Eskiden demirelin ecevit adamida olsan azda olsa isbulma sansin oluyoda mhp filan deyince simdi beyzsan zengin siyahsan acsin sureiyelrre ucretsiz saglik hizmeti benden 53 tl bunasil bir ulke
Printable View
Eskiden demirelin ecevit adamida olsan azda olsa isbulma sansin oluyoda mhp filan deyince simdi beyzsan zengin siyahsan acsin sureiyelrre ucretsiz saglik hizmeti benden 53 tl bunasil bir ulke
Bunlari yazincada kotu insan oluyosun
Haber bekleniyor du zaten. Geldiğinde ve geldikten sonra dolarda hareket olmadı. Pazartesi etkisi olur mu hep beraber göreceğiz.
Yalnız.....!!!
Bu ülke vatan toprak bizim ve içinde yaşıyoruz yıllardır. Yorum yaparken daha dikkatli olunmalı.
Siyasi görüş ayrı vatanın birliği bütünlüğü ayrı olmalı. ABD bunu bir çok bankaya ve şirkete yapıyor. Amacı ceza değil, kendi isteklerini kabul ettirmek. Bunu anlayamıyorsanız durum körü körüne düşmanlıktır.
Ben rte sempatizanı değilim hatta oy kullanmıyorum fakat ABD dünya da terörün ve savaşın arkadında ki güçtür.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD, 6 Türk bankasını kara listeye aldı @cumhuriyetgzt http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...teye_aldi.html
Unutmadan yazim, unutursam tam sorgulamamış olurum kendimi de düzeni de.
İşin bir başka boyutu da "dayak olayı"
RTE'nin korumalarının abd gezisinde abd vatandaşıyla itiş kalkışa girişi. Gerçi abd mahkemeleri "dayak" demiş,
şimdilik pek inandırıcı değil fakat görüntülerde itiş kakış var.
iran ambargosunu deldikten sonra elin ülkesinde o ülkenin vatandaşına saldırmak veya yumruklaşmak ne derece doğru? bunu da
hararetli evlad-ı osmanlı trollerinin yorumlarına bırakıyorum.
Bi kez daha yüzümüz yerde.
Neyse yakim bi sarma bari efkarım dağılsın:)