Bu tahtadaki işlemleri kimse kolay kolay çözemez bir gerçek operasyona başladılar
Ytd
Printable View
Bu tahtadaki işlemleri kimse kolay kolay çözemez bir gerçek operasyona başladılar
Ytd
çözülmeyecek nesi var ki, al gülüm ver gülüm yıllardır aynı olayı yapıyorlar. Ben ve benim gibi düşünenlerde aha bu sefer başka diye diye yaşlanmaya yüz tuttuk. Sonra keşke satsaydım diyorum, bir daha olursa satacağım diyorum, diye diye aylar ayları yıllar yılları kovaladı durdu. bu filmi yıllardır izliyorum, artık torunlarıma kalır ne diyeyim, inatlaştım artık.
Aşağıda beklerim hobaaaaa
Dip çalışması yapıyor sanki üstatlar siz bu konuda ne diyorsunuz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım finasman dün aldıklarını bugün veriyor.Tahtayı baskılıyorlar
Kapanışta alışa lotları yazan kansız çıktı..ın yere so..yum!! Ancak böyle kerh..ne or..sp..su gibi çalkalar 3 kuruş için kula kulluk yapar çanak yalarsınız adi oro..pu çocukları!! Hedef fiyatımdan önce satarsam senin gibi olayım, aq k.p.k soyları................
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......
http://i65.tinypic.com/2418rwl.jpg
Alan satan kafeme görebilen var mı acaba
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.....
http://i65.tinypic.com/2418rwl.jpg
BEKLENTİMİZ YÖNÜNDE HAREKET EDEN HİSSE 24.09.2018 TARİHİ İLE BUGÜN % 11 YÜKSELİŞLE 3.55 SEVİYESİNİ TEST ETMEYİ BAŞARMIŞTIR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ....
http://i68.tinypic.com/2uhl4q8.jpg
Nasıl bir kağıt bu kadar kim oynuyor perşembe 3.20 den 3.46- cuma 321.343 - pazartesi 3.18 den 3.55 hop 3.30 allah bildiği gibi yapsın
Yukarıdan kilitlenenler.. hoş geldiniz
Hb
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada bir böyle yapıyorlar, heyecana gerek yok, zamanla alışırsınız.al-sat yapan kazanıyor.
[emoji1] şemsiye misali abi yapacak bişi yok herşey nasip
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı
Eksiye girerse şaşırmam. Gerçi bi önemi de kalmadı.Ytd.
İlk başta belirtmek isterim ki hisse çıkar mı çıkabilir (uzayada gidebilir yerin dibinede gidebilir). Ancak ben uzun zamandır bu hissedeyim ve her seferinde adamlar bunu yapıyor. eğer ben her seferinde eşeklik yapmayıp al-sat yapıp hisseyle yola devam etseydim baya baya pörtföyü katlamıştım. ancak gel gör ki durduğum yerde saymaya devam ediyorum. Benim sitemim foruma belli maksatı olan kişilerin gelip uçacak kaçacak tarzı yorumlar yapıp sonra ortadan toz olmaları, aksi yorum yaptığım zamanda tepki çekmem, demem o ki arkadaşlar dikkatli olun gaza gelmeyin.
Kapanışa 1 dk kala 3.27 den satınca bir de baktım hemen 4 kademe fırlamış.resmen spek tarafından izleniyorum
2.7 den verdik 17:59 da 3.3 dan kapadı kafayı yememek elde değil.En uyuz olduğumda böyle bir hareketi yapacağını adım gibi biliyor olmam
Hocam Tahtada Adamlar ayar çekiyorlar günlükçü Trade çi düdüklüyorlar Son günlerde çoğu hissede olan bu .. A - kurumu 1m+ alım yaparken B ve varsa C , D Kurumu Alınan Lot kadar yada daha fazla satışa yükleniyorlar zaten tepesini doruğunu biliyorlar ********ler -.- YFAS +1,5 m alımda idi Yapıkredi anında en tepeden başladı basmaya 400+ Ardından Marbas , Şeker geldi Takaslarda bi görücez 2 gün sonra YFAS 'daki hisse puf olmuş -.- Yüksek ihitimal şuanda virmanlamıştır bile hatta bu işi utanmadan gün içi alıp sattıran İNVESTAZ ile GEDİK de var bunlar utanmadan anlık virmanlıyor sattıkça :D Neyse sonuç itibari ile 3.20 üzerinde şuan için iyi durumda hayırlısı..
Aynı grup aynı hareketler bakalım bu sefer 5.40 üzeri ne kadar götüreceksiniz.Biz buradayız ve satmıyoruz.katar ortaklık unutturuldu heran tekrar gündeme gelmesi muhtemel...Dolar bazlı bayağı ucuzladın...
ytd.
3.55 kale gibi günlük bazda kırılmadan düşüş trendi bitti denemez 3.55 üzerinde bi kaç gün kalırsa 3.55- 5 kanalına girebilir ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topik çok sessiz. Kuzuların sessizliği misali. Dünkü öğleden sonraki alışlar yükseliş hazırlığı mı yoksa trade mi anlayamadım. Vakko'yu takip edenler lütfen bilgi paylaşalım
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Masturb.sy.ncu spek sabah atlayanların malına çöreklenmek istiyoo eninde sonunda alır sabrınız yoksa....
çok çetrefilli oyunlar oluyor.Takaslarda ilk 10 oran değişmiyor.Citi 2,8 milyon oldu şuan azalıyor ama ilk 10 değişmiyor ne yapmak istiyorlar anlamak zor.Tek beklenti bilanço ve ortaklık her ikisindende güzel haber gelecek bu benim şahsi beklentim.İstedikleri kadar oynasınlar gerçek yatırımcı bekleyip kazancını alır.
ytd.
Hergün gidecek havası yaratıp mastu.basyon yapıp eline veriyor “hiç kimse kusura bakmasın” atlayan sazanların!! Bizim speği sirk’e”maymun” olarak koysan müthiş prim yapar!! Yanlış meslek seçmiş bizim animal!! Yalnız tek suç onda değil hisse hareketlenince zıplayan çekirgelerde!! Kimse bu tahtadan günlük kazanç beklemesin nokta.
Lot sayıyor ekip çalışması var araya yabancı girince hemen fark ediyorlar basiyorlar dikkat edin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Vakı vakı vah vak. Vah vakı vakvak
Spek ördekleri foruma salmış aman dikkat...
in ile cin bile yok topikte...
55 lik lotlar bugün çokyu GALİP ağadamı bulaştı acaba...:(
Takas yapistirabilecek varmi acaba
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.