https://resmim.net/f/0SfqPO.jpg
ulen stop yok dedik pala geçirmeye başladı, Adem toprağım Garan stop neresi uygun ilk seans eksi kapatırsak akşama pala doğrayacak herhalde.
DGATE GÜNLÜK...
5,24 e yaklaştığında altı stop olmak şartıyla macera severlere iyi bir alternatif
[IMG]http://i65.tinypic.com/344b8zk.jpg[/IMG]
Bence macera sevenler direk halkbank a gitsin :) saçma sapan hareketler yapıyor
Serdar agam ve Miro agam bu kardesınızı dınlemıyonuz gaza gelıyonuz sonra canınız sıkılıyor...
Bu topikte 3-4kısı harıc kımseye net olarak sat ifadesını kullanmıyorum vebal almayalım dıye..
Bugunde yazdım dıkenli bölge hacımlı mı gecılecek
köprüden önce son cıkıs mı dıye 2puan girebildi bölgeye baktın dönüyor çak götüne gitsin...
Neyse ağalar ınsallah pısman olmasınız..
ertan abi 10 numara kağıt seçmişin kozalaklar ama tam randıman alamadın sanırım
zor zamanda bekledin ama iyi zamanında erken ayrıldın gibi..
ama şimdi gidip tekrar alma sakın buradan geçti gitti artık
https://tr.investing.com/indices/indices-futures
buraya bakarak yabancılar alım satım yapıyor. amerika piyasasını yakından takıp edın
Dün killandim ben cti kaciyorsa vardir birşey salacaklar 8x.binlere niyetler bozuk
son dönemde bütcede 5 milyar açık olduğu açıklandı, onumu fiyatlayacaklar şimdi.
Ağalar yukardaki bist ve garan grafiğine dikkatlice bakın....
Ikısınde de kulbu taktı mı taktı.....
Kulbun üzerindeyse rahatca malını tut formasyonun olusmasını bekle 5-10 gittii sonra baktın ki kulba doğru çekilme var
artık o noktanın altına sarktı destekte stopta orası 2-3kademe çak gıtsın malı elın tıtremesın...
Tekrar cıkarsa yukardan 4*5kademe ustunden al 10kademe koymaz sana...
Bakın adam şiir gibi çizmıs bist 93.70X garan 8.07 garan dun nereden dondu 8.08 zaten vurkaccıysan elın tetıkte
olmalı dırencı gecerse rahatca tut dönerse cak...
Hiç teknik bilmeyen arkadaşlar sadece rakamlardan ıstifade etmesın aynı zamanda öğrenmeye de çalısın...
Bist 93.70X garan8.07de kardan stop yapan ıcın
AB süreci askiya alinmasi icin tasari hazirlamis AB bir kac gune basinda yer almaya başlar.Hic yoktan çıpa gorevi görüyor idi müzakere
Serdars ağam, çok ilginçtir aslında bu haberin tarihi 17.09.2018 :Sad: ama yine de kullanmak isterler mi ? isteyebilirler...
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...verdi-40958634
bana kalırsa palanın en tepesindekiler OFAC kararını ne zaman vereceklerini (göndereceklerini) şimdiden biliyorlar, o tarihe kadar grafiği hazırlıyorlar, ve yapabilecekleri tüm pislikleri yapacaklar o tarihe kadar, moral bozmak vb.vs...
[QUOTE=miro;2848002][QUOTE=SADIKTAN;2848096]Bakınız 2farklı bakıs acısı.. Arkadas malı almıs ver coskuyu dıyor...
Sende kucuk yatırımcı olarak elınde mal yok ne yapıyorsun coşku var tren kaçmasın diye bir atlıyorsun en tepeden mala...
Herkeste çoşku varsa burada twiter aleminde tvde yazarlar herkes coskuluysan korkun agalarrr...
Herkeste korku varsa suraya duser buraya duser sız cosun agalar....
Elinde mal olanlara değil vurkaccılara trade yapanlara ben parayı böyle kazanıyorum...
Sabah 93.11X destek yaparsa 93.95X hedefi 2.kez gider dedim..
93.95X yanarken ben halay çekiyordum neden cunku malımı kıtledım.. Sen 93.95Xde malı alırsan sadece ve sadece benım tahtacının 2-3kademe daha yukardan satmamı sağlarsın... Direncte malı alan zaten 1110puan dusunce anında korkuyla stoladı...
Zaten herkes bırbırının cebındekı parayı çalma telasesınde... (Bist işleyiş)
Neyse dostlar amacımız kımseye ders vermek değil...
Madem bu kardesınızı sevıyorsunuz takdır edıyorsunuz hayır duası edıyorsunuz bunları beynınıze kazımanız gerek...
BORSA= ALGIYLA OYNAMA SANATIDIR....
Algınızla oynatmak yerıne altın kural kazanmak ıcın ters dusunmeyı öğrenmek sart...
aşağıda 88.564 kırılmadığı sürece, hedef 112.000 dir. (ytd)
Geçen seneki gibi Kasım sonuna kadar köstürecekler gibi , bu gün yarın Garan 8 üstü kapanışlar olmazda aksine 7, 64 altına sarkmaya başlarsa bu gerçekleşir.
hocam hayır duanız benim tarafından verildi helal olsun ..
teknik konularda üst düzeydesiniz maşaallah zaman musait oldukca biz kardeşlerinizede uyarılarda bulunursanız her koyun kendi bacağından asılır atasözüne uymuş olur daha iyisini öğrenmek için çabalarız sayenizde ....
Dostlar doların gevşek olması sadece dolar endeksinde mı
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amerika future güzel olunca kaldırdılar bisti...
burayı yakıon takip edin yabancılar buna bakarak oynuyor
https://tr.investing.com/indices/indices-futures
emekleriyle bizleri bilgilendiren tüm arkadaşlardan Allah razı olsun çok faydalanıyoruz sizlerden hakkınızı helal edin inşallah bereketli kazançları olsun herkesin.
Benjamin dün abd den gelen haberle bile bukadar gevşeme mi işti
haftalık kapanışın çok yakınlarında olmamızdan ve 1 mesai günü kalması bakımından da "Çok Önemli" anlardan geçiyoruz..
Sarı kafadan bir twet felsefe rahatlasak
aslında bugunku halkta ,anadolu yatırımın alımından suphelenıyorum,kulağı kesık,en son cumhurbaskanının halkla görüşmesinden önce boyle bir alımı olmustu.. hadi hayırlısı demek lazım
Garan tekrar 787 kanala gırmeye çalısıyor dolardakı gevseme en azından olumlu
assolisst 7.92ye tekrar bir sorti yaparsa ufak bır kıvılcım cakar...
Barboras agam pastalar nasıl garan halk
Halkta alıcı tarafında garanı 1mıl lot uzerınde gorunce trade yapmaya elım gıtmıyor :)
avod u çözdüler
petkim hareketleendi,meril satıştan alıma döndü.
biri beni bu gün etiketlemiş...
örnek mamül olmuşuzuz...
e ne diyeyim..thy...16,16 satmışız...
aselsan 28,04 satmışız...
garan almışız hedef büyük...
petkm...5.14...hedef vemişiz...
adamın merdivene
yada yeni xxxxxxxx ihtiyacı var herhalde diyelim...
bu forum da...
istenmiyen adam olursakda yazarsınız... dün bfren ( gerçi sığ tahta yatırım tahtası...185 hedef...)demiştim...
kusura bakmayın...ben dedim amayı sevmem..
ama sevenlere de hayır demem..
ytd...gün uzun...
gün sonu coşku olur inşallah...
ytd...