Sabredeceğiz bir taklalar dönüyor bakalım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sabredeceğiz bir taklalar dönüyor bakalım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denge atabilecek varmi acaba ve işlem hacmi
0.64'ten aldığım 50.000 lot 0.66'dan verilmiştir bu kadar macera yeter niyeti kötü bunlardan ne koparsan kardır nikah kıymaya gerek yok. Bol şans herkese.
Hissede alım satım yapan ky var deniliyor komik bir yaklaşım..ağırlığı yok denecek kadar az..bu hisse dün gelmedi..engin yeşil galip emmiden daha uyanıktır bana göre..yıllardan bu yana burada bir çok mağdur olan ky oldu..galip'in tek farkı çok hissede çok mağdru yarattı..engin yeşil 50 kuruştan vermişte galip şöyle yaparmış böyle yaparmış..yönetimden engin yeşili şutlamışlarda falanda filanda..engin yeşil burada galipi kandırmıştır..yarın öbürgün burada yorum yaparken adam ne yapsın önce yönetimden şutlandı sonra galip emmiye vermek zorunda kaldı diye mağduriyet oluşturuldu bile...son olarak bu kadar hacimli işlemler yapılırken adam neden ky 50 lerden ortak etsin..millet burada senaryo yazıyor ilginçtirki senaryosuna ilk kendisi inanıyor...kucağa vermekte tez yazacak engin ve galip emmiden bahsediyoruz..bu hamur çok su kaldırır,dalgalar yeni başladı..herkese bol kazanç ve sabır dilerim
Dokuz ay bekleriz artık....
Dün 67 aldım bugün 78 sattım şimdi 65ten tekrar girdim umarım giren çıkan bir şey olmaz bana da bu sefer de tuttururuz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel bir senaryo ..ve sonuçlarını almaya başladılar..ne güzel iş..
Bu işlem hacmi ile 100 endekse göz kırpıyor.
GALİP.. hem ICBCT de yarım kalan işleri bitirmek için hem de biraz nefeslenmeniz için şu an robot kullanıyor...
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Tabandan 30.672.000 hisseyi hangi gariban yatırımcı almış olabilir ki ??????? Bu işin içinde bir iş var.
Başlığı 170 kişi izliyor şu anda, e bir 170 de izlemeyen olsa, ortalama çok değil 10'ar bin lot dağıtsan hepsine...eh hesap tutuyor mu?
Hadi bu dandik hisse suç bizim de, şu ASELSAN'ı kim çarptı böyle? BIST miş, ne BIST'i kumarhane.
Bir kez daha tabana verirse daha kalkmaz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler nasil arkadaslar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bittikçe ekliyor 66 ya ytd
0,64 ten verilmeyen lotlar sanki 0,66 ya pompalanıyor. Yanlışsam düzeltin.
Bugün ne olur taban mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
a1 capital 0.66 kuruştan satış yaptı ve ara ara devam ediyor. tipik galip ağa taktiği 0.65 kuruştan yüklü alım gösteriyor 0.66 kuruştan çakıyormu ne 0.66 kuruşa mal yığıp duruyor.
Hissenin bugün ne yapacağını kimse bilemez sadece tahmin yürütür. İki yönde mümkün.
Düz mantık 30.000.000 lot alacaksın hisse taban olacak .....nerden satarsa satsın galip karı cebe koyuyor
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Akşamı merak ediyorum galip bey % kaçhisse kalacak belki sıfırlarsa şaşırmayacağım süpriz olmayacak benim için...
Yazıkalrım yatırım tavsiyesi değildir.
66 bir türlü kalkmıyor devir mi var acaba. ytd
Engin Yeşil 30 milyon lot satmaya çalışsa bu tahtada (ki bence denedi olmadı) 10 kuruşlara kadar inerdi hisse. Yine de alıcı bulur muydu muamma. Galip'le anlaşınca, tahtaya Galip'in oyuncu olarak gireceği ve elinde virmanlanmış hisse olacağı duyulunca herkesin aklına MRGYO geldi, ulan MRGYO'yu 1,70'e taşıyan Galip bunu ne yapmazdı :) Tek fark MRGYO'da tahtadan toplaya toplaya ilerlerken (acılı) bunda löp et 50 kuruştan 30 milyon lot...Galip'in girdiğini duyan kim varsa atlardı zaten, dün önce ufak bir aşağı salındı sonra 69 kuruştan tak 79'a. herkes emin oldu, oyun başlıyordu ve eminim herkes dün gece (ben dahil) ulan hisse şu kadar olsa, bu kadar olsa zarar çıkar hanıma gidip hanım borsadan çıktım, zararı da çıkardım tövbe bir daha girmeyeceğim diyecekti. 79, 80, 81, 82'yi yaktı....tak tak tak tak tabana...e hani, e hani zararı kapatacaktık, e hani bir daha tövbe girmeyecektik...:( hanım hanım zarar 2 katına çıktı, borsaya girmek var çıkmak yok anlaşılan :) YTD
Şerefsiz, 0,64 ve 0,65 de toplam 35.000.000 işlem gerçekleştiriyor ama 0,66 geçilmez kale.
Bu ancak BIST te olur ve SPK da seyreder. Ben biraz deneme için 0,64 den girdim ve 0,69 a yazdım.
Pazartesi netleşir bunların ne yaptığı.
Kerizler silkelenirken trene 64 den biletsiz yolcular bindi..
Bunları 66 nolu istasyonda trenden indiriyor GALİP...Ya inin yoksa tren geri gider uyanıklar...
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Dans ayı istediğinde biter
Az rakamlarla ışık yakıp duruyor acaba gel gel mi çekiyor.Almak için acele etmeyin alımları ve yükselmesini görün.yükselecek kağıdı 0,70-0,75 kuruştan dahi alsan yükseliş trendinde olan kağıdı azda olsun çokda olsun karına satarsınız.
acaba şirketi mi sattı satıyor.insanın aklına en saçma şeyler geliyor.
137 kişi okuyan. ytd