1.65 e düşeceğini bilsem hemen telde ederim. Ama bilmiyorum. Koparsa kaçırsam bu defa üstten almaya calisacam ki yine düşerse bir zarar iki olur. Sabırla beklemeye devam ytd
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.65 e düşeceğini bilsem hemen telde ederim. Ama bilmiyorum. Koparsa kaçırsam bu defa üstten almaya calisacam ki yine düşerse bir zarar iki olur. Sabırla beklemeye devam ytd
Bakalım hayırlısı kardeş ya batar ya çıkar...ytd.
Yarının yükselenler listesinde ilk 5 e aday hisse prizma olur mu acaba ?
bumu listeye gircek en son devamlı listeye girdiginde tabanla girmisti tavan olmayalı 1 yılı gecmistir ..bunun yukselmesi icin 1.86 ustunde kapanması lazım kapanırsa 2.40 a hızlıca gidebilir ..ama bu halde 1.86 ustunde kapanması da imkansız zaten
gecen 9 aylık bilanco oncesi 1.78-1.94 arası gitti geldi malı bosalttı bilanco geldigi gun 1.72 ydi sonrası malum 1.40 a dustu .yine aynı sey bilanco kar gelecek diye kucuk yatırımcı cekmeye calısıyor kucuk hareketlerle bilanco gunu yine dusmeye baslayıp yine 130-1.40 arasına iner .bunlar soyguncunun onde gideni
Tahta gayet güzel,susun ve izleyin...
bende mal yok merak etmeyin ne bok oldugunu bildigim icin bildiklerimide yazıyorum tahtayı tanıyorum 1.7 milyon lot hacim var yerinde sayıyor baska hisse olsa tavan olmustu bu hacimle ..dedigim gibi 1.86 ustu kapanıslarda 2.40 lara hızlı gidebilir ama buralarda oyalanırsa tekrar 1.40 lar gelir ..yılsonu kar gelicek ama bu hisse icin kar falan hikaye.. ancak sirket satılırsa yukselis baslar bunda ..ama kucuk yatırımcıyı sagmak varken niye satsınlar sirketi