Hayır.iyi niyet yok..iyi niyet borsada olmaz...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayır.iyi niyet yok..iyi niyet borsada olmaz...
Syn ironi malı 0,7 ye sürdüğünde kim mal alabildiki; hem psikolojik olarak hem robot işlemlerle daha satış düşer düşmez malı alıyorlardı yani adamlar mal kaptırmadı aksine çok güzel topladı. Benim kafamı karıltıran çağrı yapılsaydı zaten kottan rahat çıkardı demekki o kadar yükselmeyek mal 3-4 ler hikaye 1,60 versinler yarın satarım 😀
Bir senaryo daha:
Kasadaki tüm parayı temettüye dönüştürlerse ordan daha fazla pay almış olmak için de yapmış olabilirler....2019 da 50 kuruşluk bir temettü zaten 1 tl lik hisseyi 50 kuruşa getirir...belli mi olur...ytd
Sayın strateji nerelerde yorumunu bekliyoruz.
Geçmiş yıl zararları kapanmadan temettü olmaz,ayrıca %50 temettü veren şirket en az 5 Lira olur.
Bu arada Sn Gueno mallanan mallanıyor çetelesini mi tutyoruz, sadece biz bilmiyoruz. Ben sizin ne zaman mallandığınızı bilemem, sizde benim. Dolayısıyla 0.70lere indiğinde ne olduğunuda bilemeyiz.
Cümleten hayırlı geceler.
Sayın orijin...yatırım amaçlı gayrımenkullerin satılacağını düşünüyorum...bu yılın başından beri 2 defa oldu satış yapılıyor...bilanço kaleminde 180 m tutan gayrimenkuller değerleme ile geçmiş yıl zararlarını kapatacaktır...tabi düşük ihtimal bu dediklerim...her ihtimali düşükte olsa değerlendiriyoruz..