BaşKara adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
+++++ Başkara abi saygılar ... bugünkü paylaşımların harika ötesi ...
Printable View
Bir yerden girecektir bofa topa...
Herhangi bir işlem engeli haberi okumadım..
Vade sonu geliyor, normalde aşağı hareket yapma ihtimali de var..Ama seçim sonrası sanki farklı biri yönetiyor :)
7610 altına verirse hafiflemeyi düşünürüm karı iyi tahtalarda..Ama şimdilik ağırlıklı malda kalacağım gibi Bulut..
Sertleşirse verir geçerim o ayrı...
2-3 haftalık düzeltme yatay hareket beklentim mevcut %7-9 arası aşağı salınım , pıst 100 de 7000 - 7100 denk geliyor
sonra kaldığı yerden devam sene sonu 30 dolar beklentim , dolarda ivmenin eylül sonu ile başlayacağını düşünüyorum.
düzeltmeden sonra dolar bazlı pıst 100 beklentim ilk etap 365 dolar.
uzun zamandır petrol gaz neyim bişey bulmuyoruz ayıp yani... :)
en son gabarda 100 milyar dolar bulmuştuk...
iyi terletti pala vadelide bugün beni .. grafik fiyat hareketi değilde ... haber kaynaklı hareket .. bende biraz paniğe neden oldu ... ama atlattık .. şükür ... 3/3 kısa devam ... ytd
sistem aynı sadece seçimden önce kaybedilme korkusu ile kulağı delik kredili oyuncular kenara çekilmişti , onlar geri döndü aynı zamanda yeni ekonomik programla beraber ucu açık bir havuç var , hükümet insanların dolara kaymasını istemediği için buradaki yemek sıcak tutuluyor .Aynı zamanda önümüzdeki zaman diliminde swap hikayesi devreye girebilir tek elle yönetilen bir borsada istedikleri an gelen haberle yeni ivme yaratırlar .
Eurobond sabahtan düşmüş, akşam kar realizasyonu diyecekler gibi
https://i.hizliresim.com/fpkcyp5.jpg
sayın pala ve saçaklı yatırımcı kitlesi
heyvanlar gibi alıp heyvanlar gibi vermenizdeki manayı anlamakta zorlanıyorum
aşağı gideceksede şu shortcuları istop yaptırıp gitmesi gerekir...
maksat kimse kazanmasın... :)
dikkatinizi çektimi gundi iki tane hisseyi beyinlere kazımaya çalışıyor...
her mesajında sasa hekts sasa hekts sasa hekts...
gecen sene operasyon yemiş eregl beyinlere kazımaya calsıtı ...
şimdide operasyon yemis sasa ve hektsı...
Çıktı ortaya BOFA ve avaneleri ... Son 5 dk satışlara bakın.. Bakalım sonrası ne olacak ??
Amerikan borsaları gg... Oradan çıkan para nereye gidiyor... Yıllar sonra... Vay be... Sarı gacıoooooo...
Endeks mühendisliği hedge pozisyonlara girişleri bile çok zorluyor.
KAP: [AGHOL BIMAS GESAN ISSEN ULAS UMPAS YBTAS ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1185627 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Pıst 100 de saatlik sata girmişti şimdi 240 dk grafta 7430 altı kapanışlarda oda bozulacak.
bugune yetişmez ama bu hafta bu bölge yoklanır vurup tepki verebilir.
Hisselerde durum
Büyük hisselerde sorun var, küçükler müşteri ürkütmek istemiyor.
Limitler indirilince vadelide long olan çok dediler.
https://i.hizliresim.com/q1em6ag.jpg
Muhahahha onu geçerse şu olur, şu olmazsa vu olur :)
Ben napıyorum şakkkk diye masaya koyuyorum, mal mal bakıyor :)
7230 altı ufak long...
Sorry 8230...
Güzel sallıyor masayı :)
Bu ekip eski ekip değil. Eski ekip olsa devre kesiciye kadar paraşütsüz indirirdi.
Haberler.com
@Haberler
·
6d
Çaykur, çay fiyatlarına % 4.5 oranında bir zam daha yaptı.
Hisse vadeliler
https://i.hizliresim.com/32qvs57.jpg
Ons altın 1910 oldu... 10 dolar daha yukarı yaptı mıydı, altınorta tersten görecek, dünyayı :)
kamu bankaları ekmeklik...
56 üstüne giderse 5 parça kurşun ayırırım her bir lira yükselişte da bir mermi atarım şorta... 60 üstü mordorun kapısıdır benim gözümde...
herkese iyi akşamlar...
Beylerbeyi Holding 700 bin lot BIMAS kaydettirmiş.
Kim olduğu internette bulamadım.
Ticaret Sizile bakmak lazım.
palvradan başka bir şey yok sabah akşam dün akşam yine palavra attı ama ne oldu montelediler caho ya QQQQQQQQQQQQQQQ ları yatmaya gitti , çocuk yatınca unutuyor montelenenleri böyle bir eleman:kahkah:
Eli boş dönen shortcular 80 puan makası 120 yapıverdi
Arkadaşlar endek 7999 u kırarsa 8000 olur, 7000 i aşağı kırarsa 6999...
Not: ben malım, kaale almayın :) ahhahahahah