Power sizin cevabınız biraz yatırımcı psikolojisi ile olmuş. Hani borsada bir hisse alırsınız devamlı yükselmesini beklersiniz ya onun gibi bir şey. Betonculara gelince evet destekleniyorlar ama bilmiyorum yaşınız müsait mi bir zamanlar da ekonominin motoru olarak tekstil görülüyordu ne oldu? Ben doların bilinçli olarak devalüe edildiğini düşünüyorum. Yoksa istenilse bu kadar yükselmesine izin verilmezdi. Durmuş zamanındaki gibi faizleri beş puan arttırırdın mı yerinde çakılırdı. Lakin TL değerli olduğu için buna izin verildi sanıyorum. Böyle bir açıklamayı kimse yapmadı ama ben böyle düşünüyorum. Çünkü aleyhimizde olan dış ticaret verileri daha da kötüleşebilirdi. Yani ithalat daha da artar, ihracat gerilerdi. Sonuçta ekonomi bir dengedir. Hiç bir şeyin gözünüzün önünden gitmesine izin vermezler. Gerekli müdahale yapılır. yapılmak zorundadır da. Bizde şöyle bir psikoloji var. Bir şey yükseldi mi uçacak, kaçacak; düştümü de dibin dibini bulacak beklentisi içine gireriz ama yok böyle bir şey. 3.90 lı seviyelerden kimbilir kaç kişi dolar alımı yaptı. Elde tutma maliyetleri ile birlikte zararlarını kurtarmak için kimbilir daha ne kadar bekleyecekler. Bir şey belli bir seviyeye gelince akli selim yorumlar yapmak gerekir. Zira bunun zararını tecrübesi olmayan buraya bakarak hareket eden arkadaşların çekeceğini düşünmemiz gerekir. Ben doların yıls onu 3.85 - 3.90 seviyerinde olacağını düşünüyorum.