Muhtemelen 2021
Printable View
Hadi gözünüz aydın boris yoğun bakımdan çıkmış yarında İngilizlerin yeşil yapar bizi
100 X30 günlük dip zirve
https://i.hizliresim.com/xhSGWh.png
Habertürk seyrediyorum Bloomberg ile dönüşümlü. Aile hekimleri kapı kapı dolaşıp hasta buluyor diyor. H... S... Diyecem üç gün önce ilaç yazdırmak için gittim. Ula kapıdan içeri sokmuyor reçeteyi fırça sapına yapıştırip uzaktan verdi. Vallahi billahi. Hele fırça sapını uzatırken öyle bir geri atıyor kendini görseydiniz. Adam o derece tirsmis. Yatan hastaya doktorun gelmesi rutin olarak çok zor iki üç güne ancak sıra gelir ancak. Buradan anlayin bu virüs ne kadar korkunç bir şey. Nefes almak ne kadar zor tahmin edemezsiniz.
2020 de veya 2021 de 5 tl olacak bir dolar herhalde bir günlüğüne oraya inmeyecek..?
dolar 5 tl olacak denildiğinde bunu ifade edenler 5 tl mertebesinde (civarında) belli bir süre zaman geçireceğini düşünüyor olmalılar.. yani hemen tekrar artmayacak diye öngörüyor olmalılar..
ben bu olasılığı sıfıra yakın görüyorum.. yani 5 tl olması demek en azından 2020-2021-2022 döneminde 5-6 tl arasında olması sonucunu doğurur..
imkansıza yakın.. ekonomi biter..özellikle turizm gibi cari açığı dengeleyici unsurların azaldığı bir ortamda.. buna izin vermezler.. haaa.. doların inmesi beni zarara uğratmaz..hatta inmesi işime bile gelir.. ama ülkeyi zarara uğratır..
İmf ile bi anlaşma olmuş /olacak olsaydı bu şekilde karşı taraftan duymazdık
Sessizce olsaydı olurdu
Davulla zurnayla olmazz
Reisi tanıyan tanır
Günde 3*4 bin hasta çıkarsa yakında yatacak yer bulamazsıniz aman ha koruyun kendinizi. Korumazsaniz yatarsaniz yoğun bakıma sigarada içiyorsanız daha fazla sorun olur günlük hortumu cigerinize sokarlar bir dk da öldüm dersin. Bunu günlük yapacaklarını unutmayın. Bir dk boyunca can çekişeceksin. Ben yattım dört sene önce bir ay. Ölmek den korkmam ama yoğun bakım dan ölümden çok korkarım. Bir yudum su için dünyayı verirdim.
500 şhort mu Stefan hocam
Brent düştüğüne göre OPEc den bişey çıkmamış?
2008-2009 yaklasik 1 yil boyunca imf imf imf diye diye anlaştık anlaşıyoruz az sonra, bikaç pürüz var derken yabancı sermaye ve dış borçlanma ile kriz atlatıldı. Yine ayni taktik. Yer mi yemez mi bakalım
Agalar petrol zaten bu beklenti ile yukselmisyi ve dusmesi normal. Is bitti yani. Bir de kesinti 10 milyon varil ama piyasa 20 istiyordu.
Hocam bence sen geciktin ilk 6.63 gördüğünde 6.40 altı demiş olsaydın gelecek ti ama çok çabuk gördü 6.62 yi arayı hepimiz kaçırdık grafiklerde cümle alem görüyordu bence onu o yüzden yapmadı pala ilk gördüğünde yapması gerekiyordu ama 6.37 den 2li dip yapıp çevirdi yanlış yaptı pala belki el mecbur 6.25 gidecek şimdi saygılar ama belki oda IMF dedikosuna bağlı
.........................................
O günkü Türkiye ile bugünkü Türkiye ardında dağlar kadar fark var abi. Siyasi görüşü benimle zıt Kavala içerde kuzu gibi yatıyor ABD nin adamları yatıyor. S400 aldın İran konusunda dinlemedin adamları eyy eyy dedin durdun şimdi sana al kuzum ye diyecek kicindan kan almadan vermez. 200 vermesi için anahtarı ister.
sayfa gıttı takıldı
Bugün bakan Albayrak, havayollarına yardım işi sonraki mesele demiş muhtemelen piyasaya yarar bir haber olmayınca tekrar vermediler küçük gördüler haberi.
Bilemiyorum, "Sıkıysa Yakala" diye bir film vardı, herifin biri orada oynuyor.
Paralı adamların önemli bir özelliği birbirlerine çok saygılıdır, başkasının tavuğuna kış demiyorlar, ancak çok büyük yanlış yapar ise konsey onu buharlaştırıyor.
Sen biraz geri çekil dükkanın önünü kapatıyorsun derler ise o hisse sakinleşir.
Diyelim ki bu hastalık kontrol altına alındı dünya yatarken çin çalışmaya başladı stokladi ve çatır çatır satıp dünyanın bir numarası oldu sizce buna ABD yada Trump izin verir mi.