Güzel kardeşim burda kimse kağıt düşecek düşer dememişki.Geriye doğru inceledim. Kimisi beklentim yüksek demiş kimisi benim beklentimi aştı buralar pahalı demiş. Burası insanların birbirini gazlama yeri değilki. İnsanlar olumlu olumsuz görüş belirtebilir. Ozaman endeksin düşmesi veya yükselmesi yönünde anket yapılıyor endeks yükseldiğinde tüm düşmesi yönünde oy kullananlara spk ceza versin. Böyle saçma şey olurmu. Allah herkese idrak yeteneği vermiş. Kimse kimsenin yerine düşünmesin niyet okumasın. Beklentisi yukarı olanda yazsın, aşşağı olan da yazsın. Forum kimsenin babasının malı değil. Lütfen birbirinize sallamak yerine yükselmez diyen neden yükselmez diyor yükselecek diyen neden yükseleceğini düşünüyor bunun açıklamasını yapsın ki forumu okuyup istifade etmek isteyen insanlar da ona göre kendi kararını versin. Niyetiniz halis olsun birbirinizi karalamayın. Herkes bişeyler kazanma derdinde üç beş belki çoluğunun çocuğunun geleceği için yatırım. İnanın burda o sizin dediğiniz para babaları yoktur. Adam oturup forummu okuyacak. Hiç sanmıyorum.