Bu hafta Cuma mı 4 TL olacaktı yoksa gelecek hafta mı?
Printable View
Atlas suan 1.20 1.21 yanmakta.... Her an yukari kirabilir... 1.20 altinda olumsuz... 1.25 denemesi gelebilir. Yeni giren arkadaslar icin 1.20 alti olumsuz..Kendi gorusum yukari kiracak gibi....Kesinlikle yatirim tavsiyesi icermez
Kap haberine göre bugun sirket kendi paylarini almis.Ins devami gelir 1.50 ler e kadar.. Cunku 4 ya da 5 ay once 1.40 civarindan sirket pay almisti diye hatirliyorum.
Metro bedelli sermaye artırımına gidiyor
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro yatırım ortaklığı demek istedim.
Aşağı salmasinin nedeni belli olmuş oldu
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nihayet be atlas..
2 haftada verdiğini 2 günde geri aldı vay arkadaş.
Bi jokerimiz vardı bu kağıt onu da yedi heralde...ytd
Bedelli işleri bitince MTRYO ile ATLAS şirket birleşimini düşünürler belki. Sonuçta ikisinde aynı içetikte iki şirket. Gereksiz kalabalık..
Gerci bütün grup şirketleri birleşse ancak ortaya nitelikli bir şirket çıkar belki. Sürekli grup şirketlerinin birbirinin hisselerini devalıp devredip birbirlerinden hisse alma satma gibi hise çevirme dönme dolap işleri de ortadan kalkar belki
Migrostayim arkadaslar bos isleri biraktim artik herkese tavsiye ederim ha illede yo alicaksanizda nakit temettu veren etyata bakmanizi tavsiye ederim bu galibin kendisine hayri yokki bizlere olsun
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelin migrosa bi bok olmaz bu kagitdan sonra opet opet diye aglamayin
Market hisseleri şişti , hisseleri yıkacak adam arıyorlar.son alıcısı olmak var[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.5 milyon dan fazla zarar gelecek 3 aylikta hesaplarinizi ona gore yapin bu kiyamida unutmayin takipcilerim.
Eyyyy parasi cok arkadaslar bilmeden sormadan bu kadar mal alirsaniz bedelliyi kitlerler oyle bakar durursunuz bugun yarinda 6 milyon zarar gelir bilancoda ver elini tekrar 1 tl gecmis olsun
Eyyy cahil yatirimci arkadaslarim biraz finansal okur yazarliniz olsa bununda metryo nunda etyatinda bunlar gibi yatirim ortakliklarinin her hafta basinda portfoy degerlerini acikladini bilir 31 aralikla 31 mart arasindaki farka bakar amlarsin zarar miktarini bu kiyaminida unutma kisa bir ders olsun sana
38 emir 483.183 lot
Ek 25118
1,57 kırılmadığı sürece 1,90 a kadar gideceğini düşünüyorum.
https://ibb.co/CMVLgLS
1,58 destek, kırmadığı sürece 1,90 lara kadar yolu var
1,42 ye kadar gevşeyebilir, desteği kırdı
YTD.
hayırlı günler.
hayırlı cumalar ağam.
Alper tunga öldü mü
esiz ajun kaldı mı
günaydınlar
kimse yok herhalde benden başka
galip ağa ve ben
Bedellisi vardı nebildu bilen varmı acaba
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mtryo da bedelli sanki 4 beş ay sonra onaylandı bunun 2 ay gibi oldu onaylandığı hafta ,bunda olsam harika olurdu
Yani bedelli onaylandı mı?Tarih bellimi acaba?EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli bugun onaylandı....
https://www.borsagundem.com/haber/sp...a-onay/1507656
bedelli bugun onaylandı....
https://www.borsagundem.com/haber/sp...a-onay/1507656
muhtemelen tavan açacak
vakıf yatırım ortaklığında bedelli sonrası olanlar gözönüne alındığında hareketli bir 10 gün bizi bekliyor :)
direk tavan ,biraz aldım inşallah vakıf yatırımveya penguen benzeri bir hareket yapar da yüzümüz güler.
Hayırlı olsun bakalım yarın millet vakıf yo ve penguen gibi atlasında rüçhanlarına hucum edicekmi
diğer rüçhanlar gibi olmaz dün metro 5 milyon lot verdi. diğerlerinde rüçhana tavanla gitmişti. bu info ve piramit in 1 kuruş kazanma peşindeki komik işlemleriyle gitti.
galip öztürk denen zevat hisse satmış bizde tabanı yedik.Bu adama güvenip hissesini alanda kabahat
Bir baktım 1.60 tabanda,R ise 0.60,daha önce 1 cıvarındayken göz ağrımdı,bedelli açıkladığında fiatı yüksek budum, megaptaki hataya düşmemek için almadım,ama tabandan aldığım kadarıylan aldım 10 k falan kadar,bir baktım kapanışa doğru gözlerime inanamadım 1.90 olmuş tekrar:)...artık atlas bedelliciside olduk böylece,fazla alma imkanımda vardı esas,şöyle 50 k falan olabilirdi,bürütü olduğu için sakıncalı buldum,çünkü günlük alıp satamadığın zaman sakata geliyorsun piyasa karıştığında:wave:
R aldığın zaman,fiatı 0.70 olursa 1 tlde bedelli payı 1.70 oluyor katılım miktarı,bugün 0.61 biraz R aldım,geri kalanıda e aldım tabandan,maliyetim 220 oluyor bedelliye katılırsam,0.60 R alarak bedelliye katılmak daha mantıklı,çünkü 1.60 oluyordu katılım payı,neyse fiatları şu an makul fiatta satmak daha mantıklı.