Takip ey bakalım kim salak kim akıllı sen değerlendir...
Printable View
Benimde dikkatimi çekti EUYO da 07.07.17 de ''O'' hisse kaldı diye haber yollamıştı.
O gün kağıt 1 üstünü görüp yanlış hatırlamıyorsam 0,96 kapatmıştı.Şimdi 1.16 TL.
Son günlerde ki hareketler Galipin Alım için ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.
Yani 1 hafta en geç şirket genel kurulundan sonra Hisse alımıyla ilgili haberler gelebilir.
1 gün al ertesi gün sat mesele değil METYO EUO,EKYO, ve ETYAT ın İmtiyazlı hisselere talip.
Kesin alım yapacaksa belkide SPK veya Hazine Hisselerin %25 i ini al sonra onay yaparız demiştir.
Zaten alıma onay geldiğinde 1.20-1.30 civarı portföy değerlerinden Çağrı yapması gerekiyor.
O fiyatların altında aldığı her lota daha az para ödemiş olur ayrıca Üstüne çıkarsa Çağrıda az hisse alır.
Evet 1.26 dan döndüğünde yarısını 1,19 dan sattım.Burada Jeep alacağımı yazmıştım ama BMW 320 Dizel nasip oldu.
1.09-1.05 den kalanları verdim 40.000 Lot kadar yani portföyüme göre az kalmıştı,Uzun zaman sonra 0,85 den tekrar girdim.
0,79 ları görsede bu hareketin bir daha olabileceği olmasa bile portföy değeri 1.20 TL olan hissede %50 getiri potansiyeli varken,
Gidip Endeksin 100.000 deki hisselere %100-200 primli olduğu kağıtlarda risk almamak için bildiğim hisseye tekrar girmiştim.
Hergün grafiklere ve yorumlara bakıp sessizce takip etmeye devam ediyorum.Yine burda söyliyim 1.20 TL görürsem Affetmem .
Ayrıca geçen sefer yazmadım ama tekrar 1,20 TL den satabilirsem arabamın arkasına ''ETYAT Saolsun'' yazcam :)
Bugünün tavanı etyat bence...
Euyo da malı bosaltti galip keşke buna gelse
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi