zaman adaleti.Onun içinde bizim içinde geçen her sn aynı düz mantıkla :)
y.t.d.
Printable View
zaman adaleti.Onun içinde bizim içinde geçen her sn aynı düz mantıkla :)
y.t.d.
Grafik diyor ki burada da tutunmam daha aşağıya 4,20 lere akarım. İnşallah yanılırım. Ytd
Neresine alındın ortak, kusura bakma . Benden kötü niyet bekleme burdaki en mağdurlar dan biriyim kimseyide kıırmak istemem
spekcim dediniz ya ona sayın Mi16 .
şaka bir yana foruma sizlerle arasıra sohbet eder birlikde stres atarız diye girdim.takılıyorum işde kendi yarıçapımda sayın Mi16 siz benim yazdıkalrımı çok ciddiye almayınız.Ama sizin teknik düşüncelerinizi önemsiyorum dediğim gibi arasıra paylaşırsanız sevinirim bugünkü gibi.saygılar.
not:kendim teknik çalışmayalı uzun yıllar oldu ama teknikci dostların görüşlerine saygılıyım sayın Mİ16
y.t.d.
Evet burda tahtayı yapan kimse ona karşı kötü duygular besledim 2 yılda epeyde büyüdü. Yapacak bişi yok şirkete inandık aldık çoo güzel şirket. Kötü patron ve speği var el birliği ile mağdur ettiler küçük yatırımcıyı. Geçen sene 50 cente aldığımız malı bu sene 0,27 cente almıyorlar. Neyse bunları çok yazdık. 4,65 üstünde kapanışlarda olumluya döneriz. Yoksa beklemeye devam
Sağol varol ortak hep beraber inşallah
Aha b.ku yemiş tahta. Umudumuz haftaya artık fena kırdı destekleri :(
Her şartta düşebilen tek hisse piyasa çıkarken düş , yatayda yine düş , düşerken kudurarak düş. Anlamak mümkün değil neden bu heves ?
https://i.hizliresim.com/b3knnwt.jpg
Bundan daha güzelleri yapılabilir
Merhaba herkese
KAP haberinde Mkk'ya başvuruda bulunduklarını söylediler.
Bunun geri dönüşü ne zaman olur veya tekrar Kap atıp bilgilendirecekler mi bizleri
Amaç hisse toplamaksa ky 5 ten satmadigina pisman olmusken bu hafta yine oralarda bir çalkalama yapması gerek...
Niyeti mezara götürmekse cocuklari.. damarları.. gelinleri.. yemediğini çatır çatır yer
bu hisseden bi mok olmayacağını anladım ve büyük ümitler beslediğim odaş'a geçtim.kalanlara sabır ve kazançlar dilerim
Benim sana heba edecek "1-2 sözüm" yok.
Buradaki gerçek uzuunn süreli gerçek ortaklarima sesleniyorum bizim böyle yanar döner insanların bize sabır ve kazanç dilemesine giderken hisse önerilerine ihtiyacımız yok ( ki zaten böylelerinin önerdiği hisselerin adını bile yazıp neymiş diye bakmazsiniz biliyorum). Sabrimizin, bilgimizin ve arastirmaciligimizin ödülünü zaten yüce yaratan bize vakti zamanı gelince verecektir.
Unutmayın “Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.”
Ne enteresan insanlar var yaw. Önce vatan toprağı gibi savunduğu hisseyi sonra bir anda silip atabiliyor. Aşık olduğu insana birden nefret besleyenin akıl sağlığı çokta yerinde değildir. Bende 4.10 larda Sat-Al yapma rüyasına sattım lakin içimde halen sevgilimden ayrılmış gibi bir boşluk hissediyorum. Her zaman söylüyorum şuan Borsada Aksa, Polho, Kords gibi değerli başka bir şirket yok arkadaş. Bugün düşer yarın çıkar o ayrı konu ama değeri ucuza almak, "alırken kazanmak" büyük bir şanstır. Dilerim sattığım lotları fazlasıyla yerine koyacak şekilde biran önce hisseye geri dönerim.
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese hayırlı günler umarım iyi bir hafta olur yatırımcılar için.
Piyasaya bak fiyatlamalara bak polhoya bak küfür etme.
Bu hisseyi ihlas holdinge benzetiyorum yukardan yakalanan yıllarıni versede ihlas holdingde oldugu gibi zararıni kurtaramiyo ihlas 2008 de 2 liranın üstündeydi yıl 2022 ihlas 0.56 allah herkesin yardımcisi olsun polde 4 yıl once 12 lirayı görmustü %100 bölundü 7 tl den 2 yıl once nerden bakarsan bak hep zarar vermiş .
Dow, kimya, taşyünü, eps, xps, cephe boyası….
Her türlü işimize yarayacak bir kredi haberi. Spek yarın heyecan yapma mal var fazlasıyla 😂
Ben de bundan sonra polho hakkında yorum yapacağım az kaldı:)
Sayende bekliyorum..
2091e kadar, 4 e kadar 50.000 lot alımlarımı da yaptım..
Yolun Denizli’ye düşerse borcumu ödeyebilirim seve seve..
4 üstü almam..
Boyacı mısın?
Ya da muhasebe mi?
İsimsiz kahramanların şu gizli saklı yorumlarına hayranım..
Ne iş yapıyorsun merak ettim be var ki bunda..
Ben galericiyim
İstersen tel no, açık adres hepsini yazabilirim..
Hani taşşak geçiyordun ya hey ay alıyormuş, 2091 e kadar bekleyecekmiş diye..
Ondan yazıyorum..
Bekliyoeum, sen de bekliyorsun, g kurula giden arkadaşlar sayesinde..
Bir de borçlusun yazmış..
Şakacı…
Valla burdakilerden sanırım kimsenin şakayı anlayabilecek zekası yok. Bir senden ümitliydim sen de kibrine yenik düştün be reis. He boyacıyım, he borcumu öde, afferin çok zenginmişsin….
Sen daşak geç sıkıntı yok ben yazınca sıkıntı..
Yazma o zaman..
Kibrim falan yok..
Yıllarca elemanlık yaptım..
Hala da yaparım..
Tanısan utanırsın sataştığın insana..
Sadece yerini beklerim söyleyeceğim lafın..
Twitter da takip edip gelip burda alay ettiğin günleri unutma, nickin ne ise Twitter da ya söyle ben engelleyyeyim, ya da delikanlı gibi sen beni engelle..
Muhabbeti de uzatma lütfen..
Tunahan ben seni seviyorum, ciddiyim. Yani samimi biri olduğun geçiyor. Çok takılmayalım…
Est, ben de özür dilerim..
Ama cidden şu hisseye çok emek veriyorum ve bazen bozuluyorum..
Neyse hayırlı akşamlar..
Benim tarzım bu takılıyorum. Karşılıklı olsak güler eğlenirdik burası geriyor. Emeklerini herkes görüyor, inş hep beraber kazanırız. Bu arada inşaatçıyım.