Originally Posted by
mimar001
Yok sn.babo, sizde metal yorgunluğu yok bence..Herhangi bir ego şişmesi falan yok sizde.. Metal yorgunluğunda icraat yoktur laf vardır, yapılan işle ilgili performans kaybı vardır.. Sizin yaptığınız analizlerle ilgili performansınız bence zirvede.. Hem doların hemde borsanın aynı dönemde yükseleceğini analiz etmek gibi vs. vs.
Benim sizle ilgili düşüncem sadece biraz motivasyon kaybı olabilir..Bu da bence çok çok normal bir durumdur.. Çünkü çok uzun yıllardır en kritik zamanlarda, insanların borsanın yükselmesiyle ilgili hiç umudunun kalmadığı dönemlerde kehanette bulunur gibi her seferinde de tam isabetle ALTIN VURUŞ1-2-3-4-5 analizleri yaptınız..Haftalarca gerçekten çok büyük emek verdiniz.. Bunu yaparken buradan maddi bir kazanç elde etmediğinize göre size bu emekleri verdirten başka motivasyon kaynakları olmalı diye düşünüyorum. Bunun sebebi insanlara yardımcı olmak, oldukça büyük bir öngörü ve analiz iddiasını başkalarına açık ortamda yaparak (yani risk alarak) kendi yetenek ve gücünüzü test etmek, başarmanın mutluluğu ve hazzını yaşamak ve başarı neticesinde takdir edilmenin manevi hazzı olabilir..Tüm bunlar yıllardır defalarca yaşandığı için motivasyon anlamında ilk başlardaki etkiyi yaratmayabilir doğal olarak.. Ama siz bu analizlerinize seyrek aralıklarla bile devam etseniz ben ve benim gibi düşünen, sizi takip eden insanlara ışık tutmuş olursunuz.. Tüm bu nedenlerden ötürü benim kendimce ricam ve dileğim bu derece faydalı topiğin daima açık kalmasıdır sn. babo...
Tekrar teşekkürler ve saygılar..