15 aydır bakımda olan en eski porselen fabrikasını tekrar uretım e baslar ise bunun tek sebebi cin dekı durumdan kaynaklıdır
Printable View
15 aydır bakımda olan en eski porselen fabrikasını tekrar uretım e baslar ise bunun tek sebebi cin dekı durumdan kaynaklıdır
Dun e kadar sayfada yazanlar belli kisiler
Okadar bilgin var neden tavan olunca atlamak ıstegı duydun??
Bence birileri sizi bu hisseye yonlendırmıs olabılır kendi aklınızı kendinize saklayın her youm degerlı dır ama saygı cerceveınde olmak sartıyla
Mesajda yazdım zaten efe bey bile bile atkadım diye o yğzden yüklü almadım sadece 2000 lot
Nafi ilk hısseyı aldıgı zaman 4 TL den aldı ve ozaman Fırat kalkanı hareketi basladı hısse yabancı alısları ile 9.23 TL ye kadar yukseldı
O zamanlar my nette yazıyordum milleti uyardım one cıkan yorumlarda görebilirsin ama millet 15 TL hedef veriyordu neredeyse lınc edeceklerdi. Malesef hepsi uzunvadecı oldu
Nafi yatırımcı yı dusunmez ıyı haber gondermez ama tum sucu nafıye yuklemek yanlıs
Her tavan olana atarsan ne sermaye kalır nede saglık
Son durak a yaklaşınca binersen sunuclarına katlanırsın
Desdek 9.20 dırenc 12 TL hedef 18 tl gerisi size kalmıs
malıyetım 5 TL en fazla kar dan zarar yazar
Artık yazmıyorum özelden yazanlara cevap veririm
Biraz da yeni gelenler yazsin biz buralara kadar getirdik birazda onlar gotursun
Saygılar
Efe bey birşey yazmamak en iyisi çünkü başta birbirimizi anlayamadık bı yüzden gereksiz polemikler oluşacak sizin söylediklerinize benim benim söylediklerime sizin cevabınız olacak bu arada beni hiç tanımadığınız için her y0kselene atlayan biri olarak görmüşssünüz neyse umarım başka zamanda birbirimizi daha saülıklı ve iyi anlarız hayırlı akşamlar