Global ile bank of irzina girdi ..vay vay bee
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Global ile bank of irzina girdi ..vay vay bee
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın gucukyatirimci önemli olan doğru zamanda girmek yoksa hep guccuk kalırsın.
çok teşekürler dostlar...sizi gördüğüme sevindim...sizleri de brisayı da seviyorum...ilk brisaya yorum yaptığımda 2-3 yılda 45 tl fiyat hedefi vermiştim..galiba bu ikinci yılımız...tabi hafızam bayağı zayıf artık yılları da karıştırır oldum...:kahkah: bilmiyorum yanılıyor muyum ??
ikinci yılımızın sonunda aşağı yukarı 45 tl hedefimizin önemli bir kısmı gerçekleşecektir...sonrasında artık tl grafiklerini çöpe atmamız gerekecek...çekmecelerden artık dolar bazlı grafiklerini çıkarmamız gerekecek...şu an için tl bazlı grafikler idare eder..
tekerler dönüyor acılar çekiliyor diyelim....sologanımızı da söylemiş olalım...
hoş gelmişsin dostum...biraz geç olmuş ama sorun değil..sen de kazanacaksın bu hissede...artık kime ne kadar nasip olur bilinmez...bir kaç yıl sonra artık şu bedelsiz beklentili hisseler bölündükten sonra sahneye brisa gibi jönler çıkacak...fiyatı 7,00 larda iken o vakit alınacak makul hisseler ileride size küçük bir spek muamelesi gördürecek demiştim....:kahkah: şu anda o yolda ilerliyoruz...bu yolda giderken kış lastiklerini takmayı unutmayın dostlar...:)
ben hepinize başarılar diliyorum..
Dogrudur..şirketin maliyeti 1.5 milyar dolardır. . Oda şu anda hisse başına 36 tl dir..buna marka değerini katmadik. .bu maliyetteki bir şirketi siz olursanız kaçtan satarsiniz? ??
Neyse biz şimdi sözumuzden caymayalim. ..Hele bir tl hedefine gitsin sonra artık dolar bazlı yol haritamizi masanın üzerine koyarız. .😅😅