen 200 dairelik özkaynağı yok ama yaptıkları projeler 5000 konutluk projeler , reis de diyor nerede bu devlet dedirtmeyeceğiz vatandaşımıza diyor ama ortada devlet falan yok 20 senedir aynı fiyatında borsada terkedilmiş şirketler var ,bedelli zamanı ortaya çıkıp yatırımcısından para alıyorlar ,işlerle yatırımcısıyla büyüyen bu şirketler hisselerinin %90 ını halka arz edip milleti soyuyorlar inşaatlardan kazandıklarını kendileri yiyorlar ,devlette bu hırsızlarla beraber oluyor şikayet etsende boş boş cevaplarla geri dönüyorlar cimerden oradan buradan..
CEO da reklam kariyer peşinde
Orco tutuklanmış 🥳😎
Bu yıldız pazarında,peki bu pazara nasıl girmiş ?...yıldız pazarındaki hisse 2 üstünde bile değil,sanırım ülkede yobazlar el üstünde tutuluyor ondan galiba.
https://www.endeks24.com/daltonlar-c...agi-cokertildi
Adnan Çolak ve Murat Özavşar, çetenin borsadaki yasa dışı faaliyetlerine karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı. Çete üyelerinin, borsadaki hisse senetlerini manipüle ederek milyonlarca liralık haksız kazanç elde ettiği iddia ediliyor.
Darısı tüm manipülator, KY. düşmanı patronların başına.
Sevinçten gururdan mutluluktan ağlıyorum. Bunu biz başardık. Paradan daha önemli şeyler de var bu hayatta. Evet çok para kaybettik, muhtemelen bu karardan sonra tamamı gidecek, önemli değil, bizim sagligimiz yerinde, mapus değiliz özgürüz. Şimdi vergi incelemeleri, tarihi cezalar vs vs vs.. 30 yaşında adamın hayatı böyle kayar işte.
Adnan Çolak gitse şirket mi batacak :)
Bu kadar zenginliği olan firmayı bırakarlar mı?
Daltonlar çetesiyle Adnanın ne işi var?