Sanki bi yere yetişecek gibi veriyorlar, yaw, az dinlenin, az alıcı gelsin ne bu aceleniz.
Printable View
Sanki bi yere yetişecek gibi veriyorlar, yaw, az dinlenin, az alıcı gelsin ne bu aceleniz.
Adam aldı parasını ky yıktı,Ahmet Mergenin dediği gibi,sana fırsat sunmuş satmak için olmaz katlıyacam,ele verdimi abem ben uzuncuyum,işte öyle adamı uzatırlar:he:,27 neresi 22 neresi,stoplossum 23 idi,çünkü kağıdın ortalama geldiği yer 15,fazla takmayın stoploosununu uyguladıktan sonra size iyi alım yeri sunacaktır,olmazsa kağıt kıtlığımı var...ytd
Bu yıl en az 50 milyar TL kar beklentisi var (tahminim 60 milyar TL), fiyatı 30 TL ve özkaynaklar 160 milyar TL olsa F/K=2.52 ve PD/DD=0.79 olacak.
Ben uğraşamam bu it kopuklarlan,benim ensem o kadar kalın değil,23 stoplos koydum %50,22'ye yaklaştığında ilave ettim az,23 üstünü gördüğü an dehledim gittim,ben kağıt takıntısı değilim,kurda sormuşlar ensen neden kalın ben işimi bilirim demiş,benimkide o,bastım TS'ye 5.53'e,şu sıralar 5.80:he:
Millet uçmuş,acaba ekonomiden haberiniz varmı ?Bu parayı borsaya sokan babasının hayrına sokmuyor ?
Al,sat fena olmuyor,koca kağıdı koca,koca adamlar parmağında oynatıyor:he:...ytd.