Viop 5dk bar boylarını hiç beğenmedim.
Printable View
Viop 5dk bar boylarını hiç beğenmedim.
günaydın esnaf... ayırlı işler beya
https://www.google.com/search?q=%C5%...id:v8gh3UUaaYY
Tuğba Özay
@t_ozay
·
2s
TCMB faiz kararı saat 14:00'da açıklanacak. Beklentiler %17,5 ile %21,5 arasında değişirken medyan beklenti faizlerin %20'ye çıkacağı yönünde.
Önümüzde enflasyonist etki yaratacak etkenler;
1) ÖTV+KDV zamları (Maliyet E.)
2) Kur artışı (Maliyet E.)
3) Ücret artışları (Talep E.)
Ereğli 1$ 'dan alıcıyım.
Onun için her müslümanım diyen kişi KURAN nın mealini okuması farzdır....Hz.Muhamed dini mekke ve medine de yaymaya çalışırken ona oranın ileri gelen zenginleri karşı çıkmış...Kuranı yaymama karşılığı onunla anlaşmaya çalışmışlardır...Bugün İSLAM diye anlatılanların büyük çoğunluğu KURAN dan kopuk safsata ve hikayelerdir....KURAN aslında eşitliği savunan .... Sermayenin bir kaç kişide değil ....sermayenin tüm bireylere yayılmasını isteyen bir devrim hareketidir...Kuran anlamıyla okunursa kaderin islama göre iki çeşit olduğunu açıkça anlayacak...ama malesef çok kişinin hesabına geliyor bedava cennet ...sorgulamadan yaşamak....islam sorgularak iman etmemizi bizzat ALLAH istiyor....
zaten 6 ay çalıştı
200 milyar dolar nedir amk ?
dolar lönklere tavan satış yazmıştım, siliyim bari
50-100 biyerden satırız
200 milyar dolar satışına rağmen, dolar düşmüyorda;
19 dan 27 ye geliyor ise;
gerisini siz düşünün
(arada 650 pips'te faiz artırımı var, onu hesaba komadım bile :plc: )
Bazı kağıtlar ya biz düzeltmeye başlamıştık ne diye dün bizi aldınız der gibi :)
benjaminlerimle ppk yı bekliyorum...
bakalım kendi parasını destekleyicmi amerikan parasını destekleyicmi karar alacaklar...
tüm yandaşları kendileri hısım akraba yedi ceddi dolar tutuyor...
anlaşmalarını müteahhitleriyle dolar üzerinden yapıyorlar...
tahsilatlarını köprüdür şudur budur dolar üzerinden...
sadece vatandaşa emekliye tl ile veriyorlar...
o yüzden bugune kadar hem pastam dursun hem karnım doysun modunda gittikleri için...
benjamine zarar gelecek bir karar almazlar...
https://i.hizliresim.com/8d8xq3h.png
senin dediğin bu mu, başkası mı?
malum parti müslümancılığın temel öğretisidir...
ben siyasal islamcılık diyordumda abka kızıyor...
fakirliği açlığı devamlı kürsüden kafalarını sokki kendin rahat edesin...
gecen bir cemaat lideri öldü torunu oturmus tahtına altından yapılmıs oturdugu yer...
bundan güzel örnek olamaz...
altından tahta otur bir hurma bir hırka yeter de müritlerine... :)
onları destekleyenlerin %90 ı sorgulamaz ben niye antalyada beş yıldızlı otelde tatil yapamıyorum diye...
Bir tavır sürekli söylenirse o tavır YAŞANMAZ sadece sloganda kalır.
Bizim ülkedeki müslümanlık bu.Sürekli fakiri gözetmekten ,tevazudan ,müsriflikte bahsedilir ama bu sadece sloganda kalır ve kişi KENDİNİ TATMİN ETMİŞ OLUR.
TARİKAT şeyhlerimizin malikaneleri var.(lider poz. olanların bu hayatı olamaz.çünkü binlerce kişi en temel ihtiyacını karşılayamazken)...Siyasiler,müteahhitlerimiz de aynı durumda..
Herkes malının %2.5 ini her yıl zekat verse fakir kalır mı? Vergi ayrı bir şey...
Bu koşullarda lüks içinde yaşayan hiç bir müslümanın(önder,lider konumunda olanlardan) benim için islam namına düşüncesinin anlamı yoktur.Dini sömürüyor algısını oluşturur.SADE MÜSLÜMANA bir şey diyemem..o ayrı..
Ama dini söylemleri sürekli kulanan bir siyasi profil,tarikat lideri,vakıf başkanı lüks yaşayamaz..Binlerce ümmeti MUHAMMET bu durumda iken bunu yapıyorsa söylemlerinde bir bilinç aramam..
yok yahu değil benim bildiğim şu:)
https://i.hizliresim.com/8s9ymw2.jpg
Ben deniz manzarası seyretmeye gidiyorum şahit abi, darlanırsan boşkuş yetiş diye seslen asdasss :he:
din üzerine şöyle sorsam yanlış anlaşılmadan tabiki, islam bir çok şeye yasak koyar iken köleliğe neden yasak koymamıştır acaba ? fikri veya bilgisi olan var mı? tşk.
2,5 puancık mı? :)
TCMB politika faizini %17.50'ye yükseltti (Beklenti: %20 Önceki: %15)
boşkuş, neden piyasa dondu kaldı?
sen mi dizginliyon piyazayı?
mevzu enztruman pek kıpraşmadı.
belkim akşam zeanzında kırpaşır biraz.
borsanın tutukluğu belki de ondan.
Treda ettiğim tahtaları gönderdim %40 gram %15 dolares %20 hisse devam