Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster 14.80 den baby papil aldim fuatim Ya allaaaaaaaah Bismillaaaaaah Tekrar daldim
Halkb aldim
Alıntı: Originally Posted by Webster Halkb aldim Karlı olur inşallah. Halkbank ta ısrarcısın sayın abim... [emoji4] Alımları çok güzel ama.... WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by ZenciTarsus Karlı olur inşallah. Halkbank ta ısrarcısın sayın abim... [emoji4] Alımları çok güzel ama.... WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Eee arkasinda vf var 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Oooo matkapci agabeyim gelmis Hg niz Saglik sorunlari giderildi mi Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim.
5 hisseyle düşe kalka devam ediyorum
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim. Alıntı: Originally Posted by boschyatirim 5 hisseyle düşe kalka devam ediyorum Pek saygideger agabeyim Daha torun seveceksiniz Ins tez zamanda toplarsiniz Para pul hikaye Onemli olan saglik
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Ustad sagligim yerine gelsin yazmaya baslarim. Inan sizin hatır msj ınıza bile sağlikli cevap yazamadim. Geçmiş olsun üstadım acil şifalar dilerim sizlere