Bugun arti kapatmamak icin adeta yirtindi eleman nerden alip berden satacagini sasirdi.alista digerlerinin önemli bir kismi ky diye tahmin ediyorum.herseferinde verdi tokadi😁YTD
Printable View
Bugun arti kapatmamak icin adeta yirtindi eleman nerden alip berden satacagini sasirdi.alista digerlerinin önemli bir kismi ky diye tahmin ediyorum.herseferinde verdi tokadi😁YTD
Yarın 7.42 bandını aşıp formasyonu tamamlamasını bekliyorum.YTD
https://resmim.net/f/Fqbcby.png
GÜNLÜK pasta
Kfeine güncel olarak bakıldığında pahali goreceli ise ucuz oldugunu varsayarsak bilanco oncesi 30 ve uzeri f/k 'ların olabilmesi icin birazda sirketin haber akışına önem vermesi gerekir.yoksa tahtacida bir yere kadar, bistin 93.xx halleriyle öyle ucuz hisseler oluştuki bu ortamda hisselere yatirimci cekmek cokta kolay degil.YTD
Tavşanımız bu hızlı koşuyor. .Logo ve kafein de dunden iyiler...bu ilk etapta 7.34 görüldü. .gün içinde güçlenmesini bekliyorum
Kapanış da Bi atraksiyon yaparsın artık
Mi Note 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün en düşük 7.10 görülmüştü bu gün ise 7.13...dün en yüksek 7.31 bu gün ise 7.34 görülmüştür. .
Kısacası dünden daha iyidir....dün olumlu endekse rağmen inmisti.
Bu gün ise olumsuz endekse rağmen neredeyse nötr. ...
Dün islem hacmi 10 milyon şu anda ise 7 milyon civarı..Hisse kendini soğumaya devam ediyor....
7.20 civarlarini bir dip olarak bellemek istiyor...