Amin...risk almadan kazanç var mı..adese ittfk da yaşadım aynısını bakalım bağlantılı şirketlerde bu oyun oynanıyor nasip... ytd ytd ytd....
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Amin...risk almadan kazanç var mı..adese ittfk da yaşadım aynısını bakalım bağlantılı şirketlerde bu oyun oynanıyor nasip... ytd ytd ytd....
CMENT gidiyor bu dusuyor cok garip.
YTD.
Sayın spk79,
Spek denen Şerefli ve Onun bunun çocuğu olan herif, bana da beni yanıltarak 29 seviyesinden CMBTN hissesini kilitledi. Almayacağım, almayacağım, almayacağım dememe rağmen; dayanamayıp yine bu şerefli kağıdı aldım. Allah, benim de BELAMI versin. Çoluğumun, çocuğumun NAFAKASINI, bu şerefli kağıda bağladım. 30 lu seviyeleri görürse, ALLAHIMA YEMİN EDERİMKİ SATACAĞIM. Ne Cment hissesine, ne de Cmbtn hissesine kesinlikle bulaşmayacağım. İnşşallah, bizi bu duruma düşüren şerefli herifler; öbür dünyada ALLAHINDAN BULURLAR. BEN HAKKIMI KESİNLİKLE BUNLARA HELAL ETMİYORUM. Kesinlikle kimseye bir Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Benim naçizane tahminim ve piyasada dolaşan söylentilere göre 1 lot Cment hissesi = 1 lot Cmbtn hissesi yapacaklar gibime geliyor. Daha sonra bu iki hisseyi tek hisse yapacaklar. Daha sonra Türkiye de başka bir holding şirketine satacaklar. Daha sonra da 2009 yılından beri bizim kanımızı emen ŞEREFLİ İTALYAN KARDEŞLER, TÜRKİYEMİZDEN defolup gidecekler gibime geliyor. Şurada fiyatların eşitlenmesine ne kaldı ki; Cmbtn 28 li seviyelerde; Cment ise 21 li seviyelerde. İnanın; 1 aya kalmaz her ikisini de fiyatları bence eşitlenir. ALLAH, BİZİ BU HALE DÜŞÜRENLERİN; BİZİM KAYBETTİĞİMİZ PARAYI KAZANIP, BİZİM PARAMIZLA EĞLENCE YERLERİNDE KEYİF ÇATANLARIN BELASINI VERSİN. Ben kendi hakkımı onlara, bizi bu hale düşürenlere helal etmiyorum. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
CMENT yine devre kesmiş biz sürünüyoruz.
Normalde iki hisse de gitmesi lazım.
CMENT niye gidiyor hikayesi ne ?
YTD.
28,84 den de aldım bakalım
ADAM NE GÜZEL CMENTİ GÖTÜRDÜ BİZİDE BÖYLE NE ZAMAN GÖTÜRECEK DİYE BAKIYORUZ.SPEK HADİ AMA OKUYORSUN BURAYI YAP BİR GÜZELLİK MAL OLMA İŞTE .CMENT GİDİYOR DİYE BUNUDA GÖTÜR YAPIŞTIR TAVANA HERKES NE OLUYOR DESİN SEN VER BARİ ORDAN BİZDE ARKANA VERELİM...:drunk:
BEN BU SPEĞİ ANLADIM ADAMIN DERDİ MAL ALMAK NAH ALIRSIN HAYDİ EŞEK GİBİ GÖTÜR BAKALIM .O malları benden alırsın şimdi
Genel kurul 17 nisanda, bakalım o gün de bu hareketleri yapabilecekler mii.. Tahta zaten çok sığ ufak bir alım her şeyi ters düz eder..
Sıkıntı yok kahvemizi içelim ...aşırı mallanan spek düşünsün
Sayın KAHRAMANBEY,
Bu gün ortalama 28,94 maliyet ile bayağı lot aldım ama inan şimdi aldığıma çok pişmanım. Allah Belamı verseydi de Cmbtn 'a bulaşmasaydım. Çoluk çocuğumun nafakasını bu ad. kağıda bağladım. Elimdeki bir miktar Cment hissesini 20,30 maliyet ile sattım. Cment 7 liradan 22 liraya çıktı. Bu ibn, kağıt hala 29 direncini geçemedi. Bu kağıt bence; 28 li seviyelerin altına yakın bir zamanda vermez, ama Cment bence yakın zamanda 30 lu seviyeleri geçer gibime geliyor. Sence Cment hissesinde bedelsiz sermaye artışı; bu ibn. kağıtta ise bedelli bir sermaye artışı mı yapılacak. Bu nedenle mi bu ibn. Cmbtn 33 seviyelerinden 28 li seviyelere düştü. Birde gerçekten piyasada söylendiği gibi 1 lot = 1 lot mu olacak bu iki hissenin fiyatları. Ayrıca piyasada iki tane büyük holdingin bu iki hissenin birleştikten sonra satın almak istedikleri dedikodusu konuşuluyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
neden bedelli bedelsiz yapainlar.Genel kurulda bedelsiz olayı olsa çoktan hisseyi götürürler .Bence bedelsiz çıkmayacak .Cment hisswsinde 16 dan veren biri olarak bir daha bulasmam.O hisse de olmak intihar etmek gibi bende 12 den aldığımda 17 gitti arkasına brüt geldi.Mali çıkana kadar imanim gevredi.Cmbton hissesi kısa vadede çok fazla bir şey beklemiyorum.İnsaat sektörü durgun .Yanlız bu durgunluğa rağmen bilanco kar yazdı .Ayrıca aldığın hisse 28.94 diyorsun görende taban oldu sanacak.Ver kurtul aynı fiyata rahatla
nasipte varsa olurdu.Cment alsaydın 16 dan inan aklinda daha çok stres olurdu.Adamlar haberi çoktan duymuş ki 7 TL den götürdü.Sana 16 dan yedirebilirdi mallari ama alıcı gelmeyince kendilerin elinde patladı.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin SPK79
SPEK in asiri mallandigi kanisina nasil vardiniz ?
Ben takaslara baktigimda tam tersi bir durum goruyorum.
YTD.
Sayın BORSAKARTALI,
Peki, çok değerli dostum. Teşekkürler. Bu hissenin yükselmeme sebebi, OROSP. ÇOCUĞ, İTALYAN ŞİRKETİNİN YÖNETİCİLERİNİN Cmbtn hissesinde bedelli sermaye artışı yapacak olmaları ya da Cment ile Cmbtn birleşecek olmaları yönünde bir kararın alındığı; bu duyumu içeriden haber alan bazı ASALAK VE KAN EMİCİ ÇAKALLARIN fiyatı düşürmek pahasına bile olsa ellerindeki hisseleri benim gibi GERİ ZEKALI, ENAYİ, SALAK, AHMAK, BORSANIN B SİNİ BİLE BİLMEYEN GARİBAN KÜÇÜK YATIRIMCILARA KÖKÜNE KADAR SOKM.SINDAN kaynaklanmış olabilir mi sence? Senin bu konudaki değerli yorum ve düşüncelerini merak ediyorum. Teşekkürler. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Senirkent bey ,Borsaya yeni mi başladınız.Bu kadar öfke nedir.Bu fiyatlar zaten dip fiyat .Afyon bedelli vermişti.52 TL deyken o zaman hisse 170 TL gitti.Daha bedelli haberi vb birşey yok Cment başladığı yere geri gelir.Ordan çıkanlarda cmbton gelir.sabirli ol .Kısa vadede panik yapacaksan aldığın fiyata ver rahat et
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın SENİRKENT
Cment toplu olduğundan rahat götürüyorlar
Asıl hedef cmbtn ve tam istediklerine ulaşamadılar ve yumurta kapıya dayandı gibi
Adese ( cmbtn) de öğle kasarak al ver yaparken ittfk (cment) bir o kadar rahat grafik ciziyorlar dı
Olur olmaz ben bilmem..sadece bire bir yaşadığım..sayın senirkent..
Boş ver dünya malı değil mi... akışa bırakalım..kahvemizi içelim seyreyelim cmbtn ytd ...ytd...ytd
ne temiz kalpli bir insan sn.senirkentli..
Sermaye arttirimi kararlari genel kurulda mi aliniyor ?
YTD.
Dostum bence hepimiz 17 Nisandaki genel kurula katılalım. Cmbtn yönetim kurulu; eğer 1 lot = 1 lot şeklinde Cment ile birleşme kararı alırsa; bunu kabul etmeyelim. Gerekirse bu konuyu Mahkemeye taşıyalım. Cment 7 liradan 22 liraya çıkıyorsa; Cmbtn 'un neden hala 28 lira seviyelerinde süründüğünü ve yönetim kurulunun neden hissesine sahip çıkmadığının hesabını soralım. Bence or.sp. çoçukları birleşme kararı almayı düşünmese, bunu içeriden haber alan çakallar (özellikle vakıf yatırımdan işlem yapan her kimse) bunu ve Cmentin yükselmesini, bunu gören ky ların Cmbtn 'a saldırmasını fırsat bilerek Cmbtn 'u satmaları; yakın bir zamanda iki hissede bir birleşme olacağı yönündeki bazı dedikoduların doğru olabileceği yönündeki iddiaların doğru olabileceğini ben de düşündürdü. Kesinlikle Y.T.Değildir.
Sizin gibi değerli ve bilgili bir yatırımcı; bu saatten sonra Cmbtn hissesinde hala bir bedelsiz haberi gelebileceğini mi düşünüyor. Kusuruma bakmazsanız, ben buna sadece gülerim değerli dostum. Bedelsiz olursa, bence 7 liradan 22 liraya kadar çıkan Cment hissesinde olur benim kanaatimce. Cmbtn ise piyasada yayılan dedikodulara göre 1 lot = 1 lot olacak şekilde Cment ile birleşir gibime geliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kesinlikle Y.T.Değildir.
Bir aylık sürede günlük takipde gördüm..alan kurumların takas oranı artması gerekirken azalıyordu..o bir aydan sonra takas bakmayı bıraktım..çoğu hisseler Takasa bakmaya gerek yok virmanla dengeyi güzel ayarlıyorlar..günlük takas değerlendirin ...haftalık,aylık,3 aylık bu tip sığ hisslerde hikaye...daha bir ay olmadı crdfa da yapıkredi de ki %40 üzerindeki mal alnus a virman yapıldı..ne diğelim anlus deli mal toplamış mı diyelim..bırakın birleşecek, arazisinden altın çıkacak, arap-katar a satılacak,enerji işine girecek,sağlam bir şirkete satılacak,yok x şirketi alacak ...vb hikayeler bu ara çok yoğunlaşdı... bir anda yüklenmeyin temkinli kademeli alın az olsun öz olsun çocuklarınız ın rızkını kaptırmayın..kimsenin( ben dahil) satıyorum alıyorum a bakmadan araştırın nihayi kararı kendiniz verin. Ytd.ytd
Sadece ön sezi.. takas la göremeyiz..daha önce söyledim haftalık aylık vb hikaye..ytd.ytd.ytd
Her şeyin hayırlısı olsun.
Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.
YTD.
Birleşme kolay olmaz. Birleşecek olsa kar açıklamaz zarar yazardı. Kipa Migros birleşmesini inceleyin. Ayrılma hakkı doğarsa Son 6 aylık hareketli ortalamadan çağrı yapar. İlla 1 e 1 verecek diye birşey de yok. Sanırım.
YTD elimde hiç yok 8 senedir.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçtiğimiz dönem açıkladığı tek seferlik 9 Milyon TL 'lik kar bedelsiz yapmak için yeterli olacak mı ?
YTD.