Printable View
Alıntı: Originally Posted by 0101 jmk99 dünün bebesi deel..... :wave: Onere oldum üstadım sağolunuz.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Kaptan, Sanki 82.xxx'den beri süregelen yükselen trendin alt bandı aşağı kesilmedi bu günkü düşüşte. Ne dersiniz. ? şöyle birşey çizdim.. https://i.ibb.co/qn23MMX/154.png png resim yapma
Alıntı: Originally Posted by KUTERO şöyle birşey çizdim.. Evet. Böyle düşünmüştüm. Bakalım yarın bu alt çizgiyi koruyabilecek mi.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Bu topiğe, grafiklerin fısıldadığı adam bikmisbroker'ı da bekliyoruz. Bekleyenin bir yüzü, gelmeyenin 500'ü... :oleyo: yazdım watsaptan
Alıntı: Originally Posted by guneysu yazdım watsaptan Büyüksün güççük patron. :he: (Büyük patron Objektif)
Alıntı: Originally Posted by guneysu yazdım watsaptan Türkiyeye dönebilmeye ilgili bir sorunu vardı en son malum karantina . Bu karantina zamanında iyi olur aslında buralara gelmeden pek yazmaz herhal
Evet özledik sn bıkmışbroker i
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Türkiyeye dönebilmeye ilgili bir sorunu vardı en son malum karantina . Bu karantina zamanında iyi olur aslında buralara gelmeden pek yazmaz herhal evde karantina yaparız, mürselde bende giderim, 15 gün kalırız, gündüz senas, akşam sofra yaparız. :yahoo: