731 bın madenci Davut .
Öpüyorum
Printable View
731 bın madenci Davut .
Öpüyorum
TSPOR nihayet hedef neresi olur ustalarım. Bjk şampiyonluk yolunda 13leri gördü. Bu hissediyorum nerelere gider
SM-G973F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ne hisseler gördüm yok temelmiş yok bilmem neymiş.Hastirin leeeeeennnn.....!!!!
Emanukesinin HEKTAŞ ı,SASA sı yıllardır 5 sene sonrasının bilançolarını önden fiyatladı.Birçok temelci dedi ki ''Sağlam şirket ,geleceği olan şirket ,bilmem ne .''......Ulan bizde temelden anlıyoruz.F/k hesabını biz de biliyoruz.F/K sı 2-3 lerde olan bankalar,gyolar neden fiyatlanmadı yıllardır?Sasa en meşhur ralli yaptığı zamanlarda f7k sı 30-40 larda idi.....:kahkah:Ama sasa yı ADANALILAR,HEKTAŞ ı da BURSALILAR götürdü uzaya.Yani adamlar topladılar ve patronlarla anlaşarak çok güzel OPERASYON yaptılar hem de yıllar süren TERTEMİZ OPERASYON....!!!!
Borsa bir şirketin hisselerinde çoğunluğu sağlayığ o hisseleri EN YÜKSEĞE ÇIKARARAK elden çıkarma sanatıdır.....Sen ister beğen ister beğenme .İster spekülasyon de ,ister MANİPLASYON de buna....!!!!
Sen parayı kazanıyor musun buna bak.....!!!!
Eeeee ,yıllardır benim spor hisselerime ve bedelsiz hisselerime hep SPEKÜLATİF,MANİPLATİF OPERASYON HİSSELERİ damgası vuruldu......Ulan bunlar birer değerdir,değer......Az olan herşey değerlidir....Altın neden değerlidir?Gümüş,bronz neden değersizdir?Altın da bir taştır ama az bulunur.Beyaz ligorin neden ucuzdur?Çoktur piyasada fiyatı 50 tldir.Çok beyazlı porselen brahma tavuğu neden 5000 tl para ediyor?Çünkü sayısı dünya da çok azdır.....!!!!
Benim adım tatarramazan.Benim tarzım bu .Yaptığım voleleri yazarım yıllardır.Ulan bu tatarramazan ı tanıyan bir kişi var mı?Bir kişiye telefon vermiş miyim?Kime hava atacağım ben?Adımı yazsam sosyal medyada ,kendimi afişe etsem tamam,hava atıyor bu adam de.Ulan yıllar boyunca bir sosyal medya fenomeni oluşturdum.Şimdi de telegramda binbir türlü nicklerle beni birçok kişi farklı isimlerle tanıyor.Birçok hisseye damgamı vurdum .Adam burada hava atıyorsun diyor.Kwon3 geçen yıl da yaptın bunu .Beni arkadan vurdun hep.Ama hep alttan aldım.Senin yaptığın çok ayıp.Nasıl bir karaktere sahipsin sen?Senin normal hayatta bir insanla dostluğun böyle mi?Ulan ne paralar kazandın sen borsada.Bu kazandığın paraları hubvc gibi osuruktan hisselerle ,spor hisseleri ile kazanmadın mı?
Bak ulan benim tspor uma ,prkab ıma.Aslanlar gibi yine tavan kapattılar.Borsa budur işte.Tspor dan da kablodan da dobur dan da kazandığım paraların EGE EN den ,EGGÜB ten hiçbir farkı yoktur benim için......!!!!
Öpüyorum herkesi .....Kwon3 her zaman beni arkamdan hançerlesen de seni de seviyorum.Ben yokken yeotek forumunda beni andın okudum o yazıları.Haaaaa bu arada YEOTEK ten de güzel vurgun yaptım.Telegram yeotekçileri beni bilirler.Ama tatarramazan olarak değil.Orada farklı bir nick ile biliyorlar beni....!!!!
Bu arada yeotek le işimi 90 tllerde bitirdim ve yazdım telegram grubuna.Emanukeler attı beni.Neymiş yeni ege en olacakmış.Ulan 20 den halka arz olmuş hisse 100 olmuş ve çift tepe yapmış.Daha ne olsun?Yeotek te youtube da GENÇ BORSACI çocuk var.19 yaşında .O gün yayın yaptı ve ''YEOTEK in işi bitti,50 ye düşer ,geçmiş olsun.'' dedi.Beni linç ettikleri gibi GENÇ BORSACI yı da linç ettiler.....Sonuç ne oldu?Yeotek 100 ü kıramadı ve 50 ler ,60 larda geziniyor.....Haaaa yeotek kötü firma mı ?Hayır güzel ama voleyi vurmuşken geçeceksin başka hisselere.Başka hisse mi bulamayacağız?
Kwon3 ben böyle yazdım diye bana kızma.Hakettin.İlk defa arkamdan hançerlemedin beni çünkü .Bu 3. oldu .Ama ben seni yine seviyorum.Ben seni böyle sevdim.Hep bir düzelir dedim.Neyse üzdüysem özür diliyorum.Kafana da takma.Burası sosyal bir mecra.Bazıları gibi burasını kafaya takma.Önemli olan reel hayat.Hissenetmiş,twittermış,investingmiş,telgramm ış bunlar boş şeyler.İstediğin gibi yaz buralarda.....İnvesting,telegramda basıyorum küfürleri.Attırıyorum yöneticilere kendimi.Sonra yeni hesap açıp yeni bir isimle yine giriyorum ....O hissede işim bitince de bir daha o gruba girmiyorum :)
Neyse uzun oldu .Kusuruma bakmayın arkadaşlar.Kwon3 arkadaşımızı ben yıllardır böyle sevdim.O beni hiç sevemedi.Allah tan şunu yapmıyor SPK ya şikayet etmiyor.Telegramda onlarca kişi SPK ya şikayet etti.1 tanesinden ceza almadım çok şükür.Çünkü ekip değilim.Kimseyle bir bağlantım yok.....!!!!...İsim yazıyorlar soruşturma kağıdında .''Şu şu kişilerle bir bağlantın var mı?Para ilişkin tel görüşmen mesajlaşman oldu mu? '' diyorlar soruşturma kağıdında.Ben de bütün sorulara ^''Hiçbir bağlantım yoktur.Görüşmem olmamıştır,mesajlaşmam olmamıştır.'' diyorum.Şükür ki tertemiz çıktım hepsinden .
Sonuç olarak ben yıllardır VURDULU KIRDILI hisselere takılırım genelde.Bazen GLDTRF bazen de sağlam hisselere geçerim.Benim girdiğim hisselerde kazanan vole vurar,kaybeden de batabilir.Tehlilelidir.Beceremeyene gelmez bu hisseler....!!!
Ama bu spekülatif hisselerde benim gibi bu işi beceren çok çıkar yeni nesilde.....!!!
Vurduğum voleleri yazarak insan motive oluyor be.EGO TATMİNİ de gerekli şu NAM DÜNYASINDA .Sanalda da olsa insan bir NAMININ OLMASINI istiyor emanuke....!!!!:party:
Çeşme akarken doldurmaya bakın yeni gençlik .Siz ne yapacaksınız benim hava atmalarımı ,siz hisselere bakın ,HİSSELERLE DANS ETMEYİ ÖĞRENİN .BAĞCIYI DÖVMEKLE UĞRAŞMAYIN ,ÜZÜMÜ YEMEYE BAKIN .Daha ne diyeyim?...!!!!:party:
Öpüyorum ...!!!!:party:
Tatar ben hayatım boyunca kımseyi arkasından vurmadım vurmamda ..
Tarzın Benım için çok farklı ben farklı nıkler alıp orada burada yazmam onu bunu aldatma yoluna gıtmem.
Allah tan ve kul hakkından korkarım .
Benim kızdığım şurada üç beş kişi var burada farklı niklerle gelıp yazmanın ne getırısı olabılır sana ve başkalarına
Hisse nette 13/14 yıldan beri bu nıkle yazarım kural hatasından dolayı bjr kez ceza verdıler kWon 1 di nıkım sonra kWon 3 yaptım öyle Farklı nıklerle yazıp durmam .
Telegram ınsrtagram vs işi. Olmadı olmaz .sadece can sıkıntısından burada geyık yaparım baZen .
Senıde tanımam etmem senin benj tanımadığın gıbı .
Tek korkun bu sayfalarda bırılerını etkıleyıp te zararına sebep olmak .
Ama senı anlayamadım bjr türlü…
bjr gazla gjrersın foruma yaptım ettım aldım sattım sonra pır ve farklı nıkler hep neden ve nıcın
Birilerını etkılemeye çalışıyorsun desem zaten üç beş kışı var neden ve nıye uğraşacaksın kı değmez .
Yıne söyleyım ne kımseyı arkasından vurdum ne de vururum tarzımız farklı ben yaptığım hareketlerde kul hakkına girmemeye özen gösterıırm .
Sanada kötü sözümüz olmadı sadece gazcı paylaşımlar hoş değil dedım bunda da alınacak bırşey yok kanımca .
Bol şans dostum
Allah herkesın gönlüne göre versin eğer nıyeti iyiyse karşımdakının bana bir ona iki versın
Benım kimseyle ışım olmadı olmaZda bjr joker bır madencı olmanın o nıktenn yazıp diğer nıkten cevap vermennn manasını anlamadım
Pardon nam yapıyorsun eyvallah namın bahtın açık olsun
Yazsın Tatar ıyıdır fakır fukara dostudur .yazma dedık bız senın kadar zekı değiliz kafamız karışıyor dedık adam alındı
Yamanların demırım ben unuttun heralde hatıp :kahkah:
Yahu ne joker16 sı kwon3 tanımam etmem adamı.Yahu genelevdeki oprospuların birbiri ile kavgasına dönüştürmeyelim işi.Yahu senin şu özelliğin var.Bir hissede yazıyorsun ,veriyorsun gazı.Sonra satıyorsun ve ''Çok şişti ,yok şu oldu bu oldu.'' diye.Seni de bu yüzden birçok kişi bu hissenette suçladı.Yapma be gözüm.Senin benden hiç kalır yanın yok.Bırak bu edebiyatları....!!!!
Ben yıllardır burada yazarken hem motivasyon olsun hem de bazıları bir ders ,yöntem alır tarzımdan diye yazıyorum.Yani dünyada bütün insanlık SOSYAL MECRALARDA neden yazıyorsa ben de bu yüzden yazıyorum.Ama sahte kişiliklerle.Senin de benim de burada yazma nedenim aynı.Gerçekten de aynı.Birçok kişinin de aynı.İnsan boşalmak için yazıyor burada.Ben çevremde borsa ile alakalı çok nadir kişi ile o da ayda bir gibi konuşurum....Ama burada boşalıyorum yıllardır.Borsa stresi atıyoruz ,motive oluyoruz.
Ama sen geçen yıl da aynısını yaptın.Beni suçladın yahu.Kime yaranacaksın .Burada dediğin gibi 3-5 kişi var.Herkes telegram twitter investing de.Durduk yere dün niçin beni suçladın?
Ayıp be .Yaptığın ayıp .....Seni ilk defa bu konuda uyardım....Boşver yahu .Ben sana kendimi ifade edemeyeceğim de kime ifade edeceğim?En fazla hissenette seninle muhatap oldum ben 1.5 yıl önce....Yahu yine kendimi deşifre etmeyecektim ama yeotk sayfasında beni anmışsınız ''Dostlara bir selam vereyim .'' diye kendimi desifre ettim.Sonra da sen yine aynı huyunla beni arkamdan hançerledin.Kime kötülüyorsun beni burada?Eline ne geçecek?Ulan burası kerane ,bizler de bu keranenin ******larıyız.Ne hakkı hukuku diyorsun?Burada yazılanlarla kim etkileniyormuş?Kazanan senin sayende kazandım demez,kaybeden senin yüzünden kaybettim der.Burası borsa kim kime korsa diye boşuna mı demişler?
Ne güzel geyiğimizi yapıyorduk şurada içine ettin......Hadi bana eyvallah ......Telegram gruplarına devam edeyim ben.Hissenet aynı hissenet.....!!!!