Moody's dün gece Türkiye ekonomisi aşırı ısındı dedi. Diğer şirketlere nazaran, Türkiye hakkında 2-3 kat daha fazla rapor hazırlarlar. Raporlarını dikkate almak lazım, aşırı kelimesi ise önemli bir vurgulama.
Printable View
Moody's dün gece Türkiye ekonomisi aşırı ısındı dedi. Diğer şirketlere nazaran, Türkiye hakkında 2-3 kat daha fazla rapor hazırlarlar. Raporlarını dikkate almak lazım, aşırı kelimesi ise önemli bir vurgulama.
Yemek üzere :)
https://i.hizliresim.com/9m61jN.png
Şimdi ticaretin içinde o dönemleride gören bir insan olarak konuşuyorum. O dönem ile bu dönem Arasında fark OLDUĞUNU söyleyen insan ya cahildir yada bilinçli olarak bunu Gündeme getiriyordur. O dönemde işsizlik diye bir kavram yoktu. Açın bakın o dönemde ki işsizlik oranlarına . O dönemde kişisel bankaya borç veya kişisel faiz diye bir kavram yoktur. Say say bitmez ama benim babam öğretmendi 10 yıllık çalışmasının karşılığı 1 ev bir arabaydı. Şimdi belki o da zor. Dünya'da gelişen teknolojiyi kıstas Alıp o uçtuk demenin ve kendini kandırmanın hiç bir anlamı yok. Şunu söylemiyorum o ekonomi o dönem süperdi. Sadece eski tas eski hamam hiç bir fark yok. Gelişmek ilerlemek istiyorsak ilk önce kendimizi kandırmayalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Resesyona doğru emin adımlarla gidiyoruz. Eyy tayyo bu kafa ile sen bırak başkan olmayı belediye başkanı bile olamazsın bir daha. Merkez bankasından bari elini çekte adamlar gereğini yapsın şu piyasaya.
Niyet arık daha açık belli, top yekün milletin ANASINI sinkaf edecekler aslında o edeceklerinin en az yarısı buna LAYIK ama gel görki diğer yarısıda eğer kendince bir önlem almamışsa aynı yolda kurban olacak.
''başkasının TAŞ ı ile, başkasının KUŞ unu vurmak !''
sön dönemlerin popüler lafı...
o TAŞ ı bir gün iade edeceğini kimse düşünememiş