https://i.hizliresim.com/YePPsS.jpg
Pushtlukta üzerimize yoktur, zavallı adam korktu yahu, ama bir daha çıkmaz sokağa.:oleyo:
Printable View
https://i.hizliresim.com/YePPsS.jpg
Pushtlukta üzerimize yoktur, zavallı adam korktu yahu, ama bir daha çıkmaz sokağa.:oleyo:
'' İran İslam Cumhuriyeti’nde Covid-19 pandemisinin kontrol edilemeyecek boyutlara ulaşması.. '' diyor yazıda.
Merak ettim bugüne kadar kontrol edilebilir olduğu düşüncesi uyandıran neydi ki bugün anladılar kontrol edilemez olduğunu.
Neyse Van'daki hasta sayısı 10 kişi bile değil diye acıklama gelmişti. Sıkıntı yok demekki.
https://i.hizliresim.com/HMBFMi.jpg
Bu arada sınırdaki muhacir kardeşlerimiz fena bastırıyorlar gaz maskeleride var, Yunan döllerinin gazı bitecek aslanlarım bastırın.:he:
https://i.hizliresim.com/AwzHTD.jpg
Bütün Dünya dellendi, bizim evde de durum pek farklı değil.:oleyo:
Bakan Koca : SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı.
3952 Test 343 yeni vaka 7 kayıp.
Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka ve ölüm sayısı
11 Mart: 1 vaka
13 Mart: 5 vaka
14 Mart: 6 vaka
15 Mart: 18 vaka
16 Mart: 47 vaka
17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
20 Mart : 670 vaka 9 ölüm
21 Mart : 947 vaka 21 ölüm
22 Mart : 1236 Vaka 30 ölüm
23 Mart : 1529 vaka 37 ölüm
24 Mart : 1872 vaka 44 ölüm
Belirti olarak 5 gün geriden geliyorsak.
359 çıkan bugün 1872 olduysa, 1872’nin kaç olacağını düşünmek bile istemiyorum. Umarım hastalığın önüne geçmişsizdir. Buradaki kastım belirti vermeden tespitlerin başlamış olması, fatih terim, hasan şaş ilişkisi gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ileri yaş takıntısı nedir.
Hani bir atasözü var yaş 70 iş bitmiş mi diyor bakan acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka , ölüm ve toplam test sayısı
11 Mart: 1 vaka
13 Mart: 5 vaka
14 Mart: 6 vaka
15 Mart: 18 vaka
16 Mart: 47 vaka
17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
20 Mart : 670 vaka 9 ölüm
21 Mart : 947 vaka 21 ölüm
22 Mart : 1236 Vaka 30 ölüm
23 Mart : 1529 vaka 37 ölüm
24 Mart : 27.969 Toplam test , 1872 vaka , 44 ölüm
Testlerin pozitif çıkma oranı %6.69
Vakaların ölüm oranı %2.35
https://i.hizliresim.com/P1P1fc.jpg
Dünya gençliğine 70 yıl çektiren, rahmetli Hugh Hefner reyisi tanımıyor galiba?:kahkah:
Italya'nın "bir numaralı" hastası taburcu edilmiş.
Fazla karamsar olmadan tedbiri elden bırakmadan bu lanetin de üstesinden geleceğiz.
dışardan gelenler karantinada, bundan sonra geleceklerde de 14 gün kuralına uyulacak
tanı konulanlar tedavi edilmeye çalışılıyor
2 hafta okullar kapalı
sanki 1 hafta daha tatil uzatılsa iyi olacak, boğaziçi zaten başında 3 hafta kapatmıştı
bu süreç sonunda inşaallah bu belayı da savmış oluruz.
Arkadaşın babası da 80 küsür yaşında her ay Ukranya’ya gidiyordu arkadaş grubuyla .
Şimdi corona var diye sokağa çıkmıyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açlık sınırın altında yasıyor toplumun yarısından fazlası beslenme dogru duzgun degıl, sigarası var vucut yorgun yıpranmıs. Kuvvetli güçlü kuvvetli insanlarız ama iş hastalık olunca insanı yıkar.
Bir gazetede COVID-19'un 8 yıl önce Modi-SARS adıyla Almanya'da Alman meclisine rapor edildiği yazıyor.
Pek inandırıcı gelmedi bana.
Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (18 üye ve 37 ziyaretçi)
guneysu*
:yes::yes:
Bir - birbuçuk saat önce de Amerikadaki bir arkadaşla görüntülü görüşme yaptım. O da "bilmem kaç yıl önce Texas eyaletinde üzerinde COVID-19 yazılı tankerlerin fotoğrafı var." diye kendi paranoyasını (ya da halkın) anlattı.
Ben de daha çook su götürür bu komplo teorileri demeye getirdim. :)
Nasılınız Selim Bey ,
Uzun zamandır yoktunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine ne halt ettiniz, yahu!:oleyo:
Ben bir cigara içip geleyim, sonra Corona ilacımı tazeliyeyim, ortalıkta pek görünmeye gelmeyecek gibi galiba durum.:yes:
Noktasına,.virgülüne kadar bilmiş adamlar.
Büyük ihtimal daha sonra bu bilim adamlarını iddia bayine atamışlardır.
Bundan 132 yıl önce Pasteur teknoloji bu kadar gelişmemiş iken hem kuduzun hem de şarbonun aşısını bulmuştu.
Şuan daha sars'ın aşısını bulamamışlar iken cov-2 sinin aşısı nasıl bulunacak merak ediyorum bilim dünyası.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 sene önceki rapor.
Hadi diyelim ki bu rapor gerçek. Niye bunu yıllar önce dünya ile paylaşmadı Almanya. Çünkü rapora(!) göre salgının pandemi olacağı iddia edilmiş. O zaman dünyayı ilgilendiren bir konu imiş bu rapor.
Pek inandırıcı değil. Almanya'nın salgına karşı verdiği başarılı mücadelenin karalanması için mi acaba bu haber.
NASA'nın gezegene çarpacak bir göktaşını tespit edip dünya ile paylaşmaması gibi bir şey bu.
Saçmalık......
Bu arada, USDTRY'de çok kısa vadeli analizimde 6.40 gibi bir fibo desteği vardı.
Şu anda oralara değdi.
Bu destekte tutunamaz ise 6.0x'li rakamlar çok hızlı gelebilir.
Not: Şahsi görüşümdür, tavsiye niteliği taşımaz.
Bana da saçma geldi.
Grip salgınları öldürücü olabiliyor. Sars,mers, influenza, kuş gribi,İspanyol vs vs.
En sonda bu sars cov-2.
Mutasyon denilende bir realite var.
Hadi buna dünya bağışıklık kazandı diyelim bir sonraki sefer de bu sefer içme suları yoluyla bulasirsa mutasyona ugrayip.
Ciddi devletler olabilecek her ihtimalin senaryolarını masada tutuyordur. Almanya da bunu yapmıştır ama noktasına, virgülüne kadar bilemez bence.
ABD Başkanı Donald Trump, gündeme dair Fox News kanalına yaptığı açıklamalarda Türkiye'ye "Kürtlerle anlaşma imzalayın, barışın" dediğini söyledi. Trump başka tavsiyesinin kabul edilmediğini belirterek sonrasında anlaşma imzaladığını kaydetti.
Trump, röportajın bir kısmında Türkiye'den "Bana bir iyilik yapın. Kürtlerle anlaşma imzalayın, barışın" talebinde bulunduğunu ileri sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Türkiye'yi seven biri" diye bahseden Trump, hem Erdoğan'ın hem de Kürtlerin başta bu talebi kabul etmediğini belirtti. ABD Başkanı, tarafların sonrasında anlaşma imzaladığını kaydetti.
Dolar: 6,4146
Binlerce türü varmış bu CoronaVirüs ailesinin. Bunlar genel olarak hayvanlarda yaşarmış. Nadiren hayvanlardan insanlara geçermiş.
Bu konuda bir çinli doktoru izlemiştim bir belgeselde. Yakın zamanda çekilmiş bir belgesel.
Doktor diyor ki özetle; bu virüs su ürünleri pazarından çıktı. Su ürünleri pazarı içinde de vahşi hayvan pazarı vardı. Bu virüs, insana bulaştırabilen bir hayvana atlayacak zincir halkasını tamamlayan bir hayvanın pazara girmesi ile insana kadar ulaştı diyor.
Bu doktorun anlattıklarından benim anlayabildiğim ise;
"
Yani, 9 numarasından ancak insana bulaşabildiğini düşünün bu virüsün.
Pazarda da bu güne kadar 1 2 3 4 6 7 8 9 numaralı hayvanların olduğunu düşünün.
1 den 2 ye, 2 den 3 e, 3 den 4 e atlayabilen bu virüs ancak 9 numaradan insana geçebiliyor.
Bu güne kadar 5 numara yok idi. Ama bir şekilde bir gün 5 numara araya girdi ve 1 numaradan 9 numaraya kadar zincir kuruldu ve 9 numaradan da insanlara bulaştı."
şeklindedir.
İlk olarak çin de canlı vahşi hayvan pazarları yasaklanmalı. Daha önce yasaklandı adamlar allem edip kullem edip yine açtılar. Sonuç ortada.
Bunlar nüfus çok olunca zamanında ağır bir kıtlık yaşamışlar ne buldularsa yemişler.