Tuvalet kağıdı sahipsiz kimsenin umrunda olmayan tahta
Printable View
Tuvalet kağıdı sahipsiz kimsenin umrunda olmayan tahta
Son saniyede yapılan kapanış kötünün iyisi...yarin illaki 5.20 lere inecektir anı çıkış saglikli değil cunku...sonrasinda 5.30 geçilirse 5.60 ilk hedef.. eksi endekste çıkacaksa eğer artıyi azaltır...yoksa bahane değil...zamaninda bu endekste 8 ve 9 larda olmuş bir hisse..bedelsiz muhtemelen hareket getirecektir...y.t d...
Anladimki bu tahtanin spegin manyak.cocukluguna inmek lazim .son saniyede ben burdayim diyerek govde gosterisimi yapti.persembe veya cuma aksami gelme ihtimali yuksek bedelsiz onayinami oynuyor.sessizce bekleyecegiz.y..t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde artı kaparsa yarina sert yükseliş olabilir...atilla davası biraz engel olurmu bakacaz....y.t.d..
Speğe bak, ben burdayım diyor, son dakika artıda tutuyor :)
He valla bu spek çakaaaal
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda eline verecem...tahtayi kapatırsa ertesi güne ınsaallah...gidersede yolu açık olsun artik.zebil çok kağıt var.....cumalari bekleyecez...%100 bedelsizle bu kadar dusukte olan baska yokkk...bu karla buralarda fazla durmaz...hedef 8 di...ama maliyete raziyim...pazartesiler mutlu son...hayirlisi...y.t.d...
Bedelsiz verince bir de A grubunda işlem görmeye başlarsa tadından yenmez herhalde. Ytd.
Izmirdeki daireleri dolarla satıyor bu şirket...hemde uçuk fiyatlar...demekki rağbet çok...ama burda terse yatiyor...y.t.d
Bant daralması mevcut...hazirlik var yine...y.t.d..
Mistral... Büyük hayaller kurma sebebim. Güzel İzmirin ve ülkemin en büyüğü. Kendine yakışanı yap, titre ve kendine dön... Ytd.
gidecekmi düşecekmi karar veremedi herhal oda bilmiyor ne yapacağını
Yarın 5.40 geçilirse 5.60 lar görünebilir...asagida 5.20 bize baksa da endeks buralarda tutundukça hedef kısa vadede 6 lar bence...bedelsiz onayı bu hisseye olumlu yansır muhtemelen...doların artmasi bunda karlılığı artırıyor...sattigi dairelerin bazilari 600 bin dolar civarı...tl karşılığı su an 2 milyondan fazla...bakacaz spegin cani çekerse yürür eski zirvelere...hele birde proje haberi gelsin....nasilsa nakit var ve geliyor...krediye fazla girmezler gibi....kısmet...y.t.d
Adamların cani ne zaman çekerse...bulten gelmedi sanirim...y.t.d..
Bulten dun aksam cikti.bizlik bir haber yoktu.umutlar haftaya kaldi.y.t.d
Adamlari cok arayan var demekki az once kapta ozel durum aciklamasi yaptılar.26 nisanda bedelsiz icin basvurduk kurul onaylayinca kapta duyuracaz diyorlar.y.t.d.
Başvuru sanki bugün yapılmış...3 hafta sonraya ınsaallah.spek bu arada götürür mü kismet.....y.t.d..
Söylemiştim daha önce başvuru yapınca bildirmek zorundalar.bugun basvurmuslar, bir aya netlesir...
Halka açılırken TSKB nin yaptığı fiyat değerlemesinde %38 iskonto ile fiyat tespiti yapılmış.(5.50)
TSKB nin Son yaptığı 31.12.2017 değerleme raporunda bu iskonto yapılmadan fiyat tespiti yapılmış (5.42)
Aynı iskontoyu uygularsanız fiyat ne olur?
YTD
2017 aralıkta neden düşmüş 5.42 ye..kar aynen kalıyor...zararmi yazmış ya 8 kusurden 5.42 olmuş...anlamadim..ve şimdiki aktif değeri kaçtır acep...ayni iskontoyu uygularsak yani simdu kaç olmaliydi...tsk..
Şahıslara yada firmalara satışı yapılan yerler değer hesabından çıkarılıp mı hesaplandı acaba.
Arsalarının değeri kısa sürede neredeyse %70 oranında artmış. Maşallah diyelim...
Borsada bircok hisse defter degerinin uzerinden veya olması gereken degerin uzerinden islem yapar.mistralde beni tek tutan yatirim finanstaki patronlara ait lotlar ve bir kismi 557 maliyetli.patronlar satis yapacak ve patronun satis yapacagi tahtayi severim.sebebi hisseyi cilalamalari lazim kendilerininde satis yapabilmesi icin bu cilalama devri ne kadar sürer burasi muamma .ama uyarilara ragmen girmekle hata yaptigimi kabul ediyorum.borsada tek öğrendiğim gercek bir malin degerini şuraya dusmez veya şuraya cikmaz deme hersey olabilir.y.t.d.
Yüzde değer artışı 1 yıllık sürede mümkün müdür? Biraz soru işareti oluştu kafamda?
Neyse başvuru ile beraber haftaya hareketi olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Endeks yatayda olduğu sürece buralar dip sanki...haber güzel...beklenti cok...artik onay sürecini satın alır gibi..bu arada al sat yapılabilir tahtayı kapatmayacagi ni bilirsen..6 yı geçerse onay geldiğinde de 7 üzerin e atabilir...artik 8 lerden umut kestim 1 aylık sürede...gecen yıl büyük kar açıklandığında kac sefer 8 ve 9 ları görüp düşmüş 5.80 lere sonra tekrar fırlamış...bu sefer böyle olmadı daha da düştü..guvenilmez bunlara...ama bu yıl 6 aylık kâr 2017 kadar gelmesede artı geleceğini dusunuyorum...dolar üzerinden satışları yapıyorlar...stoktaki 80 milyon birazı satılsa ve yeni kiralar olumlu etki yapacaktır...diye düşünüyorum...bu arada yeni proje ya da hastane olayıyla ilgili gelişme yok sanirim...ama arsayı hastane için kiraya verdiği yazıyordu bazı haberlerde...kapta bu haberi vermediler hâlâ..ya da ben girmedim...kaca verdiler mesela..bilgisi olan varmıdır...?y.t.d..
borcu 300 milyardan 34milyara düşmüş öz sermayesi 52 milyardan 208 milyara çıkmış geçen yılki 3 aylık ile bu yılki karşılaşmaya göre nesi kötü kar marjı yüksek oldukça fazla kazanmışlar hangi şirket bukadar fazla kar yapıyor
gyo,lar para makinası gibi çalışıyor
Bu kağıdı ozgyo gibi yapacaklar ama o zamana kadar milleti korkutup sattirdiktan sonra...ustelik ozgyo bizden daha az kar yapıyor bildigim kadariyla..belkide bu sene. .kismet...y.t.d. .
Mistral GYO'dan sözleşme feshi
Mistral GYO ile Yelken Özel Eğitim Tıbbi Malzeme Özel Sağlık Hizmetleri arasındaki sözleşme feshedildi.
http://www.borsazamani.com/sirket-ha...eshi-h389.html
Baskan bu 18 eylul 2017 haberi galiba .y.t.d.
Mistral GYO, Yelken Özel Eğitim ile arasındaki Çatılı İşyeri Kira Sözleşmesi'nin feshedildiğini bildirdi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Eski Unvanı: Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş.) ile Yelken Özel Eğitim Tıbbi Malzeme Özel Sağlık Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 27.11.2015 tarihinde imzalanan ve İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi 8554 ada, 6 parsel üzerinde inşa edilerek kiraya verilecek hastane binası şeklindeki işyerini konu alan ÇATILI İŞYERİ KİRA SÖZLEŞMESİ tarafların karşılıklı anlaşmaya varması sonucu 14.09.2017 tarihinde feshedilmiştir.
Taraflar iş bu fesih sebebiyle ve/veya sözleşme ile ilgili her ne ad altında olursa olsun tazminat, cezai şart bedeli ve diğer herhangi bir talepte bulunmayacakları konusunda mutabakata varmıştır.
Taraflar ilgili sözleşme bakımından birbirlerini gayrı kabili rücu külliyen ibra etmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/629853
Sonradan değişiklik olduysa bilmiyorum.
YTD
Şimdi bu hacimsiz tuvalet kağıdı sermaye artırım başvurusuna istinaden normalde öyle olur ya iyi bi açılış yapması gerekmezmi
Haber için tsk...bakalimm arsaya ne yapacaklar. .pazartesi 5.60 üzerine atar bence...normalde 7 üzerin e kadar rahat giderde bunlar ac gözlü..al satla para kazanmayı tercih ediyorlar çoğu kere ..6.80 hareketinde satıp buralardan alsaydık kara bak...ama gidecek umuduyla elimize verdiler...zarar katlandı..artik bende al sat yapacam...nasilsa dusuyor bu kağıt..tahtayi kapatmazsa öğleye kadar bilinki öğleden sonra aşağıya...bence..y.t.d...
bedelsiz demek.. 100 tl yerine 2 tane 50 lik vermek gibi bisey.. kerevitaş 2670 yüzde bedelsiz vercek hisse şimdiden yüzde 50 düştü
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kerevitaş olmayan para ile bedelsiz vermeye çalıştı...Bedelsiz etkisi hisseden hisseye değişir...Mesela Aselsan 10 yıl önce ve bugün bedelsizleride ekleyerek hesaplayın değerini nutkunuz tutulur...Sayg.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sonucda bedelsiz. ha miras malı ha kendi karı farketmezki..
bedelsiz 3 basamaklı hissede ise yarar. çünkü satılma kabiliyetini artırır. hisse değeri tek basamaklı hissede mal toplu değilse bi ise yaramıyor. ha bire bekletirler
Yıl sonuna kadar illaki yapacaktır hareketi..fazla bekletmek işlerine gelmez...y.t.d.