60 dan uzaklaştık 40 a yakinlastık, seneyi kaclarda bitirecek bakalım.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Printable View
60 dan uzaklaştık 40 a yakinlastık, seneyi kaclarda bitirecek bakalım.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Dibi 47 mıydı.. yani 47 den mi gelmişti
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hareket 38-39'da başlamıştı, 80 üstüne atıp %100 kazandırdı, birileri katladı paralarını birileri de ben dahil olmak üzere izlemekle kaldık her zamanki gibi, aı-satçı kazandı, şimdi bile alsalar 30 liraya yakın düşmüş tepeden, 13-14 lira dibe yakın ve mesafe her gün biraz daha kapanıyor, borsa tam kumarhane olmuş vesselam.
2024 yılı teknikçilerin ve traderlerin yılı oldu ne yazık ki....alıp aylarca hiç kıpraşmadan bekleyen biz temelciler ne yazık ki cezalandırıldık...yalnız geçmiş yıllarda da biz temelciler kat be kat kazanmış idik...o sıralarda teknikçiler yaya kalmıştı..şimdilik de devran onların lehine döndü...yapacak bir şey yok...bu yıl kayıp yılımızı geçmiş yıl karlarından düşürecez...sonuçta kardan zarar yazacaz...
faizler düştüğünde ekonomiler biraz canlandığında bence tekrardan biz temelcilere gün doğacak..sabırla bekliyoruz...
yüksek faiz bir çok sanayii şirketini çok olumsuz etkiledi...özelikle tekstil sektörü can çekişiyor...yanlış hatırlamadıysam geçen gün akın tekstil işçi çıkaracağını açıkladı...düşük dolar kuru ve yüksek faizler finansman giderlerini artırıyor ve kar marjlarını neredeyse sıfırlıyor...öz sermayesi güçlü olmayan sanayii şirketleri sıkıntılı...egegübre bu konuda çok şanslı...bence güvenli limanlardan da birisidir...sabırla bekliyoruz...
Madem güvenli liman hiç. Mi.. kimse almaz..??bizden bile lot artırımı olmaz mı??60 lardan millet birbirini eziyordu ..almak için..garip...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknikçilerin yılı diye bir şey yok Sn. keko, sadece teknik analiz ile istikrarlı bir kazanç olacağını hiç zannetmiyorum. Temel ile teknik birlikte, ama önce temel analiz şart. Bir hisseyi alıp, kısa sürede hatırı sayılır prim yaptığında ve çarpanları ucuz olmaktan çıkmaya başlandığında, çok çok iyi bir hikaye olmadıktan sonra veya hikaye de fiyatın içerisine girmeye başladığında satmamak, ve daha uygun kalmış başka bir hisseye geçmemek de temel analize çok uygun değil bana göre. Bende temel analizi baz alarak yatırım yapan birisi olarak, pozisyonlar ımı mümkün olduğunca bu şekilde yönlendiriyorum. Tabi ki herkes gibi arada pişman olduğumuz hatalar yapmıyoruz değil:)