Bak sen doymaza eküriyi kaldırıp ky ye tuzak.
Printable View
Bak sen doymaza eküriyi kaldırıp ky ye tuzak.
holding neredeyse tavandan işlem görüyor bunda tık yok ,
Çok acımasız silkeleme yapıyorlar
Sakin kalmakta fayda var
Aracı kurumlar bazında takaslar nasıl acaba?
Halka açıklık oranı sürekli yükselme eğiliminde.
Hisseler toplu mu yoksa dağınık mı?
Epeydir elimde ne Mzhld ne Eplas var.
Ancak Eplas’ı tekrar radarıma aldım.
Tahtada işlem yapan aşağılık,iğrenç yaratık! Ne zaman bitecek bu aşağılık işlemlerin? Söyle de en azından o tarihe kadar ekrana bakmayalım.Or.spu çocuğu!
Şirket yetkililerine de aynı cümleleri sarfediyorum.Utanmazlar,borsanın en aşağılık,ruhsuz şirket yöneticileri! Buradan kazandığınız paralar haram zıkkım olsun.Yazıklar olsun,utanmazlar......
Yazdıklarımda dalga geçme yok. Neden böyle dediniz bilmiyorum ama amacım polemik değil. Kimseyle de polemiğe girmem.
Forumu takip etme amacım farklı görüşleri takip etmek, yeni bilgileri edinmek. İyi bir getiri potansiyeli gördüğüm için takibe aldım.
Önceki dönemde MZHLD’den özellikle çok iyi getiri elde ettim, sonra sattım. Başka hisselere geçtim, döviz altın aldım. Oradan da kazandım. Hisseye ve pozisyona aşık olmadan yatırım yapmayı tercih ediyorum.
Bu hisseyi de alacağım, hedeflediğim getiriye ulaşınca da satacağım.
Durum bu. Bundan sonra yazmaktan ziyade burayı takip etmekle yetineceğim.
Biraz sesli düşünelim; Tahta da bu kadar çabanın sebebi Gedik Yatırım da 1 milyon lotu olan yatırımcı mı acaba.Tahsisli sermaye artırımı ile adamın % 27 sini yemişlerdi.kalanını da hiç ettiler.Takasta göründüğü kadarıyla o da ısrarla satmıyor.....
Nereden biliyorsunuz? Patron size ortaklık cetvelini mi gösterdi ?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şurdan biliyorum; Mzhld Eplas hissesi satarak Vakıfbank borcunu ödedi.Daha sonra o dönemin ortalama işlem fiyatı olan 18.xx lardan mevcut ortakları kısıtlayarak %27 civarında tahsisli bedelli sermaye arttırmadı mı? 20 milyon dan ,27.8 milyona bedelli artırdığın da yatırımcının elinde yine 1 milyon lot olursa ;Patronun bizlere cetvel göstermesine gerek var mı?
Öleceksin oğlum! Sende öleceksin!
Bu kadar varlığı a…. a….. sok!
Senden psikoloji kitabı çıkar..
Ama senden o hakkım olanı alacağım!
Allah ömür verdiği sürece buradayım!
Daha çok beklersin!
O…. çocuğu!
Şirket yönetiminden fiyat hareketleriyle ilgili kesinlikle açıklama istenmeli.......
SZ ve saz arkadaşları
Izdırap çektirdiğiniz yatırımcıların ahı elbet birgün tutar
Tükrüğünüzde boğulasınız
Or.spu çocuğu tahtacı yeter artık yeterrrrr.Aşağılık,foseptik yaratığı........
Yaptılarda,rahmetli öbür tarafa intikal edince mutemelen yeni yönetim isimleri ile başvurunun yenilenmesi SPK tarafından istendi.Bunlarda ağrdan alarak istenen evrakları geç gönderdiler.Bu durumdan sadece şirket yönetimi ve tahta yapıcının haberi olunca, üç aydır olan biz yatırımcılara oldu.
SPK bu tip evrak değişiklik ve düzeltmeleri KAP'ta bildirmeli.Zira bizim ki gibi ard niyetli şirketler kesinlikle bildirmiyorlar.
23 mART da kendileri karar aldılar galiba.. Sonra kemal Bey vefat etti ama.. Spk başvurusu yapıldı mı kesin. bir haber göremedim...
.................................................. .............................................. ÇOK ADİ BİR BANK OFF VAR HİSSEDE... yedirmez bu p...iççç ler...
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1127869 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SPK'YA BAŞVURU HAKKINDA
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 17.03.2023
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 400.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 27.825.600,89
Ulaşılacak Sermaye (TL) 239.595.600
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREEPLS00016 12.000 91.327,407 761,06172 B Grubu B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 Nâma
B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 27.813.600,89 211.678.671,703 761,06172 B Grubu B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 27.825.600,89 211.769.999,110 761,06172
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 17.488.134,75
Emisyon Primi (TL) 132.174.399
Geçmiş Yıl Karları (TL) 56.331.758,45
Özel Fonlar (TL) 5.100.345,29
Diğer Sermaye Yedekleri (TL) 675.361,62
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 24.03.2023
SPK Başvuru Tarihi 24.03.2023
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 17.03.2023 tarihinde yapmış olduğu toplantıda, Şirketimizin 400.000.000,00 TL Kayıtlı Sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla;
1) Enflasyon Muhasebesi Sermaye düzeltmesi olumlu farkları hesabındaki 16.135.281,85 TL' nin,
2) Hisse Senetleri İhraç Primleri hesabında yer alan 132.174.399,00 TL'nin
3) Geçmiş yıllar karlarında sınıflandırılan;
a.) Olağanüstü Yedekler hesabındaki 675.361,62 TL,
b.) Olağanüstü Yedekler Enflasyon Düzeltmesi Olumlu Farkları hesabındaki 1.352.852,90 TL,
c.) Özel Fonlar hesabındaki 5.100.345,29 TL
d.) VUK'a göre hazırlanan solo bilançodaki Geçmiş Yıl Zararları ve Dönem Net Zararının mahsubundan sonra Geçmiş Yıllar Karları hesabındaki 56.331.758,45 TL
Olmak üzere toplam 211.769.999,11 TL' nin mevcut sermayeye ilave edilmesine,
Buna göre;
a) Şirketimizin 27.825.600,89 TL olan çıkarılmış sermayesinin %761,06173 oranında bedelsiz arttırılmasına,
b) Artırılan 211.769.999,11 TL'lik payların tamamının B tertibi Borsa'da işlem gören pay olarak ihraç edilmesine,
c) Gerekli iş ve işlemlerin tamamlanması için ilgili Müdürlüklerin yetkilendirilmesine,
d) Sermaye Piyasası Kurulu başta olmak üzere gerekli mercilere başvurularda bulunulmasına,
e) Ve söz konusu kararların Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanmasına
toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir."
Aynı şekilde kabul edilmesine, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Bu ülkeye olan tüm inancımı kaybettim.
Spk denen kurum???
Senin bu onayların neye göre belirleniyor?
Şeffaflık koysana ortaya..
Dürüstlüğe gelince hepiniz abidesiniz ekranların karşısında..
Nerdesin devlet????!!!!
Kul hakkı yemeyen devlet kurumu açıklama yap!
Neden onaylamıyorsun da bekletiyorsun?
Neden uzatıyorsun süreci açıklama yap!
Kimlerle işbirliği içindesiniz?
Paranın köpekliğini yapan tahtacı!
Elbet bir gün!
Elbet bir gün bunların intikamını alırız sizden!
Yediğiniz kul hakları burnunuzdan gelsin!
Nefes alamayın!
Saygısızlar!
Karaktersizler!
Hırsızlar!
Alternatif olmadığı için size inandık oy verdik!
Bizi milli değerlerimizle sınayarak kazandınız!
Siz kul hakkı yemekle cevap veriyorsunuz bize!
E görüşürüz zamanı geldiğinde!
Bu yaptığınız zulme ortaklıktır!
Kapitalizme ortaklıktır!
Bu kan emicilere çanak tutmaktır!
Yazıklar olsun!
Kemal zorluya inandık yıllarca elimizden geldiği kadar savunuculuğunu yaptık.
Ak partiye inandık dini ve milli değerlerimiz kullandı yeni bir zengin topluluğu türedim onlar yedi biz baktık kullandıkça kullandılar bizi çünkü çok saftık
Şimdi neye inanacağınızı şaşırdık! Elimizde bir Sibel zorlu kaldı şimdi yeni yeni kendini bulmaya başlamıştır Sibelcim sana da inanmaya devam ediyoruz ya seviyoruz seni .
Kemal zorlunun emanetisin bize
Senin o güzel bakışlarına kurban olayım
Sibel takıntım hala devam ediyor kullan bizi Sibel sen de mahcup etme bizi dünyaya:)
:yahoo: okuduğumdan beri gülüyorum..... sende gülesin melo... :) AMA siz bu kafayla devam ederseniz sizi daha çoook kullamırlar..... sibel deeee,,,,, nayyip teeee,,,, abıdı daaaa,,,
Birinci dünya savaşında cephede vatan evlatları şehit olurken, ermeni-yahudi ve diğer parası olan burjuvalar en kıdemli yerlere yerleştiler. Kimliklerini değiştirdiler. En güzel yerlere oturdular. Bu güzelim Anadolu toprakları yüzyıllardır nelere şahit oldu. Ne acılara tanıklık etti. Savaş hiç bir zaman bitmedi. Paranın köpekliğini yapan insanoğlu ırkı bilim-ilim yerine başka kanalları tercih etti. Gelişmek yerine ezmeyi, hak yemeyi, üste çıkmayı seçti.
Bodrum’da lahmacuna 295 lira verip, günlük 25 bin liraya loca kiralayıp stroy atanların insanlık ve bilim için hiç bir şey yapmayacakları aşikar.
Bunların d.lleride bu şekilde hizmet edeceklerdir.
Mason localarına biat eden, emirleri okyanus ötesinden alan kanı bozuk haçlılardan başka bir şey beklemek yersiz.
Serzenişlerim köpekler için değil devletin gücünü kötüye kullananlar için. Elbet sizin sonunuzu getirecektir bir soyumuz!
Bu pislik adam kayırma düzeni böyle gitmeyecek!
AB ne girecek mişiz...euro kullanacakmışız. vizesiz seyahat ooohhh ne rahat AVRUPALI olacak TÜRKİYELİLER.... adamlar ANADOLUDA FİNK ATACAKLAR.... 18 HAÇLI SEFERİYLE Alamadıklarını alacaklar....
seçimlerin birinde iktidar partisinden biri AVRUPANIN ZENGİN 30-35 BİN AİLESİNİ İZMİRDE konuk edeceğiz ağırlayacağız dediğinde her kez alkışlamıştı ve sonuç yine iktidar....
ben o zaman TÜRK halkını AVRUPANIN zenginlerine HİZMETÇİ yapacaklar diyordum HALA DA AYNISINI DİYORUM.....
ÇİFÇİsiyle, HAYVANCIsıyla, ÜRETİCİsiyle,,DOKTORuyla, NASIL BİR MİLLET HİZMETÇİ yapılıyor İLERDE GÖRECEĞİZ....
Siyasal islamcılar hiç bir zaman alternatif olmadılar ama sizler Hep bu omurgasızlara yıllardır oy verdiniz ve ülkenin geleceğini çaldınız.Mersine çık bir dolaş Bak bi nüfus hareketlerine 10 yıl sonra evlatlar bu vatanı niye bu hale getirdiniz diye rahmet okuyacaklar size.
seloya özgürlük vererekmi kurtaracaksın bu ülkeyi?
Gerçek Milliyetçiler daha ölmedi merak etme. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız. Asıl bu ğlkenin geleceğini çalanlar 80 yıldır bir b.k yapmayıp amerikanın k.çını yalayan kendine sözde anti emperyalist diyen senin desteklediklerin. Git ibb ye gel mersin belediyesinin kadrolarına bak bakalım kimleri doldurmuşlar.
Selo 3-5 ay sonra özgür olduğunda 20 yıldır ne yaladığınız ile yüz yüze geleceksiniz.Yıllarca fetöyü yalayanlar ve aldatıldık diyenler gibi.Zaten Ülkenin başına ne geldiyse kendini gerçek milliyetçi zanneden oysa poposunun üstünde oturmaktan başka bir iş yapmayan lar yüzünden geldi.
"Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, bağımsızlıktan yoksun bir millet,
medeni insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye layık olamaz."
Demiş Atatürk...
Toplum olarak, nicelikten ziyade niteliğe önem verdiğimiz zaman ancak onun bunun uşağı olmaktan çıkıp kendi özkültürümüzle bağımsız ve müreffeh bir hayat sürebiliriz...
Bu saygısız ve küstah mesajına cevap yazarsam sanırım bu forumda 3. kez atılacağım. Yaladığınız kelimesindeki ‘nız’ ekini sana iade ederken, 15 Temmuz akşamı o popo üstünde oturup telefonlarını kapatanları çok iyi biliyorum. Caz yapmadan önce bedel ödemiş insanlara böyle ciğer dolusu sözler sarf etmemeyi öğrenmen lazım o da ayrı bir parantez. Canın sıkılıyorsa özelden yazarsın kişisel sıkıntını bizde çözeriz. Ben savcı,hakim, bürokrat ya da siyasetçi değilim. Lafa girip saygısızlık yapıyorsun, yapma!
Merhaba,
Sibel hanım da oturmuş bu yazdıklarımıza gülerken, koca göbeğini sağa sola sallandırıyordur...
Melasis seni kullansın da, bizi kullanmasın kardeşim.
Ayrıca, sana da yaramaz kardeşim. Seni akşam yemeği diye yer o.
-------------------------------------------------------------------
Asıl noktayı kaçırmayalım. Buradaki ve hisselerine yatırım yapan yatırımcıların tümüne zulmeden, bu ailenin tamamıdır. Belki spk işleri düzgün yürütüyordur da, bunlar sürekli eksik belge veriyorlardır. O belgeleri de hep son iş günü gönderiyorlardır.
Bozuk aile. İnsan oldukları bile şüpheli.
İnsan olsalar, senelerdir bu alçaklığı şirketlerine ortak olan yatırımcılarına yapmazlardı.
--------------------------------------------------------------------------------------
Semra hanım...
İşler nasıl? Merhumu gömdükten sonra, "Ulan şaka maka ama, sıra bana geldi..." dedin mi?
Ne kadar para lazım Semra hanım?
Bugün, yarın, yarından sonra, gömüleceğini bile bile.., alçaklık ve kalleşliklere devam mı?
İnsan olsan, zamanında eşine de engel olurdun.., şimdi de kızına engel olmuyorsun.
------------------------------------------------------------------------------
Çoluğundan çocuğundan, torunlarından çıksın demeyeceğim...
Biliyorum ki çıkacak!
Er yada geç!
Ama diliyorum ki,
Sen ölmeden önce göresin...
Soyun kuruyacak...
Çünkü o kadar ciddi günahlara, arsızlıklara ve ve ve nice nice kötü sıfatlara imza attınız. :yes:
----------------------------------------------------------------------------------------
Benim bir ilgim yok... Diyebilirsin.
Ama hissedarsın, üstelik yönetim kurulundasın...
Ve üstelik,
O kendini bir poh zanneden patronun annesisin.
Ve ölen merhumun da karısı...
Yani, benim gözümde en çok suçlu olan sensin...
Ne kadar para lazım?
Bir de neyine lazım?
Sana bir gerçeği hatırlatayım; Cehennem gerçekten var.
Senin gibilerini para ile azdırıyorlar.
Bilesin.
--------------------------------------------------------------------------
Sibel hanım,
Koca Ege'li iş insanlarının başkanısın...
Sana mı kaldı?
O kadar büyük şirketler ve onların sahipleri dururken, neden sana kaldı?
Çünkü onlar akıllı insanlar. İşleri güçleri var ve vakitleri de çok değerli...
Senin gibi gösteriş heveslisi, kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen, ego sahibi bir kişiyi bulmuş, "sen yaparsın, çok da yakışırsın" demiş, gaz vermişler, oraya oturtmuşlar.
Bu iş insanlarından biri veya bir kaçı ile, borsadaki hisselerin hakkında hiç konuşup, fikirlerini aldın mı?
Allah aşkına! Bir kaç tanesine sor ne cevap alacaksın bir gör...
Soramazsın...
Utanırsın...
Utanmazsın da, göz göre göre aşağılanmaktan utanır ve korkarsın.
Bütün iş insanlarının sana tiksinti ile baktığına çok eminim.
Bir sor...
Her kime sorarsan sor!
Yalnız anana, amcana ve çete kurduğun ortaklarına sorma...
------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca, sana güvenmiyoruz Sibel hanım.
Bir tek Melasis güveniyor. Onu da ne yapalım? O bir böcek...
Sen babandan daha berbat bir insan çıktın.
Onun adını temizleyeceğine, iyice...
İyi bir hafta sonu diliyorum yatırımcı arkadaşlara.
Saygı ve selamlarımla,
sen kimin uşağısın .bu vatanda yaşa .git devleti bölmeye çalışan aşağılık terörüstlleri burada öv ...yüzyıllarca bu vatanı bölmek parçalamak yıkmak için kimler uğraşmışssa hepsi geberip gitti .sonları hüsran oldu ..boşuna üğraşmayın bu vatan için canını verecek milyonlarca vatan evlatları var ..boşuna ancak çenenizi yorarsınız duyurulur .mevzu VATANSA gerisi tefeurattır .....NOKTA
gelin burası borsa sayfası .bilginiz varsa paylaşın .bizde faydalanalım .bizde bu senede şirkete inandık ama ,hayal kırıklığına uğradık .
Ocak 2021’de şirketin sermayesi 20.000.000 TL idi ve halka açıklık oranı % 35 düzeyindeydi.
Temmuz 2023 itibari ile sermaye 27.825.601 ve halka açıklık oranı % 71,79 seviyesinde.