Allah,bedelsizi erken ölümü gecinden versin:kahkah:
Printable View
Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen iki ayrı "Man Adası" davasında yeniden karar çıktı. İki davada da kararında direnen yerel mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun 489 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti
Ford,Avrupa'da elektrikli araç üretim üssü olarak İspanya 'daki Valencia fabrikasını seçmiş.
Komünist demek hakaret mi?
Kişiye onu toplum nazarında küçük düşürmek amacına yönelik olarak belli bir siyasî kanaatin isnat edilmesi hâlinde de hakaret suçu oluşur. Örneğin, bir kişiye “faşist”, “komünist” veya “mürteci” demekle, hakaret suçu işlenmiş olur.
Hic konusmayim daha iyi. Her dedigimiz hapislikmis meger.
Bugün ,Suudi Arabı'nın Türkiye'ye getireceği ,Zemzem suyu le yıkanmış,Petrol kokulu ,Günahtan arındırılmış .Paraları(!),,Bizim Padişah hazretleri ve Şükerası nerelerine sürecek acaba.!??
Sn.Kemal Kılçdaroğlu hakaret etmekden yalandan iftiradan bıkmadı mahkemelerde tazminat cezası kesmekden bıkmadı.Peki bu kadar cezayı nasıl ödüyor ben anlamıyorum.Maaşından ödese eve ekmek götüremez sanki.Çok büyük geliri varsada onu bilemem tabi.Hiç bir yerde bunu sorgulayan yazı görmedim.Maddi durumu müsait bile olsa insan bile bile ladesmi der.
Katılmıyorum dediklerinize tam tersi bu iktidarda.
Parti veya vatandaşlardan toplanıyor olabilir tahminim.
Tele 1 e haciz başlatıp lisansı cukkalayacaklarken vatandaşların yardımı ile kurtarmışlar lisansi.
İlerde bunlar karşı tarafa sorulacaktır.
128 milyar dolar,oslo,dolmahçe,habur,diyarbakır megrileri,Süleyman şah türbemiz,Hendekler çözüm süreci bağlamında ellemeyin talimatı kurulan mahkemeler,elarap a geçen peşmergeye lahmacun vb gibi tek bir konuda bu kadar sorum varsa artık.
Birde hdp yi niye kapatmadın sorumu ilave edeyim.
40 alimi 1 delille yendim,
1 cahili 40 delille yenemedim...
(Alıntı)
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
cenaze nereden ne zaman kalkacak bilmiyorum ama iyi seyreyleyin ülkenin ne hale geldiğini
https://www.dailymail.co.uk/femail/a...omes-baby.html
Brezilyalı kadın bez bebekle evlenmiş. :)
Hayatından gayet memnun görünüyor.
Aslında iyi fikir.
Cumhurbaşkanlığı, merkez bankası, hazine hepsinin başına bez bebek koysak, bundan daha kötü olmayız. :yahoo:
günaydınlar
Merkez bankası faizlerde değişikliğe gitmedi
TCMB: Kapasite kullanım seviyeleri ve diğer öncü göstergeler yılın başındaki güçlü büyümenin dış talebin de olumlu etkisiyle ikinci çeyrekte sürdüğüne işaret etmektedir
TCMB: Etkisi artarak sürmekte olan jeopolitik riskler yılın ilk yarısında olumsuz yönde gerçekleşmiş, dünyada iktisadi faaliyetin zayıflamasına sebep olmuştur
TCMB: Fiyat genel düzeyinde sağlanacak istikrar, ülke risk primlerindeki düşüş, ters para ikamesinin ve döviz rezervlerindeki artış eğiliminin sürmesi ve finansman maliyetlerinin kalıcı olarak gerilemesi yoluyla makroekonomik istikrarı ve finansal istikrarı olumlu etkileyecektir
TCMB: TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir
Hökömet müjde diyor %40 zam vereceğiz diyor,bu nasıl müjdeki,zaten 6 aylık uyduruk enflasyon o kadar:bravo:
Bizdeki faiz takıntısı, Çin'deki sıfır vaka takıntısı bitmeyecek.
18,30 TL'den Euro almak zorunda kaldım.
İnsanın zoruna gidiyor.
Şansıma parite biraz lehime döndü.
Ocak ayında %5+%2,5 toplam %7,5 zam yaptı, o zam da daha zam ele geçmeden ocak ayı %11 enflasyon ile eridi.
Verdikleri enflasyon farkını bile zam diye yutturdular millete
millet yiyor, zam aldım zannediyor mutlu oluyor, madem yiyorsun afiyet olsun der, aynısını yine yapar, enflasyon farkını verir zam verdim diye yutturur, haklı yani hükümet
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'teki yangınla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ve suçunu itiraf ettiğini söyledi.
GES'te 7 milyar TL talep gelmiş. 400 milyon $
Gerçi bu bile çok.
Hangi keriz % 23 faizle parasını bağlar ?
MALATYALI HALAY EKİBİNİN GRİ PASAPORTLA ALMANYA'YA KAÇTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR
Malatya'da 200 gram ekmek 4 lira oldu.
Rize ve İstanbul'a göre, 1 TL avantajlı olan ekmek için, halay ekibinin, bugün İnönü meydanında halay çekmesi beklendi.
Ne var ki, kendilerine ulaşılamadı.
Medyada yazdığına göre, adam akrabalarıyla husumetten yakmış.
Burada önemli olan, sabotaja da, doğal yangına da her an hazırlıklı olmak, anında müdahale etmek.
Burada, bariz zavallılık var.
Ben diyelim ki cinnet geçirdim.
Gittim Sabuncubeli ormanlarını yaktım.
Sen söndüreceksin kardeşim.
Beceremiyorsan defolup gideceksin.
Orman yandıktan sonra, bana ne yaparsan yap !!!
Adana'da petrol bulundu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu.
Dünya piyasaları tepetaklak oldu.
Brent 110 $ Batı Texas 104 $
Haydi bakalım halay başı, halay başlasın.
Bakan Nebati: Temmuz ayında yapılacak artış Haziran enflasyon oranlarının açıklanmasıyla kesinleşecek olup, yaklaşık yüzde 40 oranında artış öngörmekteyiz
https://youtu.be/6kkgJJcggNE
:whistling:
Bakan Nebati %40 zam verilecek dediğine göre Tüik , Haziran Tüfe yi %3,21 açıklayacak. Anca o zaman ilk 6 aylık Tüfe %40 oluyor.
Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs tedbirleri kapsamında Suudi Arabistan tarafından Türkiye'ye uygulanan seyahat yasağının kaldırıldığını duyurdu.
TFF : Süper Lig ve TFF 1. Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk beIN MEDIA GROUP ile, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarını kapsayan 2 yıllık uzatma sözleşmesi imzalanmıştır
Yangının failimi varmış ???