Maduro'nun g.t.nün kılıyık ağam :D
3 kuruş para verenin avukatı oluyoruz
Printable View
Maduro'nun g.t.nün kılıyık ağam :D
3 kuruş para verenin avukatı oluyoruz
Çin resesyonu kapıda.. Avrupa'da işler yolunda değil..Theresa may in brexit ısrarını biraz buna bağlıyorum..
Daha önce de yazmıştım, ABD de 2030 dan önce ciddi bir resesyon beklemiyorum..hatta üretim ağırlığının Çin den batıya kayması bir miktar daha enflasyon yaratacaktır batıda.. duraklama ve krize doğru bir miktar enflasyon iyidir..
Bu arada Çin kimin umurunda.. nasıl getirdilerse öyle de götürmesini bilirler icabında 🙂
Sorun Venezuela'nın hangi siyasi görüşte olduğu değil, asıl sorun siz yabancı sermaye olsanız Venezuela başkanı Maduro ile son zamanlarda nedense sürekli aynı karede poz veren Türkiye'ye yatırım yapar mısınız? İşte bu cevabı verebilirseniz geleceği görebilirsiniz.
Bu arada Maduro'nun kendi ülkesindeki yabancı sermeyenin tüm malına çöktüğünü cümle alem biliyorken...
Yani aynı karede yer aldığımız kişinin kim olduğuna hiç dikkat etmiyoruz...
Kanımca birileri yine bizi fena halde oyuna getiriyor...
dolar/tl'nin hareketleri önceden bilinse ve alım satım buna göre yapılsa 5 yılda ne kadar kazanılabilir diye bilgisayarda bir hesaplama yapmıştım yıllar önce...
günde 1 defa dolar alım/satım veya bekleme yapılması şartıyla 5 yıllık periyotta parayı 50 katına çıkarmanın mümkün olduğunu görmüştüm...
sorun şu ki, ertesi gün dolar/tl çıkar mı iner mi bilemiyoruz :)