sabah -gap hayırlı olsun,diyebiliriz...
Printable View
sabah -gap hayırlı olsun,diyebiliriz...
bu bir donem yaptiklari gibi (5.30-35 seviyelerinde iken) piyasalar kapanir kapanmaz dolari aşagi basma hareketleri tekrar basladi sanirim !
psikolojik olarak test ediyorlar piyasayi !
fakat o donem o hareketlerden sonra olanlar malum ?
benim anlamadigim asagi basarken sattiklari 5-10 milyon usd bile olsa niye satiyorsun ! fiktif islem bile olsa cogu o fiyattan niye 1 milyon usd bile olsa kaptiriyorsun !
anlamak mumkun degil
yine usd cephesinde hos olmayan bir noktaya dogru ilerliyor gorunuyoruz ! ama olmaz insallah
Avrupa-asya yeşil , vadeliler iyi gidiyor biraz sakinleşiriz artıkın.
dolara bakarsa eksi açılmalı yurt dışına bakarsa artı açılmalı...bakalım ne yapacak...
Dolar fincan kulp a gidiyor faiz artmazsa 7.20 - 5.20 .....hayirli olsun
nasıl bir açılıştı o yav...önce boşluğa bıraktı 122.025 sonra anında 123.600 ler...
Kısacası; At yalanı seveyim inan,anı şeklinde yönetilmenin sonuçları...
Vadelilerde bile bankaları rahat bırakmıyorlar.
Yani yurtdışına bakınca normalde 110 bin üstüne tepki vermesi gerekir de bugün nasıl davranacağını ancak açıldıktan sonra 5-15-30 dklık göstergelere göre çözeriz. Önden bilmek zor.
%3 luk bir çöküş gelir mi yine
Ekranda dusecek yerde kalmadi
Günaydın.
Rusların bir lafı vardi. Nasıldı o? Ayıyı dansa kaldırırsan falan filan.
Bu banka grafiginin alt kismini nasil yukarı kaydiriyoruz var mi taktigi
Ekranin altini delip ayakkabilarima dogru yol alcak amk cop u
Faiz enflasyonu doğurur iddiasından vazgeçmedikçe bu dolar böyle devam eder gibime geliyor
1,120 yi geçmeyen endeks düşmeye mahkumdur.
12 liralık kağıt düşmüş 6.76 ya hala taş gibi diyorsun ne içiyorsun sen?????
paragöz burda parasını kaybeden birsürü insan var sen dalga peşindesin. yıl başında 12,60 olan garan yarı yarıya düşmüş insanlar batmış sen neyin derdindesin. Sana göre taş bana göre üstünden tüm mahalleninin geçtiği kaşara dönmüş.
Göz ucuyla baktım kimi -gap kimi yükseliş bekliyor :) asansörlü günler bekliyorum.
Avrupada bütün banka hisseleri çok sert çakıldı bu yıl , Garan zaten yıllardır 8 lerde takılan bir hisse bence hala çok iyi dayanıyo...
106,000 den 110,000 yaptı marjı açtı satış başlasın.
He heyt . Demir yumruğu dün nasıl yediler. Daha alman turistler gelecek. Eurolar getirecek, rus turistler ruble getirecek. Fayiz bütün kötülüklerin anasıdır acilen fayizi terk edip kar payı modeline dönmeliyiz. Islami finans kuruluşlarımiz kar paylarını artırırsa ecnebi paraları ber taraf olur. Demir yumrukla harbe girmenin ne demek olduğunu londra tefecileri ve içerdeki işbirlikçiler öğrenecek. Yok öyle mayis haziranda 6.85 den dolar alip 8 liraya 10 lira ya satmak. Çok beklersiniz avucunuzu yalarsınız. Gara gara düşünürsünüz soyle savaş çıksada füzeler atilsada dolar 10 lira olsa .
Satış devamke
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB 3 ay vadeli 1 milyar dolar tutarlı döviz karşılığ TL swap ihalesi açtı
TCMB 3 ay vadeli 1 milyar dolar tutarlı döviz karşığı TL swap ihalesi açtı. İhalenin valörü 6 Ağustos, vadesi 4 Kasım olarak belirlendi
Spot vadeli makası 2 bin artıya kadar çıktı
Şimdi 1400 puan artı makas ta
Shortçunun karına yattı pala
tuprs bak herkesten önce düşüyor sanki çıkmış gibi koç grubu kağıdı al krizde köşe ol söylemi çöp olmuş oldu böylece.
koç a güvenen yaya kaldı.
O ne biçim satıştı :oleyo:. Adam akşa.dan bilenmiş de gelmiş.
bi daha açmam topik:)
bu ne ya hergün zopa
dün gece bizim mb mi doalrı euroyu alttan alta sattı
Bımas vadelisine fazladan bastılar 61.30 aldım bakalım ne olacak.Buralardan dönmesi lazım yoksa endekste çakılır.
tuprs baktım uzun vadeli 10,20 dolardan yatırım yapılır.
oda kabaca 70 liralara denk gelebilir.
https://i.hizliresim.com/zCV3Tx.jpg
QNB banka topluyor. Daha önce de aynısı yapmıştı ertesi gün satmıştı.