İş satmasa deli gibi gidiyorduk . Ama adam 50 kademe birden düşürdü . https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...16e63b1f30.jpg
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İş satmasa deli gibi gidiyorduk . Ama adam 50 kademe birden düşürdü . https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...16e63b1f30.jpg
Bak erbos, güzel ekmek yedirdin ama son halin hiç yakışmıyor.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın arkadaşlar
Nasıl bir hafta bekliyoruz?
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
18 Kasım'da başlayan alt trend desteğini aşağı kırdı. Cuma günü tam burada kapatmıştı. Corona mutasyon haberleriyle direkt negatif açarak aşağı sert kırılım oldu.
Tekrar alt trend desteği alabilmesi için 37.5 üzerine atmadığı sürece 1-2 gün içinde, kısa vadede negatif durum söz konusu benim düşüncem. ytd.
Yarın endeks geri %2 artar, erbos %0.5 artar :hah:
Anlık erBOSS : 39.56 ( Tavan ) :wave:
Anlık golts : 37.94 ( Tavan ) :wave:
Holey halayyyy lay lay lay halayyy
Terki joe tebrik ederim 40 geçerse kargo bedava demiştim sebeplenmişsin. Tamam tamam ama 3 gün 40 üstü olursa kaymaklı baklavayı yakaladın demektir sonrası sonra ytd
https://twitter.com/MuratZe39170193/...795567106?s=20
youtu.be/m7JEqU5FGjQ
Öğleden sonra yine uyandı...
Terki joe mutluluğun daim olsun ama çok heyecanlanma sallanan sandalyende relax ol Dyoby yı kafana takma, bırak peşini o artık senin hatıralarında yaşasın, en büyük boru Erbosan boru de sallanmaya devam et ytd
Bugün için pasta paylaşabilecek var mıdır ?
hissenin çoğu deniz yatırımda.önceki günden beri bir milyon almış satmamış.bugünde iyi mal toplamı.satanlar oyak iş falan.malın yüzde 50 sini elinde bulunduran hala alıyorsa bu iyiye işarettir.deniz biraz daha topladımı uzun bir yolculuğa çıkar bence.11 milyon lotu var.defter değeri 2 küsür.bryatın defter değeri 6 ya gedi.bryatdan fazla bir eksiği yok.son dönem karına baktığımda biryata göre özsermayeye kıyasla 4 kat karlı.yatırım tavsiyesi değildir.
Yalnız işini iyi yaptı bugün sessiz sedasız,devre bile kesmeden..
Cokda enteresan di gerçekten Alışıga gelmedik şeyler
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Errrrboss
40.06 ya kadar indirdi ne zormuş 40 da tutunmak bre spektrakula Drakulalaşma. Çek git yukarı ytd
Gap i var kapatsin onuda bir zahmet, ama dosemeyi cok iyi bilir malum yillarin tecrübesi var,tesisat sizdirmaz,uzun yillar dayanikli,
Lotlar yarisindan fazlasi deniz bankda 1.sahipleri hisse alip paylarini yukseltti 2.piyasa yapici deniz bnk satmiyor.3 tahta yapici teknigi hic bozmuyor.4 kar eden bir sirket.ama herseyden onemlisi.yabancilarin yakinda girecegi bir hisse.temel analizini inceleyin kasasada 110 milyon dolari var.borcu yok.haftalik kapanislari hep pozitif.asagda yorumlarima bakin.hic karamsar degilim.gaddar. spegin lakabi isini iyi yapıyor. Istese tavan tavan cekerdi sonra cezayi yerdi.bugun benim icin 40.50 onemliydi.ve calisti.ama burda garip bir insan var.hisse calisirken.dustu bittiniz falan yaziyor.aldiginiz hissenin temel analizini yapin.sektorle karsilastirin.bu hisseden tavan tavan bekleyen cok bekler.ytd
Invest de biri bu yorumu yapmış. Hoşuma gitti. YTD.
yabancılar yıl başı öncesi mal satıyor.bir çok tahtada yabancı satıyor.Allahtan bu tahtada yabancı payı çok değilde düşmedi.yabancının malı biraz daha azalır yada biterse bu hisse yola çıkacak.belki yabancıda alıma geçer.bu hissede korkum yok.
Bi ben mi kaldım yavv.
6.20 dolar goruldu Dolarda fincan tamamlandı simdi ise kulp asamasında zirve uzerı cok farklı olur
Takasların da onemi artıyor hisseler denizde toplanmaya basladı ilk basta aynı kişi nin uzerınden vırman olmus görütüsü var. bir sonraki adım ise oradan hangi patronlara gıdecegıdır.
Ytd. hayal ürünüdür.