bu hissede teknik söylemde hep yanıldım ama kısa zamanda tekrar 100 ler kulübüne gireceğini düşünüyorum....daha yukarı gider mi bilemem ama 100 tl altında fazla kalacağını düşünmüyorum...
Printable View
bu hissede teknik söylemde hep yanıldım ama kısa zamanda tekrar 100 ler kulübüne gireceğini düşünüyorum....daha yukarı gider mi bilemem ama 100 tl altında fazla kalacağını düşünmüyorum...
Alnus ve bofa ortak çalışıyor gibi bugünde bofa 21 bin sattı alnusta 2.500 satışta tahtada bunlar manipülasyon yapıyorlar spk uyuyor , ytd.
Hisseyi "SATAN" satana....
Bu satışlara ragmen buralari dip yaparsa guzel olur tutunamazsa altta 75 var gibi onun altinda 60 onun altinda artik ebesinin nikahi... Ben buralari dip yaparsa 110 a dogru bir tepki yükselişi ve tekrar asagi olacak sekilde düşen kanal olusturup 2-3 ay takilmasini normal karşılarım... Gonul ister ki cok yukarilara yol alalim ama düşe kalka gidecegiz yapacak bisey yok...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee endeks gidiyor.
Pkart?
Korkum o ki ; gecmisteki gibi subat mart nisan ana pazar tahtalarinda mal dagitilarak endeks hisselerine geçiş yapılmis olmasi ve endeks hisselerinin rallisini yan tahtalarin uzaktan seyretmesi.
Umarim endeks kalkar ve ardindan yan tahtalarda eşlik eder. Tabi gecmisteki gibi temeli saglam yan tahtalar şişik pozisyonda değil şu an belirtmek gerek.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi