Dostum pek şaka yapıyor gibi değilsin.
1000 kişiye okutsak herhalde bir tek sen şaka dersin.
Acayip hikayeler hikayeler...
Printable View
Neyse arkadaşlar kendi adıma sizlerden özür diliyorum.
Topiğin böyle konuşmalarla işgal edilmemesi lazım.
Zaten çoğumuzun vakti yok.
Para hiç bir zaman uyumaz.
Brent petrol çökmedikçe piyasalarda crash beklemiyorum. Düzeltme olarak kalır hepsi. Bunak Yellen ın demeci de etkisini kaybeder bikac güne
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bademsporu düdüklemek oruç bozar mı
Allah kabul etsin hayrlı iftarlar
Arkadaşlar,
5 mayıs'ın astrolojide bir yeri ve önemi varmıdır...
İlhan KESİCİ yi izliyorum da teke tek te..
Bir zamanlar TR de, Devlet Adamları varmış..
Hatırlatıyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Ex2000
Soru bir bütün olarak anlam kazandı mı !?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post5341599
Bill Gates dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir çift olarak gelişme imkanımızın kalmadığına inanıyoruz" diyerek, "İlişkimize dair uzunca düşündükten sonra evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik" ifadelerini kullandı. Bu ifadeler gündeme damgasını vurmakta gecikmedi...
Ne hikmetse Yellen bunağı altın 1800 onsu geçecekken cıktı konuştu. Ne yaparlarsa yapsınlar Altın ve gümüşü durduramayacaklar. Bunca dolar patlayacak bi taraflarında. Havada parende de atsalar finansal sistem çöküyor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EFESimize Final Four'da başarılar dileriz... Final gibi bir maç sonrasında son 30 saniyede işini bitirdiler Real Madrid'in...
investing niye çöktü yaff. yellen mi çekti bununda kablsunu ?
viop gece seansında -%0.25 (1488.25)
Cnn türk izliyorum
İmamoğlu o 850 bin oy farkı atmayacaktı
Öyle bir acıtmışki
Hayatlarının sonuna kadar unutmayacaklar
ABD Hazine Bakanı Yellen:
- Fed'den faiz artırımı beklemiyorum ya da bu konuda tavsiyede bulunmuyorum
- Fed'in enflasyonla başa çıkabilecek araçları var
- Destek paketinin ekonomide aşırı ısınmaya neden olacağını düşünmüyorum
Yellen:
- Faiz oranlarının gelecek dönemde yapısal nedenlerle düşük kalmasını bekliyorum
- Kripto piyasası için yeterli regülasyon sistemine sahip değiliz
Tam bir siyasetçi manevrasi
Endeks 50 içerisindeki şirketlerin % 80'i kendi hisselerinde alım yapmalı...
Fiyatlar aşırı yükseldiğinde de blok satış vs. yapmalılar...
ABD borsaları, hem temettü ve hem de hisse geri alım programları ile hisse yatırımcılarını destekliyorlar...
Bizde de en az 20 tane S&P 500 endeksi içerisinde yer alacak büyüklükte şirket var...
Hala neyi bekliyorlar ki...
tv ye bakınca gördüğüm.
ana akım medyaya sağlam bir haber lazım. haftalarca tartışacakları. şu an havadan nem kapıyorlar.kolu arkada . tarak alma / satma vs vs. sanırım büyük bir gülle yaklaşıyor gündeme. hade hayırlısı.
Eğer hedef şaşırtmazsalar İmamoğlu da yavaş da aday olamayacak. Adam Atatürk'e sövüyor bir şey yok. Fatih Sultan Mehmet tarihi bir büyüğümüz öyle birşey olacağına inanmiyorum onun türbesinde eli arkadaymis tekme atmış bununla ilgili ihbar varmış. Vay canına. Bizdeki hukuk böyle Kayseri ticareti gibi 2*2 alırken 3 satarken 5.
Yollarda tonlarca sebze, meyve..
Aylarca çiftçi yetiştirsin,
Bir anda plansız, programsız kapatma ile,
Pazarcıları, çiftçileri öldür..
Her işiniz böyle,..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resmim.net/i/Bist-vadeli-5-Mayis.png
Yatırım yaparken dikkate almayınız. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dün yelen bir merkez bankası başkanı gibi konuştu , bir hazine bakanı gibi kendi sordu kendi cevapladı.
Buda piyasaya 2 yönlü oynak hareketler yaptırdı.
2023 den önce ABD faiz artıramaz deniliyor du ya yalan 1-2 veri daha yakalasınlar faiz artırmaya başlarlar.2021 2. yarısı bu konuşmalar salgının durumuna göre daha çok önümüze gelecek gibi.
Ha bu FED varya FED küresel Pala ********im. 2019 Ocak ta nasıl 3 hafta içinde 180 derece döndülerse yine oyle yapacaklar vakti gelince.
30 endeks için yukarıda 150-151 bin bölgesi kuvvetli direnç, altta 200 ho 146.xxx destek gibi duruyor saatlikte kısa vade.
https://i.resmim.net/i/zir-1-4.png
şarlatan her gun %50 yaptırıyor koyinin birine.
koskoca dunyada sen napıyorsun diyen yok.
faiz artırımı zaruri olarak yapılacak. bunu sonunda gördüler.
küresel enflasyonun artma riski var. bu da abd 10 yıllıklara kaçışı ve spottan çıkışı hızlandırır.
hem emtia fiyatları artıyor hem de parasını versen bile alamayacağın ürün kıtlığı var piyasada. maliyet artışları ve üretimin de yavaşlaması ister istemez enflasyonu artırır.
Boşa izlemeye gerek yok emanuke. Dünkü zirveyi geçecek, sonra yatay hafif aşağı yapacak koca gün yine. Hep aynı nakarat emanuke. Makinelerine tukurem pala.
demir gibi endeksimiz var.Ne de olsa EREĞLİ ve KARDEMİR var..:)
ABD faiz artırmayı dile getirdiği dönemlerde biz enflasyon tepe yapsada faiz indirelim peşindeyiz , yanlış yönetimin sonucunu sana piyasada ödetir , sen çıkar sonra yabancı güçler vs dersin , o yabancı güçler bundan öncede vardı bundan sonrada var .
Şimdi önümüzdeki dönemde türbülansa girecek bir düzen mevcut bizim gibi ülkelerde , bu yüzden turizm den gelecek para önemli , diğer konu haziran daki Bıden -RTE görüşmesi ,
Hükümetin son 1 aylık dış siyaseti tamamen değişti one minute ,rabia,ey sisi,zalım Esad ,katil selman bu hikayeler bitip alt tabanda bu kişilerle dış ilişkiler üzerinde diyaloglar başlanmış gözüküyor , son dünkü mısır la yapılan görüşmeler gibi.Buda hükümetin cepheleri azaltıp , iç siyasete yöneleceğini gösteriyor.
Bu yüzden bıden görüşmesi önümüzdeki dönem içinde önem arz edecek elimizde başka hikaye yok.
Verge hoş geldin çoktandır yoktun , inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
işte onun ironisini yapıyorum, dolar faizi tekrar artmaya başlarsa yabancı çıkışı olur' klişesinin artık ne kadar anlamsız kaldığı.. son beş yılda her tür ortamda satış yaptı yabancı.. 2013 yılında 82 milyar dolar olan hisse stoku 20 milyara düşmüş durumda, 71 milyar dolar olan tahvil stoku ise 6 milyar civarında.. artık yabancının satacak pek malı kalmadığı için dolar faizi 1 puan artma ihtimali belirirmiş falan gibi haber akışının pek bi anlamı kalmadı bizim borsada
2 günde kasaya +60.000 jeton atıldı...