mevduat faizinden çok daha fazla kazanacağıma eminim,bir tek konuşmaya bir tek habere bakar bizim ülke,ülkede şu an -1 reel faiz veriliyor kalan 2 ayda enflasyonun düşeceği de şüpheli,fiyatlanacak tüm olumlu şeyler fiyatlandı buradan gözü kapalı risk alınır,diplerin neresi olacağı şu an belirsiz mevduat faizlerinde de zaten düşüş var,enflasyonla böyle 1 ayda faiz indirerek mücadele edilmez,o yüzden yalancı bahar diyorum,ülkede 1 ayda hangi yapısal çözüm meydana geldi abd'ye teslim olmamız dışında o yükselişte geri verildi zaten,dolar abd gerginliği olmadan zaten 5 e kadar gelmişti,şimdi herkes yine aşağıları gözlüyor dolara elini atanlar tedirgin piyasa yapıcıların en sevdiği ortam bu,benim 3.48-4.81-5.72 alımlarım hala duruyor bunlar uzun vadeli dolarlarım bunları aldığımda piyasa faizleri 12-14-17 filandı 24 faizleri alalı 2-3 olmadı alalı,6 aylık 1 yıllık bağlayana bir şey diyemem ama ben ben 1 hafta daha böyle giderse şu anki hoşgeldin faizlerinde 2 puan daha düşme yaşanabilir, mevduat faizinden 3 ay kaçırırım 1 haftada dolar ile faizini fazlasıyla çıkartırım bundan zerre şüphem yok,ekonominin düzeldiğine inananlar 1 yıllık bağlasın parasını,merkez bankasının ısrarla viopta şort pozisyon açması,hain rahibi uçakla şutlamamız,625 baz faiz artışı,iran yumuşaması bize pozitif yansıdı bana bu ülkede yarın ne olacağını söyleyemez kimse,risk alıyorum ve %65 dolardayım dolar daha da gevşerse 1 tl bile bırakmayacağım,hele stopaj avantajı da uzatılmazsa asla.