6,58 50 günlük aof.. yaklaşık 3 ay boşa kürek çekilmiş.. çok ilginç gerçi deva selec bunlar da da aynı problem mevcut..
Printable View
6,58 50 günlük aof.. yaklaşık 3 ay boşa kürek çekilmiş.. çok ilginç gerçi deva selec bunlar da da aynı problem mevcut..
İyi de Deva çıkarken bizim eşek hiç ayak uydurmuyor. Sadece düşerken onunla aynı düzeyde düşüyor. Bu spek hiç eczacılara bulaşmasaydı şu sıra çok daha iyi durumda olurduk. Kartal arsa o kadar uzatmaları oynadı ki, artık imar çıkmak zorunda. TURGG de bunun hazırlığı var. Biz de sanki felaket varmış gibi aşağı salıyor. Üstelik içeriğini eleştirsek de bilanço manşet karı bu piyasada gayet iyi. Ama pazartesi imar çıkarsa bakalım ne mazeret bulacaklar.
Bu bilançoyu böyle mi fiyatlayacaksin
garip bir borsadayiz
ytd
Kasım ayı içerisinde Kartal'da 1/5000'lik planların sanıyorum askı süreci tamamlanacak ve İBB meclisinde de oylanacak.
İstanbul Anadolu yakasında son kalan büyük ölçekli bu arazide ultra lüks konut seğmentinde yapılacak proje ciddi bir hasılat sağlayacağı kesindir.
Bu arazi bildiğim kadarı ile Eczacıbaşı Holdinge ait ve bu holdingte ECILC payı %38 civarında...
Bu beklenti bir gün nasılsa gerçekleşecek bunun için beklemeye değer...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Kaba bir hesapla konut, ticaret, eğitim ve sağlık alanlarında karma bir projede emsal 5'e kadar çıkabilir. Bu da 318.000 m2 için yaklaşık 1,500 bin m2 satılabilir/kiralanabilir alan ortaya çıkarabilir.
Buradan güncel emlak fiyatları ile minimum 2-3 milyar usd arası satış geliri elde edilebilir. Kartal arazisi Eczacıbaşı topluluğunun şu an değerlendirebilecek en önemli varlığı olarak göze çarpıyor.
Gayrimenkul şu an tüm cazibesini koruyor ve lüks seğmentte konut ihtiyacı bulunuyor.
Ben bir hayal kuruyorum. Yatırım Tavsiyesi Değildir..