bu da son yazım olsun..inşallah kazanırsnız..bol kazançlar..asla zarara mal vermeyin
Printable View
bu da son yazım olsun..inşallah kazanırsnız..bol kazançlar..asla zarara mal vermeyin
endeks çıkar düşer...ama paranın gideceği yer yok..sürekli borsa da olan başka yere gidemez..ordan oraya gidip gelecek.dunkof un yaptığı bu hareket 32 lere düşürdü..hala düşşün diye bakıyo..ama birileri alınca..mecbur oda alacak..bunun fiyatı şişik değil ucuz 50 üstü olması lazım..hele seneye yıllık bazda 2.4 3.2 arası net kar çıkarırki bu büyüme onu getirecek..ozaman 100 üstü belki 200 lü rakamlara denk gelecek..bunun piyasada lotu da cok az..50 kırıldımı satıcılar bitmiş olacak..uzuncularda olacak mal..kadamaede 100 lot 200 lot olur..
bunda 3 milyon lot sağlam alıcı alsa satıcı biter..diğer leri çakılı mal kıpraşmaz asla
bu hafta 40 üstüne atarsa artık orda kalıcı olur .arz haberi ve sonrasında bedelsiz haberi gelecek.
dunkof cuma günü yüklü banka mallandı..endeksi götürecekler.tahminim..banka ve gıda kağıtları ile yeni ralli hazırlığı var.
Söke un reklamları tvlerde fazlaca dönmeye başladı hadi hayırlısı ...
Benim maliyet düşüktü ana parayı çektim karı hissede bırakıp uzun vadeli hisselerimi tuttuğum hesaba virmanladım uzun yıllar satmam acelem yok güzel hisse düşer çıkar yolunu bulur :)
Diğer kağıtlar 25/30 lardan 40/50 barajını astikca Ulusoy un zaten fiyat olarak düşük kaldı.Bide buna Reklamları dönen Söke un halka arzını eklerseniz iyice ucuz bir fiyatlama olacak gibi...Söke undan şirkete ne kadar para girecek.Bu bünyeyi daha güçlü hale getirecek.İste öylesine yazdım.Yaniliyor olabilirim.Sizde inceleyin hatta yorum katın derim.Bol şans herkese
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genelde bir kağıt yatırımcısı yüzünden fiyatlanır..sonra birileri inceler bilançoya bakar geleceğine bakar..alır malı atar ve uğramaz tahtaya..günü geldiğinde de satar ya da ekler.benim yakın zamanda inceleyip yazdığım katlar var..önce silkelediler sonra da değerine götürdüler..eninde sonunda ederine gider..
çoğu kişi hiçbirşey bakmadan gidiyor diiye daldığı yerlerde parası biter.endeks şelale bile olsa değerli katlar dönüp yerine gelir ve fiyatı katlar..
çoğu panik kişilerin hareketi yüzünden tahta biyerlerde takılırkalır.
bunda bazıları 22 den satıp sonra gidiyor diye 22 üstünde okadar alsat yapmış ki lotu yarıya inmiş maliyetide 40 a çıkmiş.mesela bu gün satan halk yatırım...
nesnel şeylere bakmak lazım..a satar b alır ..önemli değil..
9 aylıkta 13,703,582,080 çiro yapmış
1,357,042,304 bürüt kar yapmış...
2021 9 aylık taki çironun 2 katı karın 4 katını yapmış..
söke un gibi bir fabrikayı almış..
halka arz etcem diyo..
gelen parayı sermayeye eklicem yani bedelsiz vercem diyo..
pandemide bile patron bu kagıdı aşağı salmadı ..bu saaten sonra 32 altına vereceğini sanmıyorum..
12 aylıkta 20,000,000,000 çiro
2,000,000,000 burut kar dicek
bu hızla giderse seneye
60.000.000.000 ciro
6.000.000.000 bürüt kar dicek.
hadi ozaman 40 lara 50 lere bul bakalım bulabicekmisin
yazdığım katlar tabi biraz zaman geçti..
18 lerde gesan...8 lerde konka..bölündüğünde 7,50 lerde tezol..30 larda cimsa...180 lerte ttrak 20 lerde ismen..24 lerde kocaer çelik. 4 . dmsas
neyse..
birilerinin tavsiyesiyle değil..girip bilanco okumayıöğrenin..
al sat tavsiyesi değildir
bu gün dunkof 75 bin cizdi 34.40 yakıp hepsini verdi ve eksiye geçti..niye yazıyorum...bu tahta fillere cocuk oyuncağı..isteseler her gün tavan gider..çünkü dolaşan mal çok az..
arz dan ve bedelsizden sonra bu büyük ihtimal pazar değişikliği olacak büyük ihtimal de 100 endekse dahil olcak..
4.5 tan ttrak hissem var ozaman param azdı..ancak 5 bin alabilmiştim..torunlara miras..ama her kar payını hisse alarak tamamladım..ve asla tek lot satmadım..bu kağıtta evladiyelik..ölmessem..2024 te 12 aylık gelince bida yazarım..
tarih.21,11,2022 fiyat 33,58..
sektörlerin hepsi krizden etkilense..işi bozulmayacak tek kurum var oda un..
SÖKE UN'un reklamları çoğaldı, ben de aldım, ancak diğerlerinden pahalı.
Halka arz yakın gibi.
Söke un ile ürün çeşitlenmesi yaparsa kar marjida olumlu etkilenir sanki.Bir ufak poğaça 8/9 liraya satılıyor.
ULUUN çok naz yaptın ama, bak SÖKE UN'da aldım, 20 TL daha pahalı olmasına rağmen...
Milletin kağıdı aya gitti bu un seriyor.yemezler spek.yiyiyorsa 30 kadar bas.RezillikCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tepeden satıklarını. baskı yapa yapa. geri alıyorlar..
düşeni kırdı. zorla..onay da aldı..
patronun babası kurucu ulusoy vefat etmiş :((
Allah rahmet eylesin.Dunya mali dünyada kalır.Bu dünyada en güzel şey dua almaktır.
zararına satışlar devam ediyor
Sanki bu tek bu kağıt yükselmiştir kıvırıp duruyor.Bunla yükselen birçok kağıt üstüne katladı ve bu geride kaldı...Bizide zarar ettirdi.Hergun bundan çıkıp şuna gireyim dediğim 5 kağıttan enaz 3 u1 haftada %7/10arasi prim yaptı.bu bide geri geldi %5/7de buna koy 1haftada enaz %15 kaybettirdi...yazık..
milyon lotu olanlar izliyo..bi yerde onlarda yeter artık dicek
Yetti artık be.Milleti gaza getire getire carpiyorsun..
Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. JCR Eurasia tarafından değerlendirilmiştir.
Özellikle buğday fiyatlarındaki artış sayesinde 3Q2022 döneminde gelirler ve karlılık göstergelerinde kayda değer artış,
Kur riskinden korunma fırsatı sağlayan satışlarda yüksek ihracat oranı ve risk azaltımına katkı sağlayan coğrafi
çeşitlendirme,
Analiz edilen dönemler boyunca Grupun likidite pozisyonunu destekleyen güçlü net işletme sermayesi ve pozitif nakit akış
verileri,
Aktif kalitesini destekleyen düşük tahsilat riski,
Halka açık bir şirket olarak Kurumsal Yönetim Uygulamalarına yüksek düzeyde uyum,
İncelenen dönemlerde nispeten yüksek borç seviyesi ve finansal yükümlülüklerin ağırlıklı olarak kısa vadeli profili,
2021 mali yılında büyük ölçüde kur zararlarının hakim olduğu artan finansman maliyetleri nedeniyle karlılık oranları
üzerindeki baskı,
Aktif büyüklüğüne göre düşük özkaynak seviyesi,
Global resesyon ve Ukrayna-Rusya savaşı kaynaklı artan jeopolitik risklerin oluşturduğu belirsizlik ile küresel parasal
sıkılaştırmanın büyüme görünümü üzerinde oluşturduğu aşağı yönlü riskler
Esas itibariyle yukarıdaki hususlar kapsamında Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Rating
Notu A (tr) olarak belirlenmiş olup diğer notları aşağıdaki şekilde oluşmuştur.
YYLGD ve SAHOL tur atmak üzere, ULUUN kendine gel...
Söke unun halkı arzıyla ilgili bi gelişme yok mu hala ortaklar ?
Acelesi yok nasıl olsa mal cepte
SPK arz onayı için bülten. salı ve Perşembe günleri mi sadece ? herhangi bir gün haber gelebilirim ?
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembe toplantı olmazsa cuma oluyor.Eski birçok cuma toplantısı var..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi veren herkese teşekkürler.bekliyoruz artık bülteni
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Söke un beklentisi alınıyor satılıyor.Tam spek in arayipta bulamadığı bir ortam.Halbuki firma ne yapıyor ne satıyor ona bakmak lazım.Daha yeni büyük bir iş aldı.İhracatlar devam.Toplumlar herşeyden vazgeçebilir yiyecekten vazgeçemez.Ekmek ve unlu mamuller süt gibi peynir gibi sofraların vazgeçilmezidir.Millet dışarısı pahalı diye kilo kilo un alıp evinde poğaça börek kek yapıyor.Soke un Ulusoy unun cirosunuda artırmaya başladı.Yani oldukça iyi bir değer Ulusoy un.icin.Atil fabrika bile üretime alındı mal yetiştirmek için.Ozkaynak güçleniyor..İstanbul'da beyaz ekmek 5 TL ..kepekli çavdar dedinmi 10/15 gidiyor..Neyse ne yazsak boş .önce spek karnını ( gözünü) doyursun sıra bizim gibi küçük yatırımcıya gelir belki..
Bu haftada onay çıkmadı.
Çıksa idi zaten önceden gotururlerdi.Top dolastirip duruyorlar.Bu beklenti devam ediyor.Son dönemin bitmesine de 3hafta kaldı..Gündem yaratan kağıtların çoğu 50liyi geçti 100lerde dolaşıyor.. BUĞDAY/UN savaşta ve barışta olmazsa olmaz 1.derece gıda maddesi..Doğru/Yanlıs neyse Mısır/,BAE/Suriye piyasalarında açılırsa ihracat dahada artacaktır.