oksijen 13 olmuş +1 artış sadece yeni müşteri için sanırım
https://www.odeabank.com.tr/bireysel...-faiz-oranlari
oksijen 13 olmuş +1 artış sadece yeni müşteri için sanırım
https://www.odeabank.com.tr/bireysel...-faiz-oranlari
12 diyor plasa bile13 oran yazmiyor
Guncellemedi herhaldr
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben sabahtan akşama bankalara tek tek bakıyorum en kolay şu an için 60 güne 14 en iyisi, diğer bankalar 13 bilemedin 13.5, bir değişiklik olsa herkesin haberi olur. (32 güne 14 gibi)
Henüz yok olsa dükkan senin şu an için ama belki bir mucize olur damat konuşunca,
bekliyoruz umut fakirin duası
Herkese merhaba...
kaç zamandır forumu takip ediyordum.
Ev satışı sonrasında artık bende nakitciyim. Bildiklerimden öğrendiğim bir şey var. Boyle bir piyasada nakit kalmak her zaman iyidir.
Aylık, 3 aylık faizler sadece zaman ve fırsat kaybettirir.
Günlük faiz veren, her fırsatı anında degerlendirebileceğiniz ürünlere bakın. Faiz 3-5 fark etmiyor aslında önemli olan her kuruşunuzu degerlendirmesi.
Ben bugun öyle yaptım
EN PARA 12.25 olmuş
500k üstü 32 gün bence hala düşük.
32 güne 14 bulursam kaçırmam (vadesiz de kalmayacak ama)
Konusmadan bi sey cikacagi yok....uykum geldi....heyecan yok....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsi 25-50 artırmış..yetmezz
Damattan da bir şey çıkmadı gene masal anlattı dolar 8 garanti, üstü açık, geçmiş olsun Afrika gibi olmayız inşallah
Covid olmayaydı, turizmden 25 geleydi. Altın zaten cepte. Gaz da bulduk zaar ohooo boşa bozduk USD'yi.
"TL enstrümanlar özendirilerek dolarizasyon azaltılacak dedi "
ben bunu faiz artışı ve stopaj azaltılması olarak anlarım. Bir başka deyişle reel faizle olur ancak.
Önemli olan aksiyon alabilmektir.
Dolar 7.84. Şu an kur açısından ülkenin durumu: eski sovyet ve balkan ülkelerinin 90'lı yıllardaki halidir.
Madem faiz arttırmıyorsun yap stopajı %5
Herhangi bir konuda vergi indirimi hayalî kuran varsa nöronlarını boşuna yormasın.
Aynen öyle TL Enstrümanların özendirilmesi cümlesinden faiz artışı çıkar ancak açıkça hatırı sayılır biçimde faiz artırmak kendileri açışından açıklanamaz bir durumdur, o yüzden şimdiye kadar hiç ihtimal vermediğim bir kozu büyük ihtimalle kullanacaklar, Stopaj indirimi, yalnız %10 a çekmek yetersiz kalabilir 5 yada 8 olabilir, sıfırlayacaklarını zannetmiyorum.
Stopaj düşmez boşuna beklemeyin 8e kadar hic bir sey yapacaklarinda sanmam sozle ,kapi pencere faiziyle idare edecekler bir sure daha
“TL Enstrümanlarının özendirilmesi” cümlesinden başka bir şey çıkmaz; ki daha önce yaptılar.
ICBC bank bile 90 güne 12,75 pazarlıklı 13
odea oksijen plusa geçtim ben fibadan,günlükte 13.00 500 bin üst limit.
Geçtiğimiz yıllarda oranların çok değişken olduğu zaman TEB marifetliyi aç -kapa yapınca yeni oranı güncelliyordu.VOV da bunu denedim,tekrar açmaya çalışınca 11 bile vermedi,avantajlı devam oranı 10,50 verdi.Mecburen taşıdım.
ODEA mesaj atmış,Oksijen hesap faiz oranlarımız yukarı yönlü güncellenecektir şeklinde.
İnatla şu faizi arttirmamasina sinir oluyorum.2 yillik 14.en az 15 16.yapmasi gerekir mb.
Bizde ödüyoruz zaten, eksi reel faizle Hemde %-2 civarında ..
Aynen katılıyorum bir de biz Avrupa üyesi değiliz
yeni multivitaminli ekonomi programını yorumlayan arkadaşlarımız yok mu?
tbank 500 bin tl 32 gün %13,25