Sayın patron KAP'tan atması gereken bildirimleri X'ten atıyor...:) Son mesaǰında "Mısır'a ihracatımız tam gaz" demiş...Hadi inşallah...
Printable View
Sayın patron KAP'tan atması gereken bildirimleri X'ten atıyor...:) Son mesaǰında "Mısır'a ihracatımız tam gaz" demiş...Hadi inşallah...
Arcelik , Beko Egypt adi altindaki daki fabrikayi eylulde faaliyete gecirdi. Gedza nin ihracatlar oraya. Yapilan ekstra yeni fabrika gedza icin ayni musteriye ekstra ihracat kalemleri demek. Musteri memnun sirket memnun para saglam ve ciroya ek artis. Arcelik hedefi yillik 1.5 milyon adet uretim. Rakamlar cok iyi . Sirketi millet tiye almiyor neler oldugunu anlayamiyor ama arkasina buyuk firmalari almis tedarik sektorunde kendi alaninda cok iyi ilerleme kaydediyor.Yeni kurulan makina kapa dusmedi ama ben faaliyete gectigini var sayiyorum. Onumudeki donemde en az yuzde 20 ciro artisi bekliyorum. Hersey gayet iyi. Yonetimsel,finansal oyunlar olsada bir yerde orasida sisecek iste o zaman cok farkli seyler konusulacak. YTD
Hemfikirim bende sadece farkli olarak ciro konusunda bu ceyrekte 2. ceyrege paralel gelmesini bekliyorum.
Sirket haftaya da avrasya ambalaj fuarina katilacak ordan da bir haber gondermeyecek muhtemelen.
Endeksin musade ettigi ve yan tahta cikislari da basladigi zaman burda da haberler eşliğinde yukari dogru ivme devam eder bence. 2.5 euro hedefim var 2025 te bakalim tutar mi???
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İtrail şayet İrana saldırısa bütün düşündüklerimizin hepsi çöp olacaktır.
Bu tahtacı paraşütsüz atar bizi aşağı.
Arcelikle bağlantılı hususlar sanirim. Misir da yeni kurulan fabrikaya ve Whirpool un italyadaki uretim tesisine olabilir. Sirket bu hafta ambalaj fuarina da katilacak.
17 ler artik dip oldu diye düşünüyorum bilancoda enflasyon muhasebesi zararlari da giderek azalir bu saatten sonra yeni bir trend baslatiriz 2025 ortasi 3. ceyrege kadar endeks izin verirse guzel gunler gorecegiz muhtemelenGM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi