yataş bu aralar çok yattı birisi kaldırsın sunu
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Printable View
yataş bu aralar çok yattı birisi kaldırsın sunu
Tsk hocam sagolun
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deutsche ve Citi nin satışları bitmeden olmaz bu iş.
ne satısmis bur haftada 4 den 3.50ye geldi
1207 lot 3,95 maliyet ile bekliyorum.Daha çok oyalar mı bilemiyorum.Hayırlısı olsun.
E6553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetlerdeki artış karlılık üzerinde baskı yapiyor. Bu maliyet artışını fiyatlara yansitmalarıda zaman alacak. Bu sebeple baskı devam ediyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse yokmu kağıt %10primden dondu
3.58 e aldığımı bugün 3.88 e verdim.ancak böyle oluyor.vur kaç. Allah bereket versin.geri gelirse alırım. Ytd.
Yataş 'ın kapasite kullanım oranını bilen var mı? Mağazalardan yatak satışlarının teslim süresi ne kadar acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sünger in en büyük girdilerinden olan TDI ve Poliol ürünlerinde çok ciddi düşüş var TDI %50 ye yakın düşüş yaşadı son 3-4 ayda, bu bilançolara olumlu yansıyacaktır. Yeter ki satışlarına kar yaparak devam edebilsin.
Yataş'ın 3. Çeyrekte ciddi borç (27 milyon tl üzeri) ödemesi var görünüyor. Bu nedenle 3. Çeyrek karı 2. Çeyrek karından düşük olacak gibi görünüyor. Hissenin yükselmesini bu engelliyor bence. Bu ayın sonuna doğru d*****n kuyruğu kopar. Ya 2'li rakamları, ya da 6'lı rakamları görürüz sanırım. Ytd.
Borc ödeme karliligi düşürmez..
divan mobilyayla alakali bilgisi olan varmidir ortaklar magaza sayısı cirosu vs.
ikili dip yapip buralardan (3.15.3.20) donmesi beklenebilir asagi yönlü kirmaz umarim
10/08/2018 tarihinde 3,15 dip yaptıgımızda tepkı verdı kapanışı 3,46 yapmıştı,sonrasında 4,12 kadar çıkış yaşadık.
Tekra bir dip denemesi var ama bu sefer daha istekliş gibi olumsuz birşeym ivar eskılerden bılen var mı ?
Kimine göre kol kesme bölgesine gelmiş iken kımıne gorede aşırı alım bölgesindeyiz ama satışlar da sert.
ak 279 bın lot
merııly 186 bın ıle ilk iki satıcı
https://i.hizliresim.com/RDzldn.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
büyük bir ihtimalle en kötüsünü atlattı yataş...aralık ayında satışa başlanacak yeni markası,yurdışında açacağı yeni şübeleri ile yataş toparlanacaktır..dolar da düşerse iyicene rahatlar...üretimdeki sünger gibi hammaddelerin fiyatının da önemli miktarda düşmesi olumlu bir etkide bulunacaktır..
kısacası şu anda buraları dip görünüyor...önümüzdeki zaman diliminde tekrardan 4 civarlarını yoklaması şaşırtıcı olmayacaktır benim için...
geçmişte fiyatı 1,72 iken aldığım bir hisseydi..az bir kar ile satmıştım...sanırım 2015 yılı civarları idi...o vakitler acemşah da benim gibi topikte idi..sonrasında bende sattım acemşah da...hisse sonradan kopup gitti...elimizden kaçırdığımız için çok üzülmüştük...yataş hisse olarak çıkışı ile vede büyümesi ile bir tarih yazmıştı...
dediğim gibi buraları güzel maliyet yerleridir...herşey olumluya gidecek görünüyor...yeter ki dolar bu günkü gibi düşsün veya yatayda kalsın...millet yavaş yavaş dolarlarını ortaya çıkarıp ihtiyaçlarını gidersin...nişanlı kalanlar artık evlensin ve evlerini döşesin....:kahkah:
merkez bankasının faizi beklentilerin üzerinde artırmış olması merkez bankasının bağımsızlığını teyit edecek babındadır..bu durum da önümüzdeki günlerde doların daha da düşmesine zemin hazırlayacaktır...merkez bankasının bu güne kadar bağımsız olmadığı imajı vardı...bu gün bu imaj bozuldu...buda güvenirliği artırdı...ekonomiye bir süreliğine nefes aldıracaktır bu karar...bana göre çok da iyi bir karar oldu...
artıya geçmemek için hala inat ediyor çakal...:kahkah: alsınlar bakiyim anahtarları elinden...
ha şöyle artıya geç bakiyim...yanlız anahtarlarının bir kaçını kayıp ettin onu sana söyleyeyim...:)
3.20-3.30 arasından her türlü alınırdı ama değerlendiremedik. Kısmet artık..
ha şöyle adam gibi çıkar yoksa kulağını pis çekerim..şimdilik adam akıllı hareket et beni de buraya bir daha getirtme...
evet arkadaşlar şu an itibari ile 4,57 yi gördü hisseniz..benden bu kadar ben hepimize başarılar diliyorum..artık topiği tekrardan size veriyorum...yataşa da kendinize de iyi bakın...bay....
keko hissedermisin ciktinmi
3,27 ile 30 bin adet almıştım dostum..hepsini 3,45 ortalama ile verdim...gördüğünüz gibi hisse 3,54 ten ve oldukça güzel bir yerden kapattı...bir iki saat sabretseydim daha da güzel kar edecektim...benim hissem kafein hissesidir...yataşı günlük denemek istedim...temel olarak beğenmediğim hisseye girmem...yataş hakında söylediklerimin arkasındayım...dolar düşer veya yataya bağlarsa türkiye ekonomisi toparlanır ...insanlar dolarlarını bozup ihtiyaçlarını alır buda ekonomiye can katar..
merkezin bu günkü faiz artışının önemli etkileri olacaktır..kesin işi çözmeyecektir ama önemli etkileri olacaktır...bu sırada bir çok hisse soluklanacaktır...yataş yapısı itibari ile agresiftir...bölündükten sonraki fiyatı olan zirvesi 10,5 civarlarıdır...dolayısı ile 3 kat geriye çekilmiştir...buda hisseye her daim agresiflik katacaktır...
yataş trade etmeye de uygundur...şartlar bozulmazsa ?? ilk etapta 4,00 civarlarını yoklar...
peki o kadar uygun gördüğün yataşta neden karar kılmayıp kafein aldım...aslında ikisi arasında gidip geldim...kısada yataşın daha agresif çıkacağını tahmin ediyorum...ama eğer kafinde beklediğim güzel bilanço gelirse orta ve uzunda kafein daha iyi çıkar...ben orta ve uzunu düşünerek kafeini tercih ettim...artık iyi mi ettim bilmiyorum..bakalım nasibimizde neler olacak..???
ben hepimize başarılar diliyorum...
yataşta sürekli açılan yeni şübeler..yeni alınan markanın vereceği ivme ...vede yurtdışı açılacak yeni şubeler şirketi olumlu etkileyecektir...bir de arkadaşların topikte dediği gibi sünger hammadesinin de fiyatı düşmüş ise ?? ve tabi diğer maliyetlerde de düşme varsa şirket her halükarda iyileşir...
yanlız yataşta bir miktar artan borçluluk var ve yine bir miktar da döviz bazlı borcu var...bunlar karı törpüleme etkisi yapar ama yukarıda da dediğim gibi yapacağı yeni yatırımlar ve büyümeler ile o etkiyi sınırlayabilir...
kafeini tercih etmemin bir nedeni de yazılımların fk oranlarının her zaman yüksek olmasıdır..yani az bir kar ile çok yüksek fiyatlara çıkabilme potansiyelleridir...kafeinde de önümüzdeki süreçte bilançolarında iyi karlar bekliyorum...
son anda yataşları satmaya karar verdim...hatta bir ara yataşları tutup elimdeki kafeinlerin büyük bir kısmını satmak geçti aklımdan...ama kafein biraz da sığ olunca o fikrimden de vazgeçtim...sonuçta ikisi de güzeldir benim gözümde...dediğim gibi kısada belki yataş daha iyi çıkabilir ama orta ve uzunda fikrim kafeinin daha iyi çıkacağı yönündedir...bir de yaklaşık bir aydır kafeinde olunca huyunu suyunu da öğrenince insan kendi hissesinde kendini daha rahat hissediyor...
öyle işte arkadaşlar...gönlüm sizden yanadır ..ben sizlere de bana da başarılar diliyorum..
keko kardesim allah razı olsun tesekkurler
ne olur yataş forumdaslar az ses verin
Beklemedeyiz bakalım, bir Mavi örneği neden olmasın
İş yatırım hedefi 5.90 dan 4.90 a çekmiş bugün (17.09.2018) yatırım tavsiyesi değildir.
Halk Yatırım
†@halkyatirim
#YATAS, #MPARK, #MGROS, #TTKOM ve #TRGYO ucuz, #DOCO, #ANSGR, #SISE, #ALBRK ve #SODA pahalı bulunuyor. https://bit.ly/2QFocYf #bist #yatirimdanismanligi
Yatırım tavsiyesi değildir.