Amaç garantiye mali sevk edelim burası dip dip olsun
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Amaç garantiye mali sevk edelim burası dip dip olsun
Son bir emir çekip işime bakayım
Sizlere iyi seanslar
Onu bunu bilmem kim cıtır yapar kim kıtır yapar anlamam. benim hattrick yapmam lazım global tamam, menderese dun girdim sabah uçtu buyuk supriz oldu oda tamam sırada bucim var. burdada golu attıkmı BEŞİKTAŞK şampiyonlar ligi şampiyonu olur bu hafta :)))))
Bursaspor dan başkası yalan
Bugünlük
Futbola girersek uzar
Satanlar siz ve sebat kardesiniz Rize idi
Neyse burada kalsın
Sizi seviyoruz
Burada aldım sattım diyenler beni ilgilendirmiyor bunlara itibar edip elimizdeki malı satacak kadar acemi borsacı değilim beni bir tek kişi ilgilendirir oda İsmail TARMAN , akıl var mantık var İrfan bey destur almadan satış yapmasına imkan yok, adam yıllardır ky yatırımcının elindeki 3-5 lotu almak için yapmadığı entrika kalmadı 350,000 lotu burada yazan 3-5 kişiye mi kaptıracak :kmk: Şuan kademelerdeki yazılanlara bakıp aldanmayın adam o kadar bezdirmiş ki yeni yatırımcıların gelmeyeceğini biliyor, Film devam ediyor sabırla filmin sonunu bekleyeceğim oda İsmail TARMAN' nın satması o zaman THE END:kahkah:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
1 lot bucim sahibi olan aynı zamanda 0.58 lot çemtaş sahibi dolaylı olarak.yani 1 lot bucim içinde 0.58x 6.68=3.88 tl çemtaş. GERİYE KALAN 82 KURUŞ İÇİNDE BURSA ÇİMENTO ,BURSA BETON VE RODA LİMANI VAR.
Bucim sattığında payı küçük de olsa y k üyesi olduğu için bildirim yapmak zorunda .fakat çemtaş aldığını pay oranı yüzde 5 i geçmeden bildirim zorunluluğu yok.işgüzarlık olsun diye yada yönlendirme maksadı ile bildirim yapmış olabilir.YADA BEN SATIYORUM SİZDE SATIN DEMEK İSTİYOR.
İrfan Bey bile bezdi sattı hisseleri.
Benden elinde bucim hissesi olan arkadaşlara tavsiyem mevcut fiyatları kafanızı takıp moralinizi bozmayın şirketin durumu ortada bilanço, iştirakleri, kasadaki para vs. durumlardan dolayı borsaki birçok şirketin arasında parlayan bir yıldız şimdilik biraz tozlanmış :one: ben 48 ay taksit 1,15 faiz oranı ile tüketici kredisi çekip bucim aldım. Bu ay tam 24. taksiti ödedim eğer kredi taksit oranında her ay bucim alsaydım tahminen 28. taksitte aynı sayıda hisseye ulaşmış olacaktım kıyaslama yaptığımda 18 adet taksit tutarı kadar kaybım var. Borsada beklentiler alınır gerçekler satılır :cool: Beklenti halen devam ediyor. :yahoo:
irfan Bey kalan lotları satmış hayırlı olsun:halay:
29.11.2018 - 29.11.2018 tarihleri arasında BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. payları ile ilgili olarak 4,7 -
4,7 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 60.000 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 29.11.2018
tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda verilmektedir.
2017 genel kuruluna gittiniz mi sayın ulver?
benim duyumum her zaman dogru çıkar ..? bugüne kadar hiçbir hissede yanılmadım..:yes:
bence irfan bey yönetim kurulundan azledilecek ..?
bugünkü tektu kap,a düşen haber 1 ay önceden fısıltı geldi 0.76 birazda oraya kapak attım ve bugünde 0.81 alım yaptım..:yes:
bucımde ise zaman çok uzadı fakat 2019 o işleminde tamam olacagı..yaş oldu 62 siz kumda oynarken ben bu işlerle ugraşıyordum:
son yazım sizi küçümsemek gibi bir niyetim yok sadece eski kurd oldugumu ima ettim..gücenmenizi istemem özür dilemesinide biliriz yani..
abi sanırım 2017 genel kuruluna da gitmemiş arkadaş, gitseydi kurulda konuşulanlar için "olmayacak senaryo" demezdi. neyse para onun hisse onun. ünür gibi satsın bucimleri ve cemtş alsın. satması işimize de gelir.
şunu anlatamıyorum. cemtş satılacak deyip deyip duruyorlar. ya cemtş satılsa kim kazanacak? bu demek değil ki cemtş düşecek kesinlikle çıkmayacak. grafiğine bakmadım çıkmaz diyemem. ama bu endeks ve bu fiyatlardan gidipte cemtş almam burada neredeyse sudan ucuz hisse varken.
cemts topiginde %58 konuşulan kısmını sonunca baglanmadan birşey olmayacagını 7.40 tl den verdim cemts ve geri gelecegini söyledim yani düzeltme yapmasını bekliyordum onlar beklemiyordu ..
1.30 dan 7.80 gitmiş bir hisse tahminim %61 geri alması spek hengi noktayı satın alır bilemeyiz fakat dip noktası ile zirve noktası %500 pirim yapmış spek belki 2.xx rakkamları alabilir fakat geçmiş bilgime dayanarak bunu birçok hissedede gördüm hep dip noktasını almıştır fakat mal kaptırmaktan korkuyorsa farklı rakkamları satın alabilir..
bunu paylaştıgımda onlar cemts 2019 da çok afaki yerlere gideceginden bahsediyorlar..
kıssaca şayet gidecekse düzeltmeyi yapmadan gidecegini düşünmüyorum belki yanılabilirim sonuçta
zırdeli imzamız..:yes: deliye inanılırmı inanılmaz..:kahkah:
bu arada tektu 0.81 aldıgımı 0.91 verdim adamlar güvenim yok üçkagıtçılar duruma göre tekrar izliyorum..?
200 milyon avro,ya otel satışı için may ogluna yetki verdirmiş ..kap,ta haberi biraz önce düştü..
Diğer yönetim kurulu üyeleri de bucim satıp çemtaş alma kampanyasına destek vermeye çağırıyorum.
Hükümet te acil olarak bucim i enflasyon sepetine koysa enflasyonun düşmesine katkı sağlar.20 senedir tl bazında dar aralıkta oyalanıp duruyor.biz de baktık olmuyor satacağımıza torunlara virman yapar geçeriz.bu gidişle bize çocuklara pek hayrı olacak gibi görünmüyor.
sahipli hisse degerli de olsa gitmiyor. inatlasmanin bedeli bu faiz ortaminda cok agir malesef
herif 3k lot bile alsan baskiliyor. salak sacmasapan ve sig bir tahta olduguna kanaat getirdim de..sirket cok guzel yaa...aklimiz kaliyor
Bugün burası pek sessiz, tahtada alış, satış kademesi dolu fena değil ama formda kimse yok:notr: herkes çalı arkasına saklanmış gizli gizli izliyormu:cool: fırtına öncesi sessizlik gibi:kahkah: