Inşallah sabrımızın karşılığını almak nasip olur ve bugün bunun ilk başlangıcı olur.
Printable View
Inşallah sabrımızın karşılığını almak nasip olur ve bugün bunun ilk başlangıcı olur.
Helal olsun dayıoğli.. :one:
Keko hocam gözümüz Aydın
Hayırlı sabahlar dostlar
Bol kazançlarımız olsun
:bravo::bravo::bravo:
cümleten hayırlı uğurlu olsun tüm ortaklara...bu hisse hakkında zaten az ve öz yorumlar yapmıştım...fazlasını kasten yapmadım...anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az olduğunu biliyorum..
ilk çeyrek 67 milyon...ikinci çeyrek 140 milyon...üçüncü çeyrek 240 milyon cirolar yapıldı..son 45 günde de 550 milyonluk iş kapı attı...böyle bir trend kolay kolay bir yazılım şirketinde görülemez...genelde ilk üç çeyrek ciroları birbirine yakın olurdu yazılımlarda...vbtyz nın böyle bir tabloyu ortaya koyabilmesi buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu ve şirketin gerçekten de çok güzel büyüdüğünü gösteriyordu...
bu güzel bilanço beklentisine ek olarak olası bir yüksek bedelsiz kararı vbtyz i çok farklı yerelere taşıyabilir...buda enerji hisselerinden sonra vbtyz nin de adından çok söz ettirebileceğini işaret ediyor...her şey olumlu devam ederse ?? vede patron ve tahta yapıcı da iyi niyetli olursa ?? çok ilginç rakamların görülme ihtimali artar...sabır sabır sabır....