Benim yatırım yaptığım şirkete ayak oyuncusu denirse bende bunları derim.
Benim şirketime kimse bunları diyemez Kimseninde haddine düşmez...
Sözlerimin kime ait olduğu bellidir. Lütfen üstünüze alınmayınız.
Printable View
Topiğe spekülatif olumsuz yazanlar var buda başka bir saldırı şekli galiba,
Üstüme alınsam o arkadaşa benzemem adama haddini bildiririm havada,karada forumda lütfen canınızı sizde sıkmayınız, ama bence gerek yok bu şekilde konuşmaya bakın ne güzel temel analiz örnekleri verip insanlara faydanız oluyor (bende faydalanıyorum )belki yatırım yaptığınız şirketinizede bırakın kişisel atışmayı ve hakareti yarın öbürgün doğtaşta veya başka bir şirkette bizde ortak olabiliriz ne sdoğtaş ne yataş aslolan k.y para kazanabilmesi değilmi?
Sayın KUZEYs paylaşımlarınız için teşekkürler. Kront'taki paylaşımlarınızı hatırlıyorum. Orada hisse ile paylaşımlar yaparak insanları doğru yönlendirdiniz ve şimdi sizi Doğtaş'ta görünce doğru hisse de olduğumu görmüş oldum. Bu arada Yataş'la kıyaslamamızdan rahatsız olanları görüyorum. O kadar ciro yap karın 2-3 milyon artsın olacak iş mi şimdi. Neyse herkes nasibini yer. Yarın piyasa karı beğenecek mi göreceğiz. Herkesin kandili mübarek olsun.
Teşekkür ederim Sn Sekiz. Benim yataş yatırımcısıyla sorunum yok. Daha öncede yazdım.Yataş yatırımcısı üzmek kırmak değil maksat diye. Sadece aynı sektör şirketini kıyaslamak. Ancak herkes at gözlüğünü takmış tek bildikleri yataşda kar var doğtaşın finans gideri yüksek. Maalesef herkes kendini kendi ülkesinin kralı sanıyor. Herkes yatırımda ekmeğinde. İnşallah artar ordaki KY dostlarda kazanır.
Bende bu vesileyle tüm doğtaş ailesinin kandilinin hayırlara vesile olmasını dilerim.
Sevgilerimle...
Ben burda yataş ile yarışa girilmesini anlamiyorum.yatas ile olan problem ne?yatasin bilancosunda olumsuz bir şey yok brüt kar marjı ve esas faaliyet kar marjı aynı hissenin büyüme hikayesi devam ediyor.dogtasda bilanço iyi ama tek sıkıntı borçları hissenin çıkış yaptığı yeri dikkate alırsak baya çıkmış zaten.bundan sonra diğer bilançolarda inşallah ikiside güzel kar eder.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.