TEB'in vade long ortlaması çok kötü. Hiç bu kadar yüksek fiyattan long açtığını hatırlamıyorum. 2890 civarı.
Printable View
Rusya, Bulgaristan'ın doğalgazını kesmiş diyorlar :wu:
Robotlar ky yi bitirdi, devre kesici gibi icatlar şu şartlarda gerekli bişii bence enazından sağ kalan ky için kaçış koridoru oluy :)
Eskiden paramızın bi değeri vardı, alırdık satardık bol keseden harcadık dokunmazdı, ütülsekte acıtmıyordu. şindi üüülemi herşey ateş pahası, bişii almak için elimiz titriyor.
İŞ 12 şort akşam seansı da 4 şort açtı. Toplam 16 şort ortlaması 3260 civarı oldu ki adam sabah zirveden verip zannedersem 3128,25 civarı yerine koydu birazını ortalama bu yüzden yükseldi. İş şu an toplam lot bazında zararda. Kusar mı bilmiyorum. Ama 3000 altına gelse iyi olacak.
Hocam bu dediğin ortalama nasıl olacak.
İmkan ve ihtimal varmı.
Şubat sonu 2000 bölgesinden bu vadeye taşınmış bu longlar SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bozkurt hocam 2005-2011 yillari arasiydi 15:30 da abd datalari geldikinde kalb carbintisindan tuşa basacak mecal kalmazdi..ama yine de asagi yukari ine cika yolumuzu bulurduk..ne gunlerdi..simdi hersey sozde çok gelisti ama insani duygularla yogrulmus emirler degil hayvanimsi robotumsu icatlarin emirleri çim biçme makinesi gibi olmuş sanki..tak tak tak biçiyor çimi aliyor yovmiye yi arkasina bakmiyor..
TEB Nisan Vade 165296 adet long maliyet 2050
TEB Haziran vade 71173 adet long maliyet 2900
Ortalaması 2475 yapar düşeceğimiz nokta burası mı? :)
Ben 2380 bekliyorum 30 Mayıs.
https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...876672/photo/1
Hocam
Teb'in longlarına çok kafa takmamak lazım.
Çünkü pozisyonlarının % 80 karşılığı yine kendisi.
Vade sonlarında tek emirle 4000-5000 ad gördüğümüz işlemler be pozisyon taşıma dediğimiz durum.
Piyasayı yönlendiren herif kardeşimiz longları son yıllarda tebden acıyor.
Karşı bacak şhortları 3-4 kurumdan acıyor.
Bunları da vade sonu blok olarak diğer vadeye taşıyor.
Bizim piyasada endeks vadeli de işlemlerin büyüğü gün içi aç kapa
Şimdi poz taşıma zamanı
Ortalama çok yukarı kalmasın diye sanırım piyasayı aşağı çekiyor.
Diğer vadinin ortalamasını düzeltmek istiyor.
Tahminim bu SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.