1 hafta önce Biden 10 puan öndeydi. Trump ne yaptı da arayı kapattı? Ben bildim gözüyle bakıyorum. Kaldı 6 gün.
Printable View
1 hafta önce Biden 10 puan öndeydi. Trump ne yaptı da arayı kapattı? Ben bildim gözüyle bakıyorum. Kaldı 6 gün.
Neticeyi yazıyom sonra gücenmeyin diye
Tramp baskan
2023 gibi de bizi ziyarete gelir kesin
Fırsattan istifade çıkarmaya
İşallah Trump kazanır. Biden'in kazanması felaket ötesidir. Trump'un kazanması demek, en az 1 yıl zamanımız var demek.
Ne yapacak? 3-5 trilyon dolar basıp, piyasaya hatta doğrudan 1 trilyon dolarını ihtiyacı olanlara verecek. Bize de bir parça kemik düşer. 3 ay sonra yeniden borsalar osilasyona girerler. Tekrar 3 trilyon dolar mı basılacak? :))))))))))))))))
Trump 4 yılını doldurdu. Yapabileceği bir şey yok. Abd'nin mevcut sistemi ile içinde bulunduğu sorunları aşması mümkün değil.
Anayasasında var. Olağanüstü hal ilanında FEMA direktörü tek yetkili haline geliyor.
Fema Direktörü orduyu sahaya çağırır.
Angina PectorisAlıntı:
Angina Pectoris
@AnginaP90858138
Bugün polikliniğe daha önce haberleri olmadan evde kalp krizi geçirip kalp yetmezliği gelişen iki ayrı hasta başvurdu. Bu tarz hastalarımız zaman zaman oluyor. Ama COVİD sebebi ile evde kalıp hastaneye gitmek istememe düşüncesi bu tür vakaları arttırdı sanırım.
@AnginaP90858138
Bugün polikliniğe daha önce haberleri olmadan evde kalp krizi geçirip kalp yetmezliği gelişen iki ayrı hasta başvurdu. Bu tarz hastalarımız zaman zaman oluyor. Ama COVİD sebebi ile evde kalıp hastaneye gitmek istememe düşüncesi bu tür vakaları arttırdı sanırım.
Abd de kişi başı 78 silah düşüyo ya
Tırnak çakısını da silahtan sayarsak
Yani zenci ve hispanikler ayaklansa dahi
Zenginlerin mallara çökemeden öldükleriyle kalırlar valla
Çarşı pazar market yağmacılarınıda fema şey eder
Isyan çok etgin ve yetgin olmaz
Zamanında Spartaküs muazzam bi isyan başlatıp zenginlerin mallara çöküp onları iğdiş ettiydi Antik Yunan kıral filip ve oğlu böyyük iskender bilem bu Sparta ya çökemedi.
Alıntı:
Dylan Demir
@demir_dylan
· 39d
@mufidyuksel ve @fezaatii adlı kullanıcılara yanıt olarak
AKP köpeyi, hain itoglu it! Kürt halki o lanetli yüzüne tükürmeli
Yeri geldiğinde Akp'yi eleştiriyor. Bu şekilde saldırılacak biri değil. Çok düzgün bir adam.Alıntı:
مفيد يوكسل الحيدري Müfid Yüksel
@mufidyuksel
·
34d
Bu Kürt gençlerinin bize ettiği hakaretlere bakın.. Bunları bizlere karşı kimler sevk u idare ediyor. halkımız kadar bizi sürekli kalleşçe arkadan vuran başka bir halk görmedim. Haini ve kalleşi çok olan bir halkız.
Alıntı:
lütfi bergen
@BergenLutfi
·
16d
Yeryüzünde peygamberler haricinde insanlar ne istediğini bilemez.
İnsanların "İstiyorum" dedikleri şeyler aslında toplumun, ailelerinin, servetlerinin onlardan istedikleridir.
Alıntı:
İnsanlar istedikleri şeylerle karşılaştıklarında istediklerinin kendi hayırlarına olmadığı gerçeği ile karşılaşabilirler.
Bu nedenle "istedikleriniz sizin için şer olabilir" denmiştir.
Katılmıyorum. Bazı insanlar çok küçükken bile ne istediklerini bilirler. 17 yaşında, gittiği okullardan kovulmuş, davranış bozuklukları sergileyen bir gencin ''ışığın hızını hesaplamak istemesi'' gibi.Alıntı:
Çoğu kişi "yanlış zamanda doğmuşum" der.
Fakat "doğru zaman" nedir? Doğru zaman yoktur.
İnsan, kendini var eden o embriyonun oluşumunun zamanına aittir.
Başka bir zaman yoktur.
İnsanların ne kadarı bilir? Yaratıcı olanlar bilir. Onlar da nüfusun %5'idir. Geri kalan %95 koyundur. Bu sebeple demokrasi, aynen 1748'de Montesquie'nin dediği gibi ''tiranlığa gidişin en kestirme yoludur.''
Yanlış abi yanlış. Vali ile Emniyet Müdürü'nü çağırdıysan, Belediye Başkanı'nı da çağıracan.Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
1d
İmamoğlu'nun neden davet edilmediğini anlatan Koca: "Bu toplantı sağlık teşkilatımızla, ilçe sağlık müdürlerimiz ve başhekimlerimizin katıldığı bir toplantıydı. Filyasyonla ilgili sorunları değerlendirmek için Vali'yi ve Emniyet Müdürü'nü ben çağırdım."