Çalıların arkasından çıkmışsın ama ttkom kötüledigin günden bugüne %20 yukarda ttkom.
Senin froto aynı fiyatta bile duramadı.
Printable View
Biri gelir Ford ile getiri mukayesesi yapar öteki gelir Ford ile sidik yarıştırır
Ulen olum Ford sizi tükürüğünde boğar kendinizi akranınız TrashCell ile mukayese edin lan, cüce halinizle sumo güreşçisine kafa tutup aşık atmaya çalışıyor hepten madara oluyorsunuz.
Neyse çoluk çocukla haryacayak zamanım yok elbette benimde. ToToCom da bol hülyalı rüyalar size. Akşamları uykudan önce sütünüzü içip masallarınızı okumayı ihmal etmeyin veledler.
kapasitesini yaklaşık 2ye katlayan şirket temettü düzeltmeli dolar bazlı dipten 5 kat artmış. sizce kapasitesini tekrar ikiye katlayabilecekse hayırlı olsun yine ortalama 2-3 kat artar. benim gördüğüm 900 binde duraklıyor :(
kamu şirketiyle kıyaslamaya gelince thy pandemi dibinden dolar bazlı 8 kat yukarda. koç şirketi ford 5 kat yukarda ki o dip anlık bir dip thy gibi toplama imkanı yok.
sizi anlıyorum siz de mağdurusunuz ama spek tahtaysa neden hala maldasınız?
Büyük para gelecek şeklinde açıklama var
Mealaen şirket satıldı
Birileri iyi mal topladı 2 gündür
Açıklamanın linkini de koyarsanız umarım SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...niyor-42372317
Yabancı ortaklık büyük bir meblağ şirkete giriş yapacak demiş benim anladığım kadarıyla katara satıldı.cumhurbaskanimizin Katar dönüşü hürriyet gazetesinde çıktı haber
Ülkemiz adına çok büyük yatırım olur dilerim
Ytd
İster koç şirketi ile olsun ister değer yatırım şirketi ile ister spec hisse ile olsun , bu piyasa da kazanan haklıdır.
Piyasada, Koç ve İş grubu hisseleri ile ilgili genel kanı olumlu yönde olup kamu hisseleri ile ilgili kanı genelde aksi yöndedir. Burada istisnalar var mı, thy bence istisna. Thy , devlet politikası olarak hem ülke tanıtımı hem de turizm üzerinden ciddi döviz getirisi olan özel önem gösterilen bir şirket.
Yıllar önce özelleştirme sonrası kamudan bir şirketinin devir tesliminde kamudaki üst düzey yönetici şöyle bir şey demişti "özel sektör ile kamu arasındaki en büyük fark; kamu şirketinin kar etmesini kimse beklemez , biz de kar etmiyoruz zaten “ demişti.:)) Düzenli olarak kar etmeyen , yüksek giderleri olan şirketler de borsada pek prim yapmaz, spec hisse kategorinden olur benim için.
Spec hisseler genel olarak ;
Düzenli olarak kar post etmezler.
Yüksek döviz borçludur.
Yüksek yönetim, pazarlama, çalışan giderler vardır.
Gelirleri düşüktür yada enflasyon altındadır.
Temel analiz değil de daha çok teknik analizle belli bir aralıkta hareketler ederler.(sürekli çanaktı kulptu kırıldı muhabbetleri döner )
Genelde bir spekülatör ya grubun kontrolünde hisse hareket eder.
Spekülatif habere duyarlıdır, sürekli haber bekler ( satıldı satılacak, yabancı ortak gelecek, imtiyaz uzatılacak ıvır zıvır.:)))
Ben son yıllarda spec hisselere yatırım yapmayı çok tercih etmiyorum ya da spec hisse olmasının son dönemlerinde bu hisselere yatırım yapmayı tercih ediyorum. Çünkü bugun spec olan bir hisse, 6 ay sonra borçlarını azaltmaya başlayıp, gelirlerini artırıp, karlarını artırmaya başladığında piyasanın radarına girer ve artık o tahtadaki grubun etkisinden öte piyasanın belirlediği fiyatlamaya geçer.
Bu noktada telekom tercihinde yanılmış olabilirim ,yanlış bir tercihte bulunmuş olabilirim yada zamanlamam yanlış olabilir. Zaten her yatırım tercihim doğru olsa piyasanın palası olurdum)
Avrupa kent gyo nedir yahu 100 milyon hisseyi 55 den satmak nedir?çok büyük arz olacak.dilerim ki Dap gyo gibi olmaz
SPK buna nasıl izin verdi anlamak güç
Telekoma bakınca yarı fiyatına işlem görüyor alan satan yok
Herkes 3 5 alsa şirket 50 olur bir haftada
Yukardaki yazıyı yazdığım sırada hisse 27 lerde geziyordu.. Neredeyse 3 işlem gününde tepeden 4 tl düştü.. Keşke yanılsaldım. Ama kurdukları oyun planı o kadar net ve açıktı ki... Bundan sonra 4 tl de endeks ile düşerse, yine 18.8 lere gelir...
Burada yapılan oyunun kesinlikle spekülasyon değil de manipülasyon olduğunu düşünüyorum. Dipten topladıkları malı tepeden vermek için gönderdikleri haberin içeriği, incir çekirdeğini dahi doldurmaz..
Bu ülkede insider trading, manipülasyon suçundan birileri içeri girip ciddi cezalar almadığı taktirde bizim borsada benzer olaylar çok daha fazla görülür.
günlükte 23.20 blok desteğe çarptı.. son numarasını 10 nolu indikatör (22.98) ile yaparsa güzel olur.. halen malsız çulsuz izlemedeyim.. günlükler ve haftalıklar çayırda.. aylıklar ise bayırda.. o kadar güzel bir aylık hazırlanmıştı ki,palanın bayırdan yuvarlanması için arkadan itmesine bile gerek kalmayacaktı.. 2 aylık düşüşe rağmen Kasımdaki yükseliş aylıkları olumlu tutmaya yetti.. sanırım bu ay karar ayı olacak.. aylıkta adam olacak çocuk 25.68 ve üzeri..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/2uo0544.png
Ağustos - Eylül 2022 aylıkta olduğu gibi kırmızı ile pembenın birleşme olasılığı halen aktif..bunun için barın Caroline üzerine çıkmasını ve 2 kapanış yapmasını beklemek gerek.. benim gibi kısacılar için uzun bir zaman aralığı..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/r5xjdre.png
Londra çetesi ve bademler beraber iş üzerindeler ve olayın büyüğü viop ta, dönüyor..
Hem spec hisse hem viop var, çifte kaşarlı tost gibi bunlar için:)).
Kasım, aralık başı endeks düşerken ttkom yukarı yaptı shortları patlattılar ama shortcular az zararla kaçabildi:))
Bu sefer arada yukarı tepkiler olsa da longlar çözülüp patlamayana kadar yön aşağı.. 3 günde %15 düşüş, longculara kaçış fırsatı dahi vermediler.
Bist gibi sığ bir borsada viop bizim neyimize..
Mayamili
Kes trashı da konuya dönelim
3 günde %15 sapladı senin kul Adem ballı bademler
Hani konjonktür korunaklı güvenli liman palavralarında bir kaç demet ateşlede kendimize gelelim
TırtCell de ecnebiler ToToCom da ballı bademler tüm fonları gırtlak formasyonu mallamışlar, viopta da kuruyemişleri siyonun gastrit röportajı akabinde senin gibilerin satarlink vb gazlamalarıyla long pozlara yönlendirip hisseyi aşağı vurmak suretiyle patlatmaya oynadıkları konuşuluyor, ben bilmem kulisler öyle diyor
Mayamili milletin vebaline neden giriyorsun ewladım ?
Lübnanlısından ballı bademine kadar herkesin emip kanını somurduğu ToToCom u gazlamak senin asli vazifenmidir ?
Görev mi telakki ettin görev mi tevdi ettiler ?????
Mayamili milleti yaktın nedamet getirmeyi düşünüyor musun ??
Sen ve senin gibiler ülkede kanun ve yönetmelikleri uygulayan kurumlar işlerini layıkıyla yapsa böyle hoyratça şeyler yapamazsınız da neyse
Topu taca atmadan şu sualleri bi cevapla bakalım MayaMili
Topu taca atmadan
kim gazlıyor bilmiyorum ancak,şirket 2008 dolar bazındaki fiyatta..
Katar parası uğurlu gelecek 2024 yılının yıldızı olacak
25 TL ye Telekom mu olur
En son ceo konuştuktan sonra hisse yüzde 15 düşmüştü.
Sanırım hafta sonu da bakan konuşmuş sonuç olarak hissesin bugünkü durumu ortada..
Bir yıldır bu hisse ile ilgili tek bir olumlu haberin olmadığı ortamda ne oldu da yönetim sık sık haberler ile şirketi gündemde tutmaya çalışıyor..
Düşen piyasada bu hisseyi güzellemek birilerinin mal çıkmasına, yeni gelen yatırımcıya mal yığmasından başka bir şeye yaramaz.
Bu kadar arz olursa olacağı bu
Arzlarda tepetaklak geliyor artık
Tüm borsaui da çökertti
Tezgahtaki elmaları yukardan sattılar aşağıdan ucuza toplamadan ana trend aşağı gibi görünüyor.
Ama asıl olay viop ta da dönmeye devam ediyor. Viop, bademlerin kumar masası olmuş.. Long yoğunlaşırsa longculara vuruyorlar, short yoğunlaşırsa shortculara vuruyorlar..Masa, her türlü kazanıyor.
Spotta mal taşıyanları da enflasyon, kur karşısında bitirmiş durumdalar.
1 milyon tl ye 40 bin tl mevduatın olduğu ortamda, borsada millete para kazanıp kazandığı para ile mevduata gitmelerine izin mi vereceklerdi:)))
Bazı borsacı üstatlar, ne diyor ev-araba düşecek. Doğru söylüyorlar ev-araba fiyatları düşüyor ama borsanın düşmesine inanmıyorlar. Ne olacaktı ev-araba fiyatları düşerken bu piyasa sana kazandırıp, 1 araba parasıyla senin 2 araba almana mı izin verecekti?
Bu piyasa artık pandemi öncesi piyasaya dönmüştür. Artık para kazandırmaktan öte para yakma piyasasına dönmüştür..
İyi borsacıların doğru tercihler ile az kazandığı, acemilerin para yakacağı yada uzun vade mal taşıyacağı piyasaya dönmüştür..
Telekom eskisi gibi değil
Çok sert hareketler var.
23.200 den 24.400 e 1 saatte
Baş döndüren bir hareket
Dalgalı deniz iyidir
Çalkalanıyor ki küçükler dökülsün 60 milyon lot satmış küçükler.
Görelim neler olacak
Bilançolar bir büyüme başlasın hele.
Mondrian ve lazard sizi bekliyoruz,
Sn Kentuf, bu hissedeki dalgalanmalar dikkat çekici olmaya başladı.
Geçmişte şirket ile ilgili haberleri inceledim.
2018 Yılında şirketin yapmış olduğu bir açıklama var.
Bu kapsamda gerekli görülen noktalarda bakır kablo ya da gayrimenkul gibi varlıkların satışı yapılıp yerine yeni teknoloji olan fiber yatırımı yapılmaktadır. Türk Telekom’un özelleştirmeden bu yana 30 Haziran 2018 itibariyle gerçekleştirdiği yatırım miktarı 15.3 milyar dolar karşılığı 32 milyar TL’dir.